DECAPITATED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DECAPITATED

06-01-2018, 11:32

ramonoth pisze:Wrócę do mojego posta sprzed kilku miesięcy... Cieszę się naprawdę ogromnie, że panowie z DECAPITATED nie zasłużyli na stado murzyńskich kutasów w dupę. Serio, naprawdę się cieszę.

Tępa pizda. I stado murzyńskich kutasów jej w dupę.
Osobnikom, którzy jechali tutaj po ekipie DECAPITATED, podkręcając oskarżenia, należą się podobne życzenia.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

06-01-2018, 11:36

Przepraszam, że się wtrącę, ale w jaki sposób można podkręcić oskarżenia w USA, pisząc na niszowym forum metalowym w Polsce?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

06-01-2018, 11:37

Nasum pisze:"Proces miał się rozpocząć 16 stycznia 2018 roku, jednak prokurator Kelly Fitzgerald przedłożyła wniosek o odrzucenie zarzutów uprowadzenia i gwałtu zbiorowego, wziąwszy pod uwagę dobre samopoczucie skarżącej. Rozwiązanie nie ma powagi rzeczy osądzonej. "
Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...
Gdyby nie fakt, że chłopaki teraz będą chcieli jak najszybciej wrócić do domu i zapomnieć o całej historii, nic tylko szykować pozew i domagać się milionów - w kraju Myszki Mickey niejeden tak sobie życie ułożył.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Karkasonne

06-01-2018, 11:39

Sybir pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale w jaki sposób można podkręcić oskarżenia w USA, pisząc na niszowym forum metalowym w Polsce?
Szkiełko i oko. Nie chodzi o niszowość, metalowość czy polskość, tylko o to, że każda kolejna osoba powtarzająca głupoty sprawia, że gówno się przyklei nawet gdy nie jest prawdziwe.
Awatar użytkownika
nicram

06-01-2018, 11:44

Bardzo dobra wiadomość. Dobrze, że chłopaki wykaraskali się z tego gówna. Ciekaw jestem czy zdecydują się na pozwanie tej dziewczyny, czy sobie odpuszczą. Tym niemniej będą mieć nauczkę, że nie warto zapraszać do busa obcych ludzi.
all the monsters will break your heart
Pacjent

06-01-2018, 11:47

Sybir pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale w jaki sposób można podkręcić oskarżenia w USA, pisząc na niszowym forum metalowym w Polsce?
Chodziło mi o danie wiary tym oskarżeniom i wyrażanie tego tutaj w pogardliwy wobec tych muzyków sposób.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

06-01-2018, 11:49

Pacjent pisze:
ramonoth pisze:Wrócę do mojego posta sprzed kilku miesięcy... Cieszę się naprawdę ogromnie, że panowie z DECAPITATED nie zasłużyli na stado murzyńskich kutasów w dupę. Serio, naprawdę się cieszę.

Osobnikom, którzy jechali tutaj po ekipie DECAPITATED, podkręcając oskarżenia, należą się podobne życzenia.
Ulżyło mi. Nie powiem. Tym razem dupsko całe.

Plagueis pisze:
Nasum pisze:"Proces miał się rozpocząć 16 stycznia 2018 roku, jednak prokurator Kelly Fitzgerald przedłożyła wniosek o odrzucenie zarzutów uprowadzenia i gwałtu zbiorowego, wziąwszy pod uwagę dobre samopoczucie skarżącej. Rozwiązanie nie ma powagi rzeczy osądzonej. "
Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...
Gdyby nie fakt, że chłopaki teraz będą chcieli jak najszybciej wrócić do domu i zapomnieć o całej historii, nic tylko szykować pozew i domagać się milionów - w kraju Myszki Mickey niejeden tak sobie życie ułożył.
Jeżeli faktycznie "sumienia mają czyste", to wydaje się, że nie powinni mieć problemu ze znalezieniem chętnego papugi, który pogrzebałby patykiem w tym gównie. Straty finansowe są z pewnością spore. No chyba, że gdzieś jednak uwiera...
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

06-01-2018, 11:51

nicram pisze:Ciekaw jestem czy zdecydują się na pozwanie tej dziewczyny, czy sobie odpuszczą.
Też jestem ciekawy, czy będą pozwy. Dla własnego dobrego imienia (dla portfela przy okazji) powinni jechać z koksem i się nie oglądać. Wątpię jednak, by tak się skończyło - amerykańskie procesy to bardzo kosztowny interes.
Awatar użytkownika
Sybir

06-01-2018, 11:52

Plagueis pisze:Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...
Każda porażka boli i psuje statystyki (i pewnie oddala od awansu).
Karkasonne pisze:Szkiełko i oko. Nie chodzi o niszowość, metalowość czy polskość, tylko o to, że każda kolejna osoba powtarzająca głupoty sprawia, że gówno się przyklei nawet gdy nie jest prawdziwe.
Ani ja nie rozumiem Ciebie, ani Ty mnie (jak sądzę). Co ma do tego "szkiełko i oko"? Nie w przyklejaniu czegokolwiek rzecz, tylko w uznaniu kłamstwa za prawdę wg metody Goebbelsa.

