DARK FURY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: DARK FURY
Lepsze od nowych koncertów behemoth
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Warto też zwrócić uwagę, że ten wokalista nie jest stałym członkiem Dark Fury, a właściwie w ogóle nie jest członkiem Dark Fury! Najebał się muzyk koncertowy, a w internetach się śmiejo z Raboryma i jego kapeli.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- weteran forumowych bitew
Cytując klasyka.... Nie róbcie z szamba perfumerii...
- Ubzdur
- w mackach Zła
Tak to koleś z Ohtar jest chyba. Masakra, albo jak ktoś napisał: cena idei
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Tak przy okazji, gdyby ktoś chciał się pozbyć materiałów Ohtar, Selbstmord lub Dark Fury to zamiast wyrzucać do kosza na śmieci lepiej piszcie na PM, chętnie odkupię co nieco za półdarmo.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
-
- postuje jak opętany!
Wokal swoją drogą, nawalenie się jest zrozumiałe — w końcu Othar czy Selbstmord to nie krzepki NS zagrzewający do boju ulicznych wojowników, tylko interpretacja nihilistyczno-depresyjno-samobójcza. Ale jak z taką muskulaturą Necro chce stawić czoła zalewowi islamu i lewactwa? Coś tu chyba jest nie do końca przemyślane.
- pr0metheus
przy pomocy sztyletuSturm pisze:Wokal swoją drogą, nawalenie się jest zrozumiałe — w końcu Othar czy Selbstmord to nie krzepki NS zagrzewający do boju ulicznych wojowników, tylko interpretacja nihilistyczno-depresyjno-samobójcza. Ale jak z taką muskulaturą Necro chce stawić czoła zalewowi islamu i lewactwa? Coś tu chyba jest nie do końca przemyślane.

niech to miejsce niebawem zniknie
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
za kazdym razem mam ubaw z tej twarzy typowego niepiśmiennego wiejskiego głupka xD
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Przed śmiercią czytał na Masterfulu temat o Mayhem i już mu tak zostało.
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Widziałeś Emperor na Metalmanii czy tylko tak sobie pierdolisz bez sensu? Tam nie było ani sekundy śmiechu - BM nie ma być śmieszny czy żałosny, wymuskane nic nie było - zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem owszem - w końcu mieliśmy do czynienia z absolutną legendą, która na dodatek składa się z maksymalnie profesjonalnych muzyków, którzy sobie nie mogą pozwolić na to żeby się przed koncertem najebać jak świnie tylko po to żeby wszystko spierdolić i żeby komunista maciek z klanu mógł się cieszyć jacy to oni są true i bezkompromisowi. Na koncercie Dark Fury niestety śmiechom nie ma końca a szkoda bo to zacny zespół jest i nie ma tam miejsca na heheszki. Występ Dark Fury na Eternal Hate Fest Jest tak samo true jak sławetny występ Azazel na Steelfest:maciek z klanu pisze:Dla większości ludności cały metal tak brzmi. Więc nie widzę nic dziwnego. Ten występ jest dużo bardziej True niż ostatnie występy np emperor. Gdzie wszystko wymuskane, zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem. Myślę że gdyby to był jakikolwiek inny polski zespół nie z kręgu ns to nie byłoby tematuJack Luminous pisze:On przynajmniej z siebie jakieś sensowne wokale wydaje, a to coś wyżej brzmi jakby gość miał poważne problemy gastryczne.
