SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SHINING
Wyrzuć natychmiast! Jeżeli fizyczny i boli, to znaczy , że zaczęli penetrować. Wywal to w piździec. Może jakiś analny znajdzie i się ucieszy przy świętej niedzieli.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
o to chyba w tym chodzi?:-)))Maria Konopnicka pisze:O fuck! Jaki syf! Fizyczny ból mi ta muzyka sprawia, chyba zaraz śmiegnę tę płytę przez okno... Nie pamiętam kiedy aż tak jakiś zespół mnie zawiódł.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- TORTURER
- w mackach Zła
Teledysk sztampka,mlodzienczy weltschmerz,aczkolwiek ostatnia plyta jest wcale nienajgorsza,wole osobiscie niz poprzednia " Klagopsalmer",oczywiscie zgadzajac sie ze IV nic nie przebije...-a propos-wyszla reedycja na vinylu poprzez Peacevile tejze.
Death Dwells in Love
Włączyłem właśnie Woven Black Arteries i poczułem się jakbym odłożył BRAVO GIRL i zaczął Joyce'a czytać.
- manieczki
A ja pokuszę się o herezję i V>IV
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Ostrzegałem, wywieszałem ogłoszenia, rozrzucałem ulotki. Sumienie mam czyste :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Riven
- Kontakt:
Ale żałosne gowno. W sumie to nigdy tego zespołu nie lubiłem, ale koncert w 2005 albo 2006 (ten z urgehal i infernal war) zagrali niezły
this is a land of wolves now
- zekke
- weteran forumowych bitew
przeciez to epka z kowerami, czego sie spodziewaliscie - wystarczy spojrzec na liste bandow i tytul + ruszyc glowa zamiast pisac elaboraty ze plyta sprawia "fizyczny bol", rotfl. jak wyobraze sobie marie sluchajacego 2 tracku to morda sama sie usmiecha - w koncu 'lots of girls gonna get hurt'
btw riven huj ci w miedze.
btw riven huj ci w miedze.
Ostatnio zmieniony 09-09-2012, 12:59 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
Ty huja się znasz na muzyce i słuchasz emo gowien więc po co w ogóle gebe otwierasz? :-D
- zekke
pazdziernik/listopad bede w lodzi, chcesz cos wyjasnic? przymulony kucu w rozciagnietym swetrze
- Riven
- Kontakt:
Hahaha :-D ej ale głupio wygląda jak tak gadam do siebie, przecież połowa forum cie wrzuciła na ignore , co też zresztą sam uczynie. Papatki
- zekke
no glupio w huj jak lecisz ze slina na pysku na kazdy moj post, a z twoim post count to faktycznie robisz za polowe forum.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
:Dzekke pisze:z twoim post count to faktycznie robisz za polowe forum.
w temacie: będzie II Shining słuchana
- manieczki
Pre-production …for the next SHINING album will happen in September 2013 and the recording will start around November 2013.
Originally planned for January-February 2013, the preproduction has been postponed as Shining is full at work with promotion and tour plans.
Originally planned for January-February 2013, the preproduction has been postponed as Shining is full at work with promotion and tour plans.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
-
- starszy świeżak
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- choronzon14
- postuje jak opętany!
-
niklas jak zwykle w formie hehe
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;