DARK FURY

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

Re: DARK FURY

27-07-2018, 20:15

Lepsze od nowych koncertów behemoth
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

27-07-2018, 20:33

Warto też zwrócić uwagę, że ten wokalista nie jest stałym członkiem Dark Fury, a właściwie w ogóle nie jest członkiem Dark Fury! Najebał się muzyk koncertowy, a w internetach się śmiejo z Raboryma i jego kapeli.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

27-07-2018, 20:46

Cytując klasyka.... Nie róbcie z szamba perfumerii...
Awatar użytkownika
Ubzdur
w mackach Zła

27-07-2018, 20:53

Tak to koleś z Ohtar jest chyba. Masakra, albo jak ktoś napisał: cena idei
Awatar użytkownika
Ołówkiiiii
w mackach Zła

27-07-2018, 22:53

Tak przy okazji, gdyby ktoś chciał się pozbyć materiałów Ohtar, Selbstmord lub Dark Fury to zamiast wyrzucać do kosza na śmieci lepiej piszcie na PM, chętnie odkupię co nieco za półdarmo.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
Sturm
postuje jak opętany!

28-07-2018, 15:48

Wokal swoją drogą, nawalenie się jest zrozumiałe — w końcu Othar czy Selbstmord to nie krzepki NS zagrzewający do boju ulicznych wojowników, tylko interpretacja nihilistyczno-depresyjno-samobójcza. Ale jak z taką muskulaturą Necro chce stawić czoła zalewowi islamu i lewactwa? Coś tu chyba jest nie do końca przemyślane.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

28-07-2018, 16:26

Sturm pisze:Wokal swoją drogą, nawalenie się jest zrozumiałe — w końcu Othar czy Selbstmord to nie krzepki NS zagrzewający do boju ulicznych wojowników, tylko interpretacja nihilistyczno-depresyjno-samobójcza. Ale jak z taką muskulaturą Necro chce stawić czoła zalewowi islamu i lewactwa? Coś tu chyba jest nie do końca przemyślane.
przy pomocy sztyletu

Obrazek
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

28-07-2018, 16:37

za kazdym razem mam ubaw z tej twarzy typowego niepiśmiennego wiejskiego głupka xD
Awatar użytkownika
So_It_Is_Done
rasowy masterfulowicz

28-07-2018, 17:16

A ten w worku co taki uśmiechniętyy?
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

28-07-2018, 18:14

Przed śmiercią czytał na Masterfulu temat o Mayhem i już mu tak zostało.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła
Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym

29-07-2018, 09:00

maciek z klanu pisze:
Jack Luminous pisze:On przynajmniej z siebie jakieś sensowne wokale wydaje, a to coś wyżej brzmi jakby gość miał poważne problemy gastryczne.
Dla większości ludności cały metal tak brzmi. Więc nie widzę nic dziwnego. Ten występ jest dużo bardziej True niż ostatnie występy np emperor. Gdzie wszystko wymuskane, zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem. Myślę że gdyby to był jakikolwiek inny polski zespół nie z kręgu ns to nie byłoby tematu
Widziałeś Emperor na Metalmanii czy tylko tak sobie pierdolisz bez sensu? Tam nie było ani sekundy śmiechu - BM nie ma być śmieszny czy żałosny, wymuskane nic nie było - zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem owszem - w końcu mieliśmy do czynienia z absolutną legendą, która na dodatek składa się z maksymalnie profesjonalnych muzyków, którzy sobie nie mogą pozwolić na to żeby się przed koncertem najebać jak świnie tylko po to żeby wszystko spierdolić i żeby komunista maciek z klanu mógł się cieszyć jacy to oni są true i bezkompromisowi. Na koncercie Dark Fury niestety śmiechom nie ma końca a szkoda bo to zacny zespół jest i nie ma tam miejsca na heheszki. Występ Dark Fury na Eternal Hate Fest Jest tak samo true jak sławetny występ Azazel na Steelfest:

[youtube][/youtube]
- Piotr Rybak
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

