Osobnikom, którzy jechali tutaj po ekipie DECAPITATED, podkręcając oskarżenia, należą się podobne życzenia.ramonoth pisze:Wrócę do mojego posta sprzed kilku miesięcy... Cieszę się naprawdę ogromnie, że panowie z DECAPITATED nie zasłużyli na stado murzyńskich kutasów w dupę. Serio, naprawdę się cieszę.
Tępa pizda. I stado murzyńskich kutasów jej w dupę.
DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DECAPITATED
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Przepraszam, że się wtrącę, ale w jaki sposób można podkręcić oskarżenia w USA, pisząc na niszowym forum metalowym w Polsce?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...Nasum pisze:"Proces miał się rozpocząć 16 stycznia 2018 roku, jednak prokurator Kelly Fitzgerald przedłożyła wniosek o odrzucenie zarzutów uprowadzenia i gwałtu zbiorowego, wziąwszy pod uwagę dobre samopoczucie skarżącej. Rozwiązanie nie ma powagi rzeczy osądzonej. "
Gdyby nie fakt, że chłopaki teraz będą chcieli jak najszybciej wrócić do domu i zapomnieć o całej historii, nic tylko szykować pozew i domagać się milionów - w kraju Myszki Mickey niejeden tak sobie życie ułożył.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Szkiełko i oko. Nie chodzi o niszowość, metalowość czy polskość, tylko o to, że każda kolejna osoba powtarzająca głupoty sprawia, że gówno się przyklei nawet gdy nie jest prawdziwe.Sybir pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale w jaki sposób można podkręcić oskarżenia w USA, pisząc na niszowym forum metalowym w Polsce?
- nicram
Bardzo dobra wiadomość. Dobrze, że chłopaki wykaraskali się z tego gówna. Ciekaw jestem czy zdecydują się na pozwanie tej dziewczyny, czy sobie odpuszczą. Tym niemniej będą mieć nauczkę, że nie warto zapraszać do busa obcych ludzi.
all the monsters will break your heart
-
Chodziło mi o danie wiary tym oskarżeniom i wyrażanie tego tutaj w pogardliwy wobec tych muzyków sposób.Sybir pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale w jaki sposób można podkręcić oskarżenia w USA, pisząc na niszowym forum metalowym w Polsce?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Ulżyło mi. Nie powiem. Tym razem dupsko całe.Pacjent pisze:Osobnikom, którzy jechali tutaj po ekipie DECAPITATED, podkręcając oskarżenia, należą się podobne życzenia.ramonoth pisze:Wrócę do mojego posta sprzed kilku miesięcy... Cieszę się naprawdę ogromnie, że panowie z DECAPITATED nie zasłużyli na stado murzyńskich kutasów w dupę. Serio, naprawdę się cieszę.
Jeżeli faktycznie "sumienia mają czyste", to wydaje się, że nie powinni mieć problemu ze znalezieniem chętnego papugi, który pogrzebałby patykiem w tym gównie. Straty finansowe są z pewnością spore. No chyba, że gdzieś jednak uwiera...Plagueis pisze:Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...Nasum pisze:"Proces miał się rozpocząć 16 stycznia 2018 roku, jednak prokurator Kelly Fitzgerald przedłożyła wniosek o odrzucenie zarzutów uprowadzenia i gwałtu zbiorowego, wziąwszy pod uwagę dobre samopoczucie skarżącej. Rozwiązanie nie ma powagi rzeczy osądzonej. "
Gdyby nie fakt, że chłopaki teraz będą chcieli jak najszybciej wrócić do domu i zapomnieć o całej historii, nic tylko szykować pozew i domagać się milionów - w kraju Myszki Mickey niejeden tak sobie życie ułożył.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Też jestem ciekawy, czy będą pozwy. Dla własnego dobrego imienia (dla portfela przy okazji) powinni jechać z koksem i się nie oglądać. Wątpię jednak, by tak się skończyło - amerykańskie procesy to bardzo kosztowny interes.nicram pisze:Ciekaw jestem czy zdecydują się na pozwanie tej dziewczyny, czy sobie odpuszczą.
- Sybir
Każda porażka boli i psuje statystyki (i pewnie oddala od awansu).Plagueis pisze:Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...
Ani ja nie rozumiem Ciebie, ani Ty mnie (jak sądzę). Co ma do tego "szkiełko i oko"? Nie w przyklejaniu czegokolwiek rzecz, tylko w uznaniu kłamstwa za prawdę wg metody Goebbelsa.Karkasonne pisze:Szkiełko i oko. Nie chodzi o niszowość, metalowość czy polskość, tylko o to, że każda kolejna osoba powtarzająca głupoty sprawia, że gówno się przyklei nawet gdy nie jest prawdziwe.
@Pacjent: a to OK, w tym kontekście to w pełnie zrozumiałe, jednak wolałem się upewnić.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
TrueSybir pisze:Każda porażka boli i psuje statystyki (i pewnie oddala od awansu).Plagueis pisze:Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
no teraz powinni :-)nicram pisze:Ciekaw jestem czy zdecydują się na poRwanie tej dziewczyny, czy sobie odpuszczą. .