@Pacjent: a to OK, w tym kontekście to w pełnie zrozumiałe, jednak wolałem się upewnić.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

06-01-2018, 11:56

Sybir pisze:
Plagueis pisze:Prokurator przedkłada wniosek o odrzucenie zarzutów, bo - ewidentnie ściemniająca od początku - "ofiara" ma się dobrze. :D Dziki kraj, dzikie obyczaje...
Każda porażka boli i psuje statystyki (i pewnie oddala od awansu).
True
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

06-01-2018, 12:04

nicram pisze:Ciekaw jestem czy zdecydują się na poRwanie tej dziewczyny, czy sobie odpuszczą. .
no teraz powinni :-)
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

06-01-2018, 12:37

Czyli do otwarcia szampana wstrzymajmy się do czasu, kiedy oddadzą im paszporty i wsiądą na pokład samolotu.
Nie. Jak wysiądą z samolotu. Kapitan Wrona jest tylko jeden. :)
Karkasonne

06-01-2018, 13:02

Sybir pisze: Ani ja nie rozumiem Ciebie, ani Ty mnie (jak sądzę). Co ma do tego "szkiełko i oko"? Nie w przyklejaniu czegokolwiek rzecz, tylko w uznaniu kłamstwa za prawdę wg metody Goebbelsa.
Chodzi mi o to, że zastosowałeś nagromadzenie szczegółów, by umniejszyć rolę powtarzania głupot tutaj ile się da. Czy to forum jest polskie, czy metalowe, czy niszowe, nie ma znaczenia. Oprócz niego istnieją fora szwajcarskie, niemieckie, amerykańskie, japońskie, rockowe, alternatywne, ekstremalne, niszowe, mainstreamowe, rodzinne itd gdzie również ktoś coś podobnego napisze, i powtórzenie zdania: jebać Decapitated bo dymają się po bokach gdy dzieci w domu płaczą, sprawia że gówno przykleja się coraz mocniej niezależnie od prawdy.
Awatar użytkownika
Sybir

06-01-2018, 13:25

Tak, bardzo chodziło mi o umniejszenie wagi wpisów na forum, o którym mało kto w skali kraju wie.
Karkasonne

06-01-2018, 14:13

Puszczenie publicznie cichacza nie umniejsza smrodu.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

06-01-2018, 14:18

Przyglądając się metodzie, jaką zastosowano (czyli prokurator umarza postępowanie, zostawiając sobie furtkę na przyszłość), przychodzą mi do głowy trzy rzeczy:

1. Ewentualny proces na tym etapie by się sypnął z braku dowodów.
2. Wznowienia raczej się nie należy spodziewać, bo marne są szanse na jakiekolwiek nowe dowody, ALE
3. "Ofiara" chce zminimalizować ryzyko, że sama stanie się celem pozwów, więc (zapewne na jej prośbę) prokurator zrobił, co zrobił, by panów z Decapitated zniechęcić do próby rewanżu. I to jest pewnie to "dobro ofiary".
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Sybir

06-01-2018, 14:41

Karkasonne pisze:Puszczenie publicznie cichacza nie umniejsza smrodu.
W tematach fekalnych nie czuję się ekspertem, ale z pewnością na forum znajdzie się ktoś kompetentny.

Kol. Lukass, podoba mi się Wasza analiza.
Pacjent

06-01-2018, 15:22

https://wiadomosci.wp.pl/tarczynski-tri ... 747998849a" onclick="window.open(this.href);return false;

Bardzo ciekawe komentarze w stylu: "Jak można wspierać satanistów?"
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

06-01-2018, 15:24

Pacjent pisze:

A nie chce mi się wracać i sprawdzać kto tak pisał, choć coś mi tam w pamięci świta.
Pacjent

06-01-2018, 15:49

ramonoth pisze:
Pacjent pisze:

A nie chce mi się wracać i sprawdzać kto tak pisał, choć coś mi tam w pamięci świta.
Wystarczy cofnąć się parę stron. Zarzuty od początku waliły niemytym napletem, ale znalazło się paru zawistników, którzy mimo bogatej kontrargumentacji postanowili wyżyć się na zespole. Ciekawe co tam u celebrytów typu Młynarska, którzy także wykorzystali tę sprawę by pojeździć sobie po "Polakach-gwałcicielach"?
ODPOWIEDZ