AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: AUTOPSY
mozna tez na to spojrzec inaczej: po latach grania w Abscess panowie zatesknili za Autopsy, czyli graniem nieco innym. w takim ukladzie nie ma sie co martwic o poziom plyt (co zreszta IMO potwierdza najnowsza)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Mam wrażenie, że mimo wszystko, nagrywali oni - i nadal nagrywają - to, co akurat im siedziało w głowach, i stąd rozwój na płytach czy to w Autopsy czy Abscess. A na ostatniej płycie Abscess momentami przecież pobrzmiewa, także nazwy się zmieniają, ale to ciągle te same pojeby lubiące wpierdolić trochę kału :D
Myślałem, że Abscess się skończyło z powodu odejścia Clinta Bowera, bez którego nie chcieli dalej ciągnąć tamtego zespołu, stąd powrót do Autopsy.
Myślałem, że Abscess się skończyło z powodu odejścia Clinta Bowera, bez którego nie chcieli dalej ciągnąć tamtego zespołu, stąd powrót do Autopsy.
The madness and the damage done.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
nie odetna sie przeciez od Abscess, tak jak Abscess nie bylo oderwane od tego, co wczesniej nagrali pod szyldem Autopsy. nie sadze, zeby wrocili do tego drugiego tylko i wylacznie z musu, ale kto wie. wazne, ze plyta na poziomie
- Glene
- weteran forumowych bitew
Chociaz Autopsy zapowiadalo plyte ktora zgniecie obecne zespoly death metalowe. Az takiej mocy uderzeniowej na Macabre Eternal nie osiagneli, chociaz to nadal bardzo dobra plyta.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
I to jest najważniejsze :D0ms pisze:ale kto wie. wazne, ze plyta na poziomie
The madness and the damage done.
- empir
- zahartowany metalizator
Jak wydadzą to posłuchamy i będziemy wiedzieć czy nie za szybko. Nie ma co gdybać.Kurt pisze:Ciekawe czy to nie za szybko. Z drugiej strony, dobrze widzieć, że tak chętnie nagrywają nowe rzeczy.
Ostatnio zmieniony 12-09-2011, 11:46 przez empir, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a ja tam juz wale gruche, bo Macabre Eternal to przepiekna plyta i jestem przekonany, ze dupy nie dadza.
this is a land of wolves now
-
nie dali nigdy dupy i nie dadzą... to nie morbid angel... kolesie mają ogromną radoche z tego co robią... Reifert is DEATH METAL!!!
-
wywiad z Chrisem: http://www.eternal-terror.com/articles/ ... 855&type=E
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- ultravox
- Gore_Obsessed
- ultravox
Mnie się podoba, Chris bardzo fajnie podszedł do tematu.
- Gore_Obsessed
Czekam na drugą część gdzie będą wyłącznie pytania o środki transportu jakimi posługują się na trasie.

Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ultravox
Ale to nie jest zwykły wywiad dotyczący Autopsy, tylko kolejny z cyklu wywiadów dotyczących technik wokalnych. Każdy wokalista dostaje chyba ten sam zestaw pytań. W założeniu ma to być bardziej ciekawostka dla zainteresowanych darciem ryja niż kompleksowy wywiad dotyczący zespołu.
-
brzydal Reifert i jego demolka
- Self
- rasowy masterfulowicz
Nie do końca, bo ja kompleksów się nabawiam - nie dość, że lepiej gra na perce i "ładniej" drze ryja, to jeszcze ma bardziej zajebistą brodę, ech. Przynajmniej mogę się ponabijać, że jest jeszcze brzydszy ode mnie. ;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Kurwa...uwielbiam ten numer. Niby taki niepozorny, przy pierwszych odsluchach nie rzucil sie na uszy, ale z czasem zaczal rozkurwiac. Idealny tribute to Slayer.SCREAMBLOODYGORE pisze:brzydal Reifert i jego demolka
this is a land of wolves now
- megawat
Fajne video. Perkusista z niego 4/10, ale wirtuozi mogliby się od niego tego i owego nauczyć.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
Konsekwencji i maniactwa! Wirtuozem to może on nie jest, ale wie jak przypierdolić żeby było dobrze, he he...