Nawet nie.nicram pisze:Dla mnie lepsza tylko od debiutu.
AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aż się wierzyć nie chce! W Łodzi była we wszystkich sklepach w dniu premiery. Może się tak dobrze sprzedaje? :-)Mort pisze:W lipcowym Metal Hammerze nowy album dostał laurke w postaci arcypochlebnej recenzji i oceny celujacej pod nia. Szkoda, ze jeszcze nie mam plyty, bo bym chetnie te opinia skonfrontowal ze swoja. Jak to jest, ze w Warszawie nie ma tej plyty w MM, Saturnach i Empikach?
all the monsters will break your heart
- boroowa
A ja słucham tego dziś po raz piąty z jedynego słusznego nośnika i za każdym razem zbieram zęby z podłogi. Ci którzy narzekają na zmiękczenie materiału chyba mają popsuty potnencjometr ;)
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- boroowa
Nie sądzę, w dobie cyfrowych nagrań CD i LP brzmią identycznie. Just play at Full Volume - zniszczenie.
I'll give you black sensations up and down your spine
-
- rasowy masterfulowicz
Możliwie, nowy Mastiphal już widziałem na półkach.nicram pisze:W Łodzi była we wszystkich sklepach w dniu premiery. Może się tak dobrze sprzedaje? :-)
I AM MORBID
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
albo inaczej: z estetyki, gdzie są mistrzami idą w estetykę, gdzie już tak nie błyszczą.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nigdy jakoś nie przepadałem za Azaraczem - mam świadomość, że to klasa światowa, że rozpierdol, że urwanie dupy i właściwie niczego w ich muzyce mi nie brakowało, oprócz... tego czegoś, no kurwa, nie wiem, czego, ale z powodu braku tego czegoś żadna z płyt nie mogła mnie na dłużej przyciągnąć (najbliżej było z DIE, ale też nie do końca pykło).
A nowy album wchodzi mi coraz bardziej, całkiem mnie grzeje ta zmiana stylistyki. Nie klęczę i nie leżę, ale słucham z uwagą i jest dobrze. W porywach nawet bardzo.
A nowy album wchodzi mi coraz bardziej, całkiem mnie grzeje ta zmiana stylistyki. Nie klęczę i nie leżę, ale słucham z uwagą i jest dobrze. W porywach nawet bardzo.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie no, bez przesady. Jaka klasa światowa... bez jaj. Na naszym podwórku owszem.Self pisze:Nigdy jakoś nie przepadałem za Azaraczem - mam świadomość, że to klasa światowa,
- Self
- rasowy masterfulowicz
Kłócić się nie zamierzam, ale ze spustów nad Azarathem i peanów wygłaszanych na ich cześć wnioskowałem, że tak są postrzegani.
- Maleficio
- Kontakt:
No peany są w Polsce. Na zachodzie o Azarath słyszała garstka undergroundowców... a to jeszcze długa droga do popularności. A ze Inferno w Behemoth gra to ktoś tam coś słyszał.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Tak.kregozmyk pisze:Czyli, że nowa najgorsza?nicram pisze:Nikt nie pisze, że słabe. Tylko takie mało Azarathowe. I tyle. Płyta jest dobra, ale na tle wcześniejszych materiałów po prostu wypada nieco gorzej.
- Edinazzu
Teraz sobie słucham ostatniego BLOODY SIGN. Są jakies punkty wspólne? Bo dotychczasowa działalność AZARATH raczej mnie nie pociagała. A podobno zaczęli bardziej religijnie grać....
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Lykantrop
Relgijnie nie, ale do bólu schematycznie i "grzecznie", jak to zauważył już profesur Trocak. Z Bloody Sign podobieństw nie stwierdzono.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
Jest :) W środę widziałem ten album w Saturnie w Blue City. :)Mort pisze: Jak to jest, ze w Warszawie nie ma tej plyty w MM, Saturnach i Empikach?
-
- rasowy masterfulowicz
Już nie ma. Dzisiaj o 12 zgarnąłem ostatnią sztukę. ;)
Nowy Azarath po jednym przesluchaniu podoba mi sie bardziej niz dobry poprzednik. Melodyjny (te riffy i solowki Necrosodoma!) i chwytliwy, nie ma bestialskiej mocy D.I.E. ale to nie przeszkadza. Brzmienie zajebiste, taka perelke Wieslawscy wypuszczaja z Hertza raz na kilka lat.
Nowy Azarath po jednym przesluchaniu podoba mi sie bardziej niz dobry poprzednik. Melodyjny (te riffy i solowki Necrosodoma!) i chwytliwy, nie ma bestialskiej mocy D.I.E. ale to nie przeszkadza. Brzmienie zajebiste, taka perelke Wieslawscy wypuszczaja z Hertza raz na kilka lat.
I AM MORBID
- twoja_stara_trotzky
właśnie brzmienie mi się nie podoba zupełnie.
największe rozczarowanie roku i tyle w temacie :) Lepiej posłuchać nowego Morbid Angel
- twoja_stara_trotzky
Bloody Sign
- pr0metheus
brzmienie to najwiekszy minus tej plyty. drugi to przesycenie tych slicznych gitarowych soloweczek.
plus to niezle wokale,ale przez zjebane brzmienie przyslaniaja kompletnie bebny.
plus to niezle wokale,ale przez zjebane brzmienie przyslaniaja kompletnie bebny.
niech to miejsce niebawem zniknie