METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Nowa METALLICA
To wyglada jak film studenta na pierwszym roku w szkole filmowej. Jestem przekonany, ze kapela jest bardzo zadowolona, ze zrobila cos zajebistego. Niestety, tak jak zwykle oni sa 10 lat za murzynami...vulture pisze:Teledysk do All Nightmare Long
http://overkill.pl/news/goto.php?id=1538
NIEWYOBRAŻALNA CHUJNIA
- ultravox
Całkiem niezły, tylko komputerowa animacja wszystko psuje(na przykład kot zapowiadał sie zajebiście, a wyszedł chujowo). Ogólnie rzecz biorąc bardzo fajny pomysł, dowcipny i odmienny od tego, co zwykle się serwuje w teledyskach. Można było zrobić to lepiej, ale moim zdaniem jest całkiem ok. Nie wiem tylko jak komponuje się z muzyką.
-
vulture
RACJA.Maleficio pisze:To wyglada jak film studenta na pierwszym roku w szkole filmowej. Jestem przekonany, ze kapela jest bardzo zadowolona, ze zrobila cos zajebistego. Niestety, tak jak zwykle oni sa 10 lat za murzynami...vulture pisze:Teledysk do All Nightmare Long
http://overkill.pl/news/goto.php?id=1538
NIEWYOBRAŻALNA CHUJNIA
takie DO THE EVOLUTION Pearl Jam wpierdala to coś na śniadanie a kiedy to kurwa było zrobione..
- ultravox
Oczywiście przesadzasz, bo co w takim razie powiedzieć o tymvulture pisze: NIEWYOBRAŻALNA CHUJNIA
albo o tym
?
- Maleficio
- Kontakt:
no bez przesady, watpie, ze oni maja ten sam budzet co Metallica ale i tak kapele sa chujowe... najlepszy klip jest Dunkelheit Burzum, period!!!ultravox pisze:Oczywiście przesadzasz, bo co w takim razie powiedzieć o tymvulture pisze: NIEWYOBRAŻALNA CHUJNIA
albo o tym
?
-
vulture
no wlaśnie,mając tyle forsy i wypuszczając coś pod nazwą METALLICA można chyba oczekiwać czegoś co będzie przynajmniej przyzwoite . a tak nie jest.
- ultravox
Biorąc pod uwagę poprzednią płytę i brzmienie ostatniej, to niekoniecznie. Moim zdaniem spokojnie można go uznać za przyzwoity, a nawet niezły. Swoją drogą po co oglądasz, skoro płyta Ci się nie podoba, nie szkoda Ci czasu? Ja tam czekam na nową superprodukcję Guns n' Rosesvulture pisze:no wlaśnie,mając tyle forsy i wypuszczając coś pod nazwą METALLICA można chyba oczekiwać czegoś co będzie przynajmniej przyzwoite .
-
vulture
Nie.nie szkoda mi czasu.pojawia się obraz więc go komentuję.poza tym bzdury gadasz,bo np. taki Frantic z poprzedniej płyty jest naprawdę DOBRYM klipem,z pomysłem,ciekawie zmontowanym i zrealizowanym.czego o All Nightmare Long powiedzieć nie można bo jest kiłowaty z której strony by na to nie spojrzeć.
- ultravox
Ale ja nie pisałem o teledyskach, tylko o samej płycie(choć na przykład utwór tytułowy uważam za zajebisty). Chodziło mi o to, że ten zespół zaliczał już wpadki na różnych frontach, więc sama nazwa, a nawet skala przedsięwzięcia, jakości nie gwarantuje. A teledysk do "Frantic" rzeczywiście jest niezły.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
arise
- zaczyna szaleć
- Mieszko I
- starszy świeżak
Albo Lars albo ktoś zajebiście podobny
Dobra fota!
Dobra fota!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Mieszko I
- starszy świeżak
Lars w pełnej krasie
Harris jaki zadowolony
Harris jaki zadowolony
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Nie, to nie Lars. Lars nie jest wydziarany.
-
arise
- zaczyna szaleć
Marian chyba juz nigdy nie uwolnisz sie od nowego satyra
hehehe
- Gotharus
- postuje jak opętany!
Jak dla mnie, to najnowszy klip jest najlepszy od czasów Untill It Sleeps.
- evilfucker
- świeżak
Chujowy jak barszcz i nudny jak flaki z olejem ... żeby go obejrzeć drugi raz musiałbym to robić pod przymusem ..