29-07-2018, 09:14

Anthropophagus pisze:
maciek z klanu pisze:
Jack Luminous pisze:On przynajmniej z siebie jakieś sensowne wokale wydaje, a to coś wyżej brzmi jakby gość miał poważne problemy gastryczne.
Dla większości ludności cały metal tak brzmi. Więc nie widzę nic dziwnego. Ten występ jest dużo bardziej True niż ostatnie występy np emperor. Gdzie wszystko wymuskane, zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem. Myślę że gdyby to był jakikolwiek inny polski zespół nie z kręgu ns to nie byłoby tematu
Widziałeś Emperor na Metalmanii czy tylko tak sobie pierdolisz bez sensu? Tam nie było ani sekundy śmiechu - BM nie ma być śmieszny czy żałosny, wymuskane nic nie było - zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem owszem - w końcu mieliśmy do czynienia z absolutną legendą, która na dodatek składa się z maksymalnie profesjonalnych muzyków, którzy sobie nie mogą pozwolić na to żeby się przed koncertem najebać jak świnie tylko po to żeby wszystko spierdolić i żeby komunista maciek z klanu mógł się cieszyć jacy to oni są true i bezkompromisowi. Na koncercie Dark Fury niestety śmiechom nie ma końca a szkoda bo to zacny zespół jest i nie ma tam miejsca na heheszki. Występ Dark Fury na Eternal Hate Fest Jest tak samo true jak sławetny występ Azazel na Steelfest:

[youtube][/youtube]
Niestety nie widziałem, ale jak widzę ihsahna z nazelowanymi włosami w raybanach grającego tylko dla kasy swoje bm klasyki to mi się śmiać chce :) nie twierdzę że df może się chwalić po tym występie ale jest dla mnie taki show dużo bardziej prawdziwy niż obecnie emperor
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

29-07-2018, 11:58

Ja widziałem Emperor na ostatniej Metalmanii i uważam, że to był bdb koncert.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-07-2018, 12:05

dzik pisze:Ja widziałem Emperor na ostatniej Metalmanii i uważam, że to był bdb koncert.
Nie twierdzę że zły, ale czy autentyczny?
Heretyk

29-07-2018, 12:23

Ihsahn powinien grać za darmo tak w ogóle. albo nie wiem, dopłacić jeszcze, że mu pozwolili wystąpić na potężnej metalmanii. ale dla kasy grać? patologia
Awatar użytkownika
Anthropophagus
w mackach Zła

29-07-2018, 12:24

Autentyczne są tylko te, na których wokal jest najebany jak żul spod sklepu "społem", przewraca się, nie ogarnia jaki kawałek grają i nie jest pewny kiedy ma skrzeczeć.
- Piotr Rybak
Sturm
postuje jak opętany!

29-07-2018, 14:10

pr0metheus pisze:
Sturm pisze:Wokal swoją drogą, nawalenie się jest zrozumiałe — w końcu Othar czy Selbstmord to nie krzepki NS zagrzewający do boju ulicznych wojowników, tylko interpretacja nihilistyczno-depresyjno-samobójcza. Ale jak z taką muskulaturą Necro chce stawić czoła zalewowi islamu i lewactwa? Coś tu chyba jest nie do końca przemyślane.
przy pomocy sztyletu

Obrazek
Spije, zwiąże, zarżnie. To ma sens. Cofam zastrzeżenie.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-07-2018, 14:28

Anthropophagus pisze:Autentyczne są tylko te, na których wokal jest najebany jak żul spod sklepu "społem", przewraca się, nie ogarnia jaki kawałek grają i nie jest pewny kiedy ma skrzeczeć.
Dobrze wiesz o co mi chodzi tylko przekolorowujesz :)
Awatar użytkownika
wolff
rasowy masterfulowicz

29-07-2018, 14:34

maciek z klanu pisze: Niestety nie widziałem, ale jak widzę ihsahna z nazelowanymi włosami w raybanach grającego tylko dla kasy swoje bm klasyki to mi się śmiać chce :) nie twierdzę że df może się chwalić po tym występie ale jest dla mnie taki show dużo bardziej prawdziwy niż obecnie emperor
Jesli chodzi o fryzurę tego zdolnego muzykanta to trza pamiętać , że przeważnie preferował spięte w kucyk i ulizane włosy. A może to po prostu woda a nie żel. Zresztą, oni mogliby zagrać w różowych kombinezonach lateksowych, doskonały band.
Jebać żuli.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

29-07-2018, 14:36

Nie mówię że to zły band, to doskonały band był. Teraz moim zdaniem tylko granie dla kasy. Taśma bez ognia.
ODPOWIEDZ