dokladnie, ten riff caly czas chodzi mi po lbie, naprawde jest kurwa potezny. paniczu manieczki, ulzyc mi trzeba.Riven pisze:Jest zajebisty. Ale ogolnie calosc wchodzi pieknie. Rozpierdla mnie ten przepotezny riff w Wraith - ten, ktory zaczyna sie najpierw na prawym kanale. Miazga.
CEPHALIC CARNAGE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: CEPHALIC CARNAGE
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
podobny i podobnie zajebisty jest w Abraxas of Filth na Misled - swoja droga kolejny rzeznik ;)
Na okraglo leca te 2 plyty i nawet nowego Gorguts, na ktore tak sie napalalem nie moge wysluchac do konca, bo ciagle mi sie przelacza na CC ;]. Zeby mi sie tylko nie przejadlo, hehe
Na okraglo leca te 2 plyty i nawet nowego Gorguts, na ktore tak sie napalalem nie moge wysluchac do konca, bo ciagle mi sie przelacza na CC ;]. Zeby mi sie tylko nie przejadlo, hehe
this is a land of wolves now
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nadszedł czas, by po ORIGIN zmierzyć się z wyzwaniami, jakie stawia CEPHALIC CARNAGE ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Śmiało! Gorąco zachęcam ;)
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Warto.
-
Drone pisze:Nadszedł czas, by po ORIGIN zmierzyć się z wyzwaniami, jakie stawia CEPHALIC CARNAGE ;)
Smiało. Swoją drogą - radykalizujesz się.
- Drone
Po prostu jest kilka nazw, które dotąd jakoś mnie omijały ;)
-
Kolego Drone, posłuchajcie sobie ADNAUSEAM czyli kapeli Zaca i Steve'a z Cephalic Carnage. Szczególnie udał im się album "Lives of Lies, Despise and Demise".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Dzięki za podpowiedź - zaraz biorę na warsztat!
- Mol
[youtube][/youtube]
kurwa, ten numer jest tak genialny, ze koniec. CHCE NOWA PLYTE, TO JUZ 5 LAT DO CHUJA! ;)
kurwa, ten numer jest tak genialny, ze koniec. CHCE NOWA PLYTE, TO JUZ 5 LAT DO CHUJA! ;)
-
znam tylko ostatnią płytę i uważam, że jest totalnie zajebista. muszę sobie sprawdzić pozostałe, w jakiejś wolnej chwili
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Jeżeli ostatnią uważasz za totalnie zajebistą to odsłuch Anomalies powinien ją zdegradować do rangi tylko zajebistej ;)Heretyk pisze:znam tylko ostatnią płytę i uważam, że jest totalnie zajebista. muszę sobie sprawdzić pozostałe, w jakiejś wolnej chwili
na zachętę
[youtube][/youtube]
- moonfire
Ryj z okładki Anomalies przypomina mi Daniego Filtha. Gdy kiedyś nie znałem tej kapeli, myślałem, że to jakieś symfoblakowe ścierwo. :)
-
- weteran forumowych bitew
zainspirowany - muszem jom mieciharvestman pisze:Jeżeli ostatnią uważasz za totalnie zajebistą to odsłuch Anomalies powinien ją zdegradować do rangi tylko zajebistej ;)Heretyk pisze:znam tylko ostatnią płytę i uważam, że jest totalnie zajebista. muszę sobie sprawdzić pozostałe, w jakiejś wolnej chwili
na zachętę
[youtube][/youtube]
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
Heretyk pisze:znam tylko ostatnią płytę i uważam, że jest totalnie zajebista. muszę sobie sprawdzić pozostałe, w jakiejś wolnej chwili
Kiedyś poleciłem Rivenowi, to Tobie także - jeśli będziesz słuchał Anomalies to przygotuj się do słuchania ostatniego utworu na tej płycie - Ontogony to behaviour. Najlepiej załóż słuchawki, podkręć głośność i zamknij oczy. Miłego słuchania życzę.
- Harlequin
Obok NILE jest to chyba jeden z nielicznych extremalnych zespołów, które kiedys uwielbiałem, a teraz totalnie nie chce mi się do nich wracać. Nie wiem dlaczego, ale po prostu tak jest. Jesli chodzi o CC to "Anomalies" oczywiscie najlepsza.
-
Nile? masakara. dla mnie ten zespół rządzi absolutnie. praktycznie z każdym rokiem kocham coraz bardziej :)
dzięki, będę pamiętałNasum pisze: Kiedyś poleciłem Rivenowi, to Tobie także - jeśli będziesz słuchał Anomalies to przygotuj się do słuchania ostatniego utworu na tej płycie - Ontogony to behaviour. Najlepiej załóż słuchawki, podkręć głośność i zamknij oczy. Miłego słuchania życzę.
-
Jeśli już mogę wtrącić - Nile jak był, tak jest dobrym zespołem, a jego kolejne płyty jeśli mnie najdzie taka ochota to słucham z taką samą przyjemnością jak pierwsze trzy. Na żywo dają radę i jeśli przyjadą, to bez chwili wahania wybiorę się by zobaczyć ich po raz kolejny.
- moonfire
Przypomniałem sobie Xenosapien. Osiem lat temu doceniałem to, co robią, ale jeszcze nie rozumiałem tej muzyki do końca. Dzisiaj za to zdziwiłem się, jak mogłem tak myśleć. Przecież niczego skomplikowanego tam nie ma: przebojowy potencjał, blasty i mnóstwo obłędnego czadu zrealizowanego na przecięciu death metalu, grindu i core'a. Kcem wiency!
-
Wspaniały był ostatni dzień wakacji siedem lat temu.