Twój był straszniejszy.Kraft pisze:jaki straszny pojazd. ojejku jejku
NAPALM DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Re: NAPALM DEATH
-
- mistrz forumowej ceremonii
:D oplułem monitor kawą.Kraft pisze:Schematyczna, egzaltowana siermięga z pucowatym tęczowym zjebem na wokalu. Tyle zostało z tego zespołu po odejściu Steera.
a teraz, gdybyś mógł, napisz co tak naprawdę o tym wszystkim sądzisz. już bez prowokowania i silenia się na kontrowersje :)
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Muszę Cię zawieść. Ja tak naprawdę uważam, a SC nawet oddałem Żułkowi. Jak wypadają ich bardziej defowe zapędy na tle ówczesnej sceny już kiedyś pisałem. Bieda straszna. Pisanie że zapuszczali się w rejony niebezpieczne dla innych, kiedy wymierzano im takie baty jak Kill Trend Suicide, The Codex Necro albo Phantom Limb? Jeśli dorzucić tu Converge, które w końcu wywodzi się z hc-punkowego undergroundu, to już nie ma czego zbierać... Dla mnie te wszystkie ochy i achy zalatują zwykłym fanbojstwem. Na Apexie żrną z Antigamy, ale to tak po łebkach, bo klimatu nie ma to żadnego. Nasterydowana łupanka z coraz bardziej znerwicowanym Barneyem, który odbiera resztki dynamiki temu materiałowi.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Zdecydowanie wolę aktualny styl Barneya od tych wczesnych porykiwań a la Kam Lee. Wiecej ekspresji, więcej punka, po prostu lepiej.
- Kraft
Mnie facet coraz bardziej śmieszy, a teraz kiedy nabawił się syndromu Mameliego mam bekę totalną. Jeden wyrykuje tytuły na początku, a drugi na końcu utworu. Ktoś jeszcze zauważył? :) Jeśli dołożyć do tego teksty a'la zbuntowany wege-gimbus oraz szreka łysiejącego na przedziałku, to nie potrafię już ich traktować poważnie. Sorry :)
- Drone
Panowie! Apeluję o spokój. Przesadzacie w obie strony - prawda jest taka, że płyta nie jest zła, ale nie jest też nie wiadomo jakim objawieniem. Do złotego okresu nie ma oczywiście startu. Fakt, że Barney za bardzo krzyczy (pisałem już o tym z pięć razy), no i ta wciąż mocno lewicowa retoryka...
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
jak masz więcej to ja chętnie przygarne ;)Kraft pisze:Muszę Cię zawieść. Ja tak naprawdę uważam, a SC nawet oddałem Żułkowi.
dla mnie nowy album jest najlepszy chyba od Diatribes albo nawet Fear, musiałbym se przypomnieć bo dawno nie słuchałem, generalnie od The Code mają swietną serie jak dla mnie
nie bijcie za Enemy i Order bo tych albumów praktycznie nie pamietam :(
ale szykuje sie niedługo dzień z ND więc nadrobie :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Harlequin
Pany, z takim podejściem to przestałbym ich słuchać, bo wiedziałbym, że niewazne czego by nie nagrali to nie będzie to co kiedyś. No kaman. To moze zacznijcie słuchać tylko nowych zespołów - jest wieksza szansa na objawienie.
- Triceratops
hehe serio cos tam wegezjebanstwo przemyca w tekstach?Kraft pisze: Jeśli dołożyć do tego teksty a'la zbuntowany wege-gimbus)
@trociniakowi sie to pewnie spodoba xD
woodpecker from space
- Lobas
- zaczyna szaleć
Re: Odp: NAPALM DEATH
Sam tytuł i okładka pokazują tematykę albumu. Biedne zwierzęta są zabijane a ludzie jak gdyby nigdy nic je konsumują, itd, itp.Triceratops pisze:hehe serio cos tam wegezjebanstwo przemyca w tekstach?
Chelsea Bus Company
- Harlequin
Re: Odp: NAPALM DEATH
No własnie nie :)Lobas pisze:Sam tytuł i okładka pokazują tematykę albumu. Biedne zwierzęta są zabijane a ludzie jak gdyby nigdy nic je konsumują, itd, itp.Triceratops pisze:hehe serio cos tam wegezjebanstwo przemyca w tekstach?
