VOIDHANGER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
Re: VOIDHANGER
nowość żadna, ale dla porządku podlinkuję: http://v2.ztmag.com/blog/news/?p=5559
Heeeeeey!!! Hooooooo!!! We're Satan's People!!!!!
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Zajebiście to wchodzi!
-
- w mackach Zła
Bardzo dobra płyta. Fakt, iż to taka bardziej thrash wersja IW, ale kawałki mają moc, są przebojowe, czego chcieć więcej? W sumie dokładnie tego się spodziewałem, nie zawiodłem się. Nie sposób nie wspomnieć o końcówce... po prostu wszyscy wypierdalać.
WHP kolejne bardzo dobre wydanie.
WHP kolejne bardzo dobre wydanie.
- Clochard
Łyse Grubasy! :D
-
- w mackach Zła
Nie wszyscy, jeden nie jest łysy.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Zawsze coś.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
Jak by nie patrzeć.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Ale przecież tak jest zawsze. Masa gówna i kilka perełek. Ja powiem tak: są aktualnie dwie polskie kapele, na których płyty czekam w 2012 r. Pierwsza to Deus Mortem, a druga to Voidhanger właśnie. Jeśli wszystkie kawałki utrzymane są w tym klimacie, co zamieszczone na gejspejs, to będzie zajebiście. To jest taka cięższa, prostsza i wolniejsza wersja Infernal War. Bardzo o.k. jak dla mnie. Aż sobie zaraz Infernali załączę.Husar pisze:Czy ja wiem? Polska ma w sumie przecietna scene, czyli masa gowna, a wsrod niej kilka pysznych rodzyn.
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- Block69
- zahartowany metalizator
- Clochard
Ba, sam też należę do "klubu trzech cyfr". Na domiar złego też żem łysy. :/
- Lykantrop
Ja jednak stawiam na zwinność.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Tzn. na drugą płytę VOIDHANGER czekasz?HobGoblin pisze:Ja powiem tak: są aktualnie dwie polskie kapele, na których płyty czekam w 2012 r. Pierwsza to Deus Mortem, a druga to Voidhanger właśnie. Jeśli wszystkie kawałki utrzymane są w tym klimacie, co zamieszczone na gejspejs, to będzie zajebiście. To jest taka cięższa, prostsza i wolniejsza wersja Infernal War. Bardzo o.k. jak dla mnie. Aż sobie zaraz Infernali załączę.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Zwinnośc zwinnością, ale nie zawsze da się spierdolić. ;)
- Lykantrop
Masa nie jest gwarantem przetrwania, tylko technika. :-)
- Block69
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Na drugą też, ale póki co na winylowe wydanie pierwszej.Ihasan pisze:Tzn. na drugą płytę VOIDHANGER czekasz?
A tam, gadanie. Kiedyś mój znajomy ćwiczący boks prał się pod klubem z naćpanym ABSem. Zmasakrował mu twarz i myślisz, że wygrał? Tamten oparł go o drzewo, zrobił swoje i poszedł do domu, chociaż ryj miał dosłownie zmiażdżony. Po wszystkim kumpel nie wyglądał lepiej. Do czasu, kiedy byłem świadkiem tej sytuacji, myślałem jak Ty. Myślę, że ten dresik był naćpany, ponieważ w ogóle nie reagował na ciosy wyprowadzane prosto w maskę. Po prostu szedł przed siebie, aż tego mojego znajomka przygwoździł masą ciała do drzewa.Lykantrop pisze:Masa nie jest gwarantem przetrwania, tylko technika. :-)
- Clochard
Wystarczy znać wzór na SIŁĘ. ;)Block69 pisze:Dobry duży zawsze pokona dobrego małego. :)
- maciek z klanu
bardzo dobry material !!! heheh. no i w booklecie podoba mi sie srodkowe zdjecie co warcrimer sie usmiecha pod nosem hehe
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
Carnivorous Lunar Activities
- Block69
Holi pisze:Carnivorous Lunar Activities
Rozdupia mie to :DBlackult pisze:Ihasan pisze:Carnivorous Lunar Activities
Płyty jeszcze nie słuchałem i boje się myśleć co będzie jak odpale i dojdzie do tego numeru :D
PENIS METAL