LULU - LULU [2011]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: LULU - LULU [2011]
Dobrze, uzbieralismy juz 3 obiektywne kryteria:
- liczba wyników na google
- posiadanie samolotu
- opinia Heretyka
- liczba wyników na google
- posiadanie samolotu
- opinia Heretyka
I AM MORBID
-
- rasowy masterfulowicz
Proponuje wrócić do poważnej dyskusji i raz na zawsze rozstrzygnąć, który zespół, Metallica czy Overkill, jest zespołem lepszym. Zwycięzcę tego pojedynku zestawimy w następnej rundzie, z tym kto wygra starcie Exodus vs Megadeth.
I AM MORBID
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
i tak ostatecznie wygra Slayer i Voivod ex aequo wiec po co bawic sie w konkursy.
this is a land of wolves now
-
- mistrz forumowej ceremonii
Doskonałe podsumowanie tej krótkiej dyskusji. Zgadzam się absolutnie.twoja_stara_trotzky pisze:Dla mnie jest zupełnie NIEPOJĘTE, jak można w ogóle te dwa zespoły zestawiać. Jeżeli z jakimkolwiek thrashowym zespołem w ogóle Metallikę można zestawiać, to chyba tylko ze SLAYEREM, to jest ten ciężar gatunkowy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Pod względem wpływu na gatunek - jak najbardziej. Pod względem muzycznym już niekoniecznie.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
Dla mnie jest zupełnie NIEPOJĘTE, jak można w ogóle zestawiać Slayer z jakimkolwiek zespołem. Chyba, że jest to Black Sabbath i tylko dlatego, że ładnie obok siebie wyglądają, to absolutnie dwa najwybitniejsze metalowe bendy.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Block69
- zahartowany metalizator
Strasznie przeceniany materiał IMO. Obecnie wracam tylko do Mastera, And Justice i Load. Pozostałe w całości są dla mnie niesłuchalne.Mort pisze:Metallica nagrała Kill'Em All. Więcej pisać w temacie Overkill vs Metallica nie trzeba.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
Chciałem tylko zauważyć, że gość, który twierdzi, że Metallica to generalnie gówno, uważa, że TO: jest najlepszy thrashowy album ostatnich 10 lat. Jestem może stary i zblazowany, ale nie jestem jeszcze na tyle głuchy, aby nie zauważyć, że brzmi to jako cover Metalliki w wykonaniu In Flames. :D
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
100% racji.Block69 pisze:Strasznie przeceniany materiał IMO. Obecnie wracam tylko do Mastera, And Justice i Load. Pozostałe w całości są dla mnie niesłuchalne.Mort pisze:Metallica nagrała Kill'Em All. Więcej pisać w temacie Overkill vs Metallica nie trzeba.
all the monsters will break your heart
-
Jeśli chodzi o lata 80te I THRASH METAL to:Xapapote pisze:Dla mnie jest zupełnie NIEPOJĘTE, jak można w ogóle zestawiać Slayer z jakimkolwiek zespołem. Chyba, że jest to Black Sabbath i tylko dlatego, że ładnie obok siebie wyglądają, bo absolutnie dwa najwybitniejsze metalowe bendy.
METALLICA= SLAYER
+ kilka perełek innych zespołów
i jakaś tam reszta...
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- twoja_stara_trotzky
For Whom the Battery Tolls
ROTFL
- Block69
- zahartowany metalizator
W ACCUSER jest w pizdu Metaliki i to je fakt. Chyba każdy to słyszy.
PENIS METAL
- twoja_stara_trotzky
Popłacz się jeszcze. :DDDDDD
-
- rasowy masterfulowicz
- twoja_stara_trotzky
PRAWIE każdy. :DBlock69 pisze:W ACCUSER jest w pizdu Metaliki i to je fakt. Chyba każdy to słyszy.
-
To jest jakis fenomen jak mozna sie tym zachwycac, a pluc na klasyke gatunku. :)twoja_stara_trotzky pisze:
For Whom the Battery Tolls
ROTFL
-
- rasowy masterfulowicz
He he, u mnie odwrotnie. Obecnie wracam tylko do jedynki.Block69 pisze:Strasznie przeceniany materiał IMO. Obecnie wracam tylko do Mastera, And Justice i Load. Pozostałe w całości są dla mnie niesłuchalne.Mort pisze:Metallica nagrała Kill'Em All. Więcej pisać w temacie Overkill vs Metallica nie trzeba.
-
- w mackach Zła
Ja mam opory przed nazwaniem go wspaniałym, bo jest trochę niedorobiony przez swoje takie młodzieńcze nieokrzesanie, ale był pierwszy. Reszta to już naśladowcy, przesuwający granice dalej ewentualnie. Od Mety się to wszystko zaczęło i to jest fakt, niezależny od opinii SUBIEKTYWNYCH.Mort pisze:Szaleję przy każdym riffie z Kill'Em All. Wspaniały album.
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Nigga plz, co ty pierdolisz?Arisowicz pisze:reszta to już naśladowcy, przesuwający granice dalej ewentualnie. Od Mety się to wszystko zaczęło i to jest fakt, niezależny od opinii SUBIEKTYWNYCH.