Triceratops pisze:Marian sie teraz czuje w moralnym obowiazku moralnym pomagac dronemu, bo go zaprosil, wiec daje mu wsparcie jakie moze ;)
Jakiego wsparcia, mam udawać ,że nie lubię Mortuary Drape, które lubię od chwili gdy ich po raz pierwszy usłyszałem? Nie chwalę przecież ostatniej Metallica, bo nie podzielam zachwytów Drone, ostatni Marduk też nie wydaje mi się tak dobry jak twierdzi Drone. Moje "pomaganie" Dronemu chyba się do tego sprowadza, że mu nie dopierdalam tylko rozmawiam o muzyce :) A, że lubię sobie poczytać jego posty - niezależnie od tego czy się z nimi zgadzam czy nie - to już inna sprawa.
Triceratops pisze:Inna inszosc, ze odmiennosc gustow mariana i pjotera jest rzeczywiscie dosc spolaryzowana, wiec sie nie dziwie. Jak trocki powie, ze gowno smierdzi to marian bedzie dowodzil, ze smrod to jest kwestia subiektywna :D
W sumie ciekawe twierdzenie w kontekście tego, że jeszcze niedawno pisało się na forum, że mnie Trotzy wyprał :) Ja po prostu lubię dobrą muzykę, a on słucha trochę dobrej muzyki ale też trochę chujni, której ja już nie lubię :) Tyle różnic w naszych gustach. Ostatni ULVER jest bardzo dobry! Nie mam pojęcia co sądzą o nim Trotzky i Drone :))