- vicek
- zahartowany metalizator
to barnej jest gejem??? <tęczowy zjeb>Heretyk pisze::D oplułem monitor kawą.Kraft pisze:Schematyczna, egzaltowana siermięga z pucowatym tęczowym zjebem na wokalu. Tyle zostało z tego zespołu po odejściu Steera.
a teraz, gdybyś mógł, napisz co tak naprawdę o tym wszystkim sądzisz. już bez prowokowania i silenia się na kontrowersje :)
- Kraft
Skrót myślowy. Tak się dziwnie składa, że zazwyczaj z wegeoszołomstwem idą w pakiecie inne lewackie idee. W tekstach sobie nie pozwala na otwarte ruganie. Napisze o niepohamowanej konsumpcji czy obżarstwie. No ale wiadomo że jest wege od 14 roku życia. Twierdzi, że prawa zwierząt są równe prawom człowieka i rząd powinien zając się promocją wege, uczyć dzieci w szkołach o poniewieraniu zwierzątek na fermach, w rzeźniach itd. Zjeb kompletny.Triceratops pisze:serio cos tam wegezjebanstwo przemyca w tekstach?
- Triceratops
O kurwa to rzeczywiscie zjeb na maxa. Ale mu przejdzie kiedys jak kazdemu wegezjebowi
woodpecker from space
- Kraft
Myślę, że taki gusiec czy bawół wpierdalany na żywca przez lwa chętnie zamieniłby się ze świnką w ubojni. Błyskawiczne ogłuszenie, a w niektórych nowoczesnych zakładach nawet hypoxia. No ale to temat na długą dyskusję. Dla nich to wszystko jakby się kumuluje, tworząc jeden wielki ocean niewyobrażalnych cierpień. Pierdolony holokaust zwierzątek. Hehehe, jebać.
- Drone
Bez przesady z tym krytykowaniem wegetarianizmu. Z etycznego punktu widzenia jest w tym dużo racji - dlatego jestem za tym, aby technologia przyszłości umożliwiła hodowanie samych mięśni w celach konsumpcyjnych, a nie całych zwierząt.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Kraft
Samych mięśni? A co z wielce wartościowymi i smakowitymi podrobami? :)Drone pisze:Bez przesady z tym krytykowaniem wegetarianizmu. Z etycznego punktu widzenia jest w tym dużo racji - dlatego jestem za tym, aby technologia przyszłości umożliwiła hodowanie samych mięśni w celach konsumpcyjnych, a nie całych zwierząt.
Nigdy wcześniej nie lubiłem Napalm Death, na koncercie ziewałem, ale ta nowa płyta to huragan ognia. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Brzmienie wykręca suty.
- Triceratops
Ten kolo z Blink182, Travis Barker tez byl wegusem ze cwierc wieku. Po wypadku cialo slabo sie renegerowalo i sie przeprosil z mieskiem :DKraft pisze:Myślę, że taki gusiec czy bawół wpierdalany na żywca przez lwa chętnie zamieniłby się ze świnką w ubojni. Błyskawiczne ogłuszenie, a w niektórych nowoczesnych zakładach nawet hypoxia. No ale to temat na długą dyskusję. Dla nich to wszystko jakby się kumuluje, tworząc jeden wielki ocean niewyobrażalnych cierpień. Pierdolony holokaust zwierzątek. Hehehe, jebać.
http://www.ecorazzi.com/2008/10/09/trav ... ane-crash/" onclick="window.open(this.href);return false;
Faktem jest, ze zwierzeta sa zabijane i hodowane w koszmarny sposob ale niejedzenie miesa to tak jak male dzieci zamykaja oczy i mysla, ze nikt ich nie widzi. Wystarczy nie jesc miesa z masowego uboju tuczonego syfiasta mieszanka gmo, sruty sojowej, antybiotykow i hormonow.
woodpecker from space
- Triceratops
No wlasnie miesnie jedza z reguly padlinozercy, najcenniejsze sa podroby. Duze ilosci miesni powoduja tzw krolicza glodowke a w krajach gdzie rzadzily junty etc uzywano potraw z duzej ilosci miesni do eleganckiego usuwania wiezniow politycznych,Kraft pisze:Samych mięśni? A co z wielce wartościowymi i smakowitymi podrobami? :)Drone pisze:Bez przesady z tym krytykowaniem wegetarianizmu. Z etycznego punktu widzenia jest w tym dużo racji - dlatego jestem za tym, aby technologia przyszłości umożliwiła hodowanie samych mięśni w celach konsumpcyjnych, a nie całych zwierząt.
woodpecker from space