- moonfire
- zahartowany metalizator
Nie. Jak wysiądą z samolotu. Kapitan Wrona jest tylko jeden. :)Nasum pisze:"Proces miał się rozpocząć 16 stycznia 2018 roku, jednak prokurator Kelly Fitzgerald przedłożyła wniosek o odrzucenie zarzutów uprowadzenia i gwałtu zbiorowego, wziąwszy pod uwagę dobre samopoczucie skarżącej. Rozwiązanie nie ma powagi rzeczy osądzonej. "
Czyli do otwarcia szampana wstrzymajmy się do czasu, kiedy oddadzą im paszporty i wsiądą na pokład samolotu.
Chodzi mi o to, że zastosowałeś nagromadzenie szczegółów, by umniejszyć rolę powtarzania głupot tutaj ile się da. Czy to forum jest polskie, czy metalowe, czy niszowe, nie ma znaczenia. Oprócz niego istnieją fora szwajcarskie, niemieckie, amerykańskie, japońskie, rockowe, alternatywne, ekstremalne, niszowe, mainstreamowe, rodzinne itd gdzie również ktoś coś podobnego napisze, i powtórzenie zdania: jebać Decapitated bo dymają się po bokach gdy dzieci w domu płaczą, sprawia że gówno przykleja się coraz mocniej niezależnie od prawdy.Sybir pisze: Ani ja nie rozumiem Ciebie, ani Ty mnie (jak sądzę). Co ma do tego "szkiełko i oko"? Nie w przyklejaniu czegokolwiek rzecz, tylko w uznaniu kłamstwa za prawdę wg metody Goebbelsa.
- Sybir
Tak, bardzo chodziło mi o umniejszenie wagi wpisów na forum, o którym mało kto w skali kraju wie.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Przyglądając się metodzie, jaką zastosowano (czyli prokurator umarza postępowanie, zostawiając sobie furtkę na przyszłość), przychodzą mi do głowy trzy rzeczy:
1. Ewentualny proces na tym etapie by się sypnął z braku dowodów.
2. Wznowienia raczej się nie należy spodziewać, bo marne są szanse na jakiekolwiek nowe dowody, ALE
3. "Ofiara" chce zminimalizować ryzyko, że sama stanie się celem pozwów, więc (zapewne na jej prośbę) prokurator zrobił, co zrobił, by panów z Decapitated zniechęcić do próby rewanżu. I to jest pewnie to "dobro ofiary".
1. Ewentualny proces na tym etapie by się sypnął z braku dowodów.
2. Wznowienia raczej się nie należy spodziewać, bo marne są szanse na jakiekolwiek nowe dowody, ALE
3. "Ofiara" chce zminimalizować ryzyko, że sama stanie się celem pozwów, więc (zapewne na jej prośbę) prokurator zrobił, co zrobił, by panów z Decapitated zniechęcić do próby rewanżu. I to jest pewnie to "dobro ofiary".
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
W tematach fekalnych nie czuję się ekspertem, ale z pewnością na forum znajdzie się ktoś kompetentny.Karkasonne pisze:Puszczenie publicznie cichacza nie umniejsza smrodu.
Kol. Lukass, podoba mi się Wasza analiza.
-
https://wiadomosci.wp.pl/tarczynski-tri ... 747998849a" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo ciekawe komentarze w stylu: "Jak można wspierać satanistów?"
Bardzo ciekawe komentarze w stylu: "Jak można wspierać satanistów?"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A nie chce mi się wracać i sprawdzać kto tak pisał, choć coś mi tam w pamięci świta.Pacjent pisze:Osobnikom, którzy jechali tutaj po ekipie DECAPITATED, podkręcając oskarżenia, należą się podobne życzenia.ramonoth pisze:Wrócę do mojego posta sprzed kilku miesięcy... Cieszę się naprawdę ogromnie, że panowie z DECAPITATED nie zasłużyli na stado murzyńskich kutasów w dupę. Serio, naprawdę się cieszę.
-
Wystarczy cofnąć się parę stron. Zarzuty od początku waliły niemytym napletem, ale znalazło się paru zawistników, którzy mimo bogatej kontrargumentacji postanowili wyżyć się na zespole. Ciekawe co tam u celebrytów typu Młynarska, którzy także wykorzystali tę sprawę by pojeździć sobie po "Polakach-gwałcicielach"?ramonoth pisze:A nie chce mi się wracać i sprawdzać kto tak pisał, choć coś mi tam w pamięci świta.Pacjent pisze:Osobnikom, którzy jechali tutaj po ekipie DECAPITATED, podkręcając oskarżenia, należą się podobne życzenia.ramonoth pisze:Wrócę do mojego posta sprzed kilku miesięcy... Cieszę się naprawdę ogromnie, że panowie z DECAPITATED nie zasłużyli na stado murzyńskich kutasów w dupę. Serio, naprawdę się cieszę.