CULTES DES GHOULES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Re: CULTES DES GHOULES
No chujki szybko się rzuciłi, nie zdążyłem się zorientować. Henbane to bardzo dobry album, można słuchać naokrągło. Szacuneczek.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Dokładnie tak było. Sam zdobyłem jedną sztukę, bo kumpel miał refleks i w wielkiej dobroci pomyślał o mnie trzaskając zamówienie na 2 pozycje.manieczki pisze:Z tej radosnej okazji zapodam se Haxan z kasety, potem poleci HENBANE.
Z tymi pikczerami to lipa trochę wyszła, cebulaki pewnie po pińć sztuk na łebka broli...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Nie miałem tego szczęścia, nikt o mnie nie pomyślał. Z jednej strony szkoda, bo można by zarobić na prezenty na święta, z drugiej chuj w to bo ten picture wygląda słabo.
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Troszkę dziwią mnie wasze spusty nad Hebane, bo Spectres over Transylvania jest jeszcze lepszym albumem, i jakby nikt tego nie zauważa.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wyliczyłeś to porównując ilość spustów nad oboma albumami? Ja spuiścilem sie przy Henbane 4 razy a przy Spectres nie mogłem dojść.
-
- postuje jak opętany!
dla mnie z kolei spectres jest najgorszym materialem cultes des ghoules. zbyt duza sterylnosc muzyki, brak grobu i smierci, same gusla tylko
sova wystawil sztuke na winylu. a wczoraj jakis kolezka kupil:
angel of poison and death 80zl - zaskakujaca cena
split z szron za 96 (jakis czas temu byl wystawiony za 66,66... i za tyle poszedl - kompletny brak zainteresowania)
z goat tyrant za niemal 170 (sam licytowalem, ale wiedzialem, ze nic nie zdzialam, bo fundusze na ten miesiac mam juz rozplanowane na inne pozycje)
i w zwiazku z tym propsy dla kolezki, ktory puscil prawie 4 stowki na same kultasy
a zeby pejsy rosly mi dluzsze: ancient abominations nic nie zyskuje na wartosci, bo u tego samego sprzedajacego poszedl za cene, ktora trzeba bylo za ten cd zaplacic u krzysztofa slyza
sova wystawil sztuke na winylu. a wczoraj jakis kolezka kupil:
angel of poison and death 80zl - zaskakujaca cena
split z szron za 96 (jakis czas temu byl wystawiony za 66,66... i za tyle poszedl - kompletny brak zainteresowania)
z goat tyrant za niemal 170 (sam licytowalem, ale wiedzialem, ze nic nie zdzialam, bo fundusze na ten miesiac mam juz rozplanowane na inne pozycje)
i w zwiazku z tym propsy dla kolezki, ktory puscil prawie 4 stowki na same kultasy
a zeby pejsy rosly mi dluzsze: ancient abominations nic nie zyskuje na wartosci, bo u tego samego sprzedajacego poszedl za cene, ktora trzeba bylo za ten cd zaplacic u krzysztofa slyza
- Only_True_Believers
no wiem, że nie doszedłeś ani razu. Szukałem śladów na forum, ale nic mi sie nie rzuciło w oko.So_It_Is_Done pisze:Wyliczyłeś to porównując ilość spustów nad oboma albumami? Ja spuiścilem sie przy Henbane 4 razy a przy Spectres nie mogłem dojść.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Biały
- w mackach Zła
każdy kolejny album CDG jest lepszy od poprzedniego ale też nieco inny, więc jest jasne, że każdemu co innego może bardziej spasować
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Tą logiką idąc Henbane to ich najlepszy wyziew i zgodzę się bez namysłu. Rozzpierdolili, to album do ktorego będzie można wrócić zawsze i zawsze będzie tak jarał. Szacuneczek.
Nie siedzę w tej tematyce, właściwie nie siedzę w żadnej, prócz beztroskiej konsumpcji, oczywiście, ale z tym zgadzam się po stokroć.
So_It_Is_Done pisze: Rozzpierdolili, to album do ktorego będzie można wrócić zawsze i zawsze będzie tak jarał.
- Biały
- w mackach Zła
Ja to właściwie jestem rozpierdolony wszystkimi dotychczasowymi wydawnictwami CDG, to jest klimat i sposób grania obecnie niespotykany albo liczony na palcach jednej ręki (a już na pewno nie w takiej jakości) we współczesnym black metalu. Stara norwegia albo właściwie coś co mogłoby być nagrane przed starą norwegią. Średniowiecze zamknięte w piwnicy. Pokuszę się o stwierdzenie, że gdyby ten zespół działał 20 lat temu to dzisiaj byłyby to klasyki.
- vicek
norwegia plus włochyBiały pisze:Ja to właściwie jestem rozpierdolony wszystkimi dotychczasowymi wydawnictwami CDG, to jest klimat i sposób grania obecnie niespotykany albo liczony na palcach jednej ręki (a już na pewno nie w takiej jakości) we współczesnym black metalu. Stara norwegia albo właściwie coś co mogłoby być nagrane przed starą norwegią. Średniowiecze zamknięte w piwnicy. Pokuszę się o stwierdzenie, że gdyby ten zespół działał 20 lat temu to dzisiaj byłyby to klasyki.
- Lykantrop
Szwajcaria i Włochy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- Kontakt:
Jak by jakiś kolekcjoner potrzebował Picture LP Henbane to proszę pisać na Priv, bo mi się nie chce wystawiać na aledrogo bo po świętach ludzie piniondza nie mają. A to jak by na to nie patrzeć niezły RAR jest.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
-
- postuje jak opętany!
ciekawi mnie strasznie ile sobie za to zyczysz? i pewnie nie tylko mnie :)
-
- rozkręca się
Pojodes oplatka na wieczerzy u mamy w to buda stad spekulancie .Maleficio pisze:Jak by jakiś kolekcjoner potrzebował Picture LP Henbane to proszę pisać na Priv, bo mi się nie chce wystawiać na aledrogo bo po świętach ludzie piniondza nie mają. A to jak by na to nie patrzeć niezły RAR jest.
Wyslane z niemojego GTA-san andreas przy uzyciu Hujotalka .
- COFFIN
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Pragnę tu na forum z całego nadgryzionego używkami serca, serdecznie, podziękować Panom z Cultes za nowy album. Jest jak podróż, wciąga jak dobra ksiażka, zaskakuje tekstami, które świetnie się wplatają w ton muzyki i zajebiście z nią współgrają. Niebezpiecznie zbliża się to siłą przekazu do De Mysteriis. Czapki z głów.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ktoś się włamał na konto SiiDa? :-)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;