Srednia wieku w gdyni była ~20, moze nawet mniej lat. Klub pełny.Conflagrator pisze:Zbyt mocno powiedziane. Można byc jeśli znajomy się zadeklarował, że zawiezie, a potem odwiezie pod domuempir pisze:Trzeba być.Ciekaw jestem frekwencji i średniej wieku.
VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- wombat
- zaczyna szaleć
Re: Vader
- empir
- zahartowany metalizator
wombat pisze:Srednia wieku w gdyni była ~20, moze nawet mniej lat. Klub pełny.Conflagrator pisze:Zbyt mocno powiedziane. Można byc jeśli znajomy się zadeklarował, że zawiezie, a potem odwiezie pod domuempir pisze:Trzeba być.Ciekaw jestem frekwencji i średniej wieku.
Przynajmniej wyrasta nowe pokolenie metalowców. Poza tym starym się coraz bardziej niechce :/
-
- mistrz forumowej ceremonii
Nie było wczoraj niestety ani krzty "tej" magii, której miałem nadzieję uświadczyć. Poprawny koncert i tyle. Vader z tym składem i ze sceniczną gimnastyką pana Pająka traci wiele. Ludzi w kurwę dużo.
Fajnie było spotkać starych kolegów i nawet korek przy wyjeździe z Gliwic tak nie wkurwiał. Śląsk jednak kurwa rządzi;)
Fajnie było spotkać starych kolegów i nawet korek przy wyjeździe z Gliwic tak nie wkurwiał. Śląsk jednak kurwa rządzi;)
- Gore_Obsessed
- Skaut
dżizaz ile tak można? "Return To The Morbid Reich", jakieś celebracje, owacje, sracje. Niech w końcu Peter się ocknie (najwyższy czas chyba), przewietrzy płuca, poszuka nowych inspiracji i zapierdoli oryginalnym długograjem.Gore_Obsessed pisze:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=150693
Coś tam było! Człowiek!
- Maleficio
- Kontakt:
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Też mnie sie to nie podoba.... niemoc TFUrcza?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Castor
- weteran forumowych bitew
Re:
Wierzysz w to, że jeszcze może nagrać coś naprawdę sensownego? Ja już dawno straciłem nadziejęSkaut pisze:dżizaz ile tak można? "Return To The Morbid Reich", jakieś celebracje, owacje, sracje. Niech w końcu Peter się ocknie (najwyższy czas chyba), przewietrzy płuca, poszuka nowych inspiracji i zapierdoli oryginalnym długograjem.

Poza tym wkurwia mnie to, że trzymają się tego studia Hertz jak gówniarz matczynej spódnicy. Mam dość tych produkcji braci Wisławskich. Co ludzie w ich widzą? Wystarczy posłuchać sobie ostatniego Hate. Mega chujowe, nowoczesne, zbasowane, pedalskie brzmienie. 100% lukru. I to ma być kurwa Death Metal? Tfu, tfu. Zaorać

- Lykantrop
Re: Re:
Nie ma to jak iście death metalowa posoka zaklęta w brzmieniu Nile, nie?Castor pisze:Wierzysz w to, że jeszcze może nagrać coś naprawdę sensownego? Ja już dawno straciłem nadziejęSkaut pisze:dżizaz ile tak można? "Return To The Morbid Reich", jakieś celebracje, owacje, sracje. Niech w końcu Peter się ocknie (najwyższy czas chyba), przewietrzy płuca, poszuka nowych inspiracji i zapierdoli oryginalnym długograjem.![]()
Poza tym wkurwia mnie to, że trzymają się tego studia Hertz jak gówniarz matczynej spódnicy. Mam dość tych produkcji braci Wisławskich. Co ludzie w ich widzą? Wystarczy posłuchać sobie ostatniego Hate. Mega chujowe, nowoczesne, zbasowane, pedalskie brzmienie. 100% lukru. I to ma być kurwa Death Metal? Tfu, tfu. Zaorać
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Ale Wy pierdolicie - płyta jeszcze się nie ukazała, nikt jej nie słyszał, ale już wiadomo, że będzie chujowo brzmiała i że nie będzie na niej żadnych pomysłów. Ja tam sobie nowej płyty Vadera chętnie posłucham - wiadomo, że nie osiągną już poziomu z połowy lat 90-tych, ale pewnie znów nagrają ponadprzeciętny krążek, którego z przyjemnością będę słuchał. Kto wie, może zdarzy się taka perełka jak "When the Sun Drowns in Dark", który uważam za jeden z ich najlepszych utworów w ogóle.
Mam wrażenie, że jakby Vader nagrał De Profundis dopiero dziś, to i tak wszyscy zgodnym chórem okrzyknęlibyście, że to gówno, że nie mają pomysłów i zrobili to tylko dla kasy.
chuj Wam w dupę internetowi pozerzy !
))
Mam wrażenie, że jakby Vader nagrał De Profundis dopiero dziś, to i tak wszyscy zgodnym chórem okrzyknęlibyście, że to gówno, że nie mają pomysłów i zrobili to tylko dla kasy.
chuj Wam w dupę internetowi pozerzy !

-
wydaje mi się, że te narzekania są uzasadnione, biorąc pod uwagę fakt, ze ostatnią przyzwoitą płytę nagrali 10 lat temu. a później już tylko jakieś pojedyncze przebłyski w morzu bylejakości i przeciętniactwa
- Lykantrop
Nie no, po takiej mieliźnie jak "Litany" nagrali jeszcze "Revelations", które broniło się kilkoma kawałkami.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Castor
- weteran forumowych bitew
Co Ty pierdolisz, jeszcze się płyta nie ukazała, nikt jej nie słyszał, a Ty już wiesz że:

Skąd masz takie wieści?IRONMIL pisze:nie osiągną poziomu z połowy lat 90-tych

Ten utwór pokazuje tylko jedno, że Peter zapomniał już, co to znaczy grać Death Metal i zaczyna walić Thrashem.IRONMIL pisze:Kto wie, może zdarzy się taka perełka jak "When the Sun Drowns in Dark", który uważam za jeden z ich najlepszych utworów w ogóle.