[youtube][/youtube]
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Niestety nie widziałem, ale jak widzę ihsahna z nazelowanymi włosami w raybanach grającego tylko dla kasy swoje bm klasyki to mi się śmiać chce :) nie twierdzę że df może się chwalić po tym występie ale jest dla mnie taki show dużo bardziej prawdziwy niż obecnie emperorAnthropophagus pisze:Widziałeś Emperor na Metalmanii czy tylko tak sobie pierdolisz bez sensu? Tam nie było ani sekundy śmiechu - BM nie ma być śmieszny czy żałosny, wymuskane nic nie było - zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem owszem - w końcu mieliśmy do czynienia z absolutną legendą, która na dodatek składa się z maksymalnie profesjonalnych muzyków, którzy sobie nie mogą pozwolić na to żeby się przed koncertem najebać jak świnie tylko po to żeby wszystko spierdolić i żeby komunista maciek z klanu mógł się cieszyć jacy to oni są true i bezkompromisowi. Na koncercie Dark Fury niestety śmiechom nie ma końca a szkoda bo to zacny zespół jest i nie ma tam miejsca na heheszki. Występ Dark Fury na Eternal Hate Fest Jest tak samo true jak sławetny występ Azazel na Steelfest:maciek z klanu pisze:Dla większości ludności cały metal tak brzmi. Więc nie widzę nic dziwnego. Ten występ jest dużo bardziej True niż ostatnie występy np emperor. Gdzie wszystko wymuskane, zaplanowane i odegrane zgodnie ze scenariuszem. Myślę że gdyby to był jakikolwiek inny polski zespół nie z kręgu ns to nie byłoby tematuJack Luminous pisze:On przynajmniej z siebie jakieś sensowne wokale wydaje, a to coś wyżej brzmi jakby gość miał poważne problemy gastryczne.
[youtube][/youtube]
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- dzik
Ja widziałem Emperor na ostatniej Metalmanii i uważam, że to był bdb koncert.
dobry kościół to kościół spalony
- maciek z klanu
Nie twierdzę że zły, ale czy autentyczny?dzik pisze:Ja widziałem Emperor na ostatniej Metalmanii i uważam, że to był bdb koncert.
-
Ihsahn powinien grać za darmo tak w ogóle. albo nie wiem, dopłacić jeszcze, że mu pozwolili wystąpić na potężnej metalmanii. ale dla kasy grać? patologia
- Anthropophagus
- w mackach Zła
Autentyczne są tylko te, na których wokal jest najebany jak żul spod sklepu "społem", przewraca się, nie ogarnia jaki kawałek grają i nie jest pewny kiedy ma skrzeczeć.
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
-
- postuje jak opętany!
Spije, zwiąże, zarżnie. To ma sens. Cofam zastrzeżenie.pr0metheus pisze:przy pomocy sztyletuSturm pisze:Wokal swoją drogą, nawalenie się jest zrozumiałe — w końcu Othar czy Selbstmord to nie krzepki NS zagrzewający do boju ulicznych wojowników, tylko interpretacja nihilistyczno-depresyjno-samobójcza. Ale jak z taką muskulaturą Necro chce stawić czoła zalewowi islamu i lewactwa? Coś tu chyba jest nie do końca przemyślane.
- maciek z klanu
Dobrze wiesz o co mi chodzi tylko przekolorowujesz :)Anthropophagus pisze:Autentyczne są tylko te, na których wokal jest najebany jak żul spod sklepu "społem", przewraca się, nie ogarnia jaki kawałek grają i nie jest pewny kiedy ma skrzeczeć.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jesli chodzi o fryzurę tego zdolnego muzykanta to trza pamiętać , że przeważnie preferował spięte w kucyk i ulizane włosy. A może to po prostu woda a nie żel. Zresztą, oni mogliby zagrać w różowych kombinezonach lateksowych, doskonały band.maciek z klanu pisze: Niestety nie widziałem, ale jak widzę ihsahna z nazelowanymi włosami w raybanach grającego tylko dla kasy swoje bm klasyki to mi się śmiać chce :) nie twierdzę że df może się chwalić po tym występie ale jest dla mnie taki show dużo bardziej prawdziwy niż obecnie emperor
Jebać żuli.
- maciek z klanu
Nie mówię że to zły band, to doskonały band był. Teraz moim zdaniem tylko granie dla kasy. Taśma bez ognia.