LICHO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: LICHO
Jak podaje strona DAP:
NMS 009 LICHO "Pogrzeb w Karczmie" black tape in leather slipcase
Twardowski Black Metal
OUT SOON!
Grrrówno!
-
- mistrz forumowej ceremonii
też mi się tak wydaje. poza tym nie kumam kompletnie, jak można w ogóle marnować czas na słuchanie takich rzeczy, kiedy tyle znakomitej muzyki jest na świecie.Raf pisze:Jak dla mnie ktoś sobie zrobił jaja pod tytułem "...nagrajmy coś totalnie tragicznego i zobaczmy ilu ludzi da się na to nabrać.." jakiś zakład albo coś w tym stylu, przecież tego nie można grać na serio ;)
-
no, odmienność gustów muzycznych to zupełnie nieprawdopodobna historia, ciężko skumać ;)Heretyk pisze: poza tym nie kumam kompletnie, jak można w ogóle marnować czas na słuchanie takich rzeczy, kiedy tyle znakomitej muzyki jest na świecie.
Grrrówno!
-
nie no, to, że jeden lubi słuchać Milesa Davisa albo Mozarta, a drugi szóstoligowego black metalu przyjmuję do wiadomości. ale tak jak wspomniałem, dziwi mnie to, bo życie jest krótkie i chyba lepiej się skupiać na dobrej literaturze, kinie, muzyce niż na przeciętnej, albo chujowej.
-
idziesz do gustu obiektywnego, czy innego dziadostwa, "straciłem" już mnóstwo czasu na słuchanie debiutu Licho, jestem z tego faktu zadowolony i z przyjemnością "stracę" jeszcze więcej, liczy się JEDYNIE reakcja słuchacza na muzykę, wszystko inne to nudne normy i konwenanseHeretyk pisze:nie no, to, że jeden lubi słuchać Milesa Davisa albo Mozarta, a drugi szóstoligowego black metalu przyjmuję do wiadomości. ale tak jak wspomniałem, dziwi mnie to, bo życie jest krótkie i chyba lepiej się skupiać na dobrej literaturze, kinie, muzyce niż na przeciętnej, albo chujowej.
Grrrówno!
-
- postuje jak opętany!
Zespół muzyczny LICHO w składzie:
vicek - gitara
Czesław Mozil - wokal
Plasfodeur - marketing
vicek - gitara
Czesław Mozil - wokal
Plasfodeur - marketing
- maciek z klanu
+ ten taki co ma w awatarze czaka norisa - teksty + zagadnienia z okultyzmu :)Antychróst pisze:Zespół muzyczny LICHO w składzie:
vicek - gitara
Czesław Mozil - wokal
Plasfodeur - marketing
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
beskidzki marketing w Lux OccultaAntychróst pisze: Plasfodeur - marketing
bieszczadzki marketing w Licho
jak ktoś ma jakąś płytę na wydaniu to jestem otwarty na propozycję współpracy!
Grrrówno!
-
Plasfodeur pisze: idziesz do gustu obiektywnego, czy innego dziadostwa, "straciłem" już mnóstwo czasu na słuchanie debiutu Licho, jestem z tego faktu zadowolony i z przyjemnością "stracę" jeszcze więcej, liczy się JEDYNIE reakcja słuchacza na muzykę, wszystko inne to nudne normy i konwenanse
tzn. może tak - o guście obiektywnym i subiektywnym raczej nie ma sensu już gadać, to fakt. temat był wałkowany wiele razy a jakichś sensownych wniosków nie wyciągnięto. jednak zgodzimy się chyba, że w każdym gatunku muzycznym występuje kilkunastu/kilkudziesięciu absolutnie największych wykonawców i na temat ich statusu się raczej nie dyskutuje. osobiście uważam, że jedynie takich warto słuchać, wyławiać te perły z oceanu gówna. niemniej jak ktoś lubi się babrać w jakichś poślednich projektach to OK. jego sprawa (problem).
-
Zgodzimy się co do istnienia takich wykonawców, ale na tym porozumienie się chyba zatrzyma, bo dla mnie status i pozycja to powód aby takich wykonawców szanować, ale niekoniecznie żeby ich słuchać ;) Jakkolwiek absurdalnie to brzmi, hehe.Heretyk pisze:jednak zgodzimy się chyba, że w każdym gatunku muzycznym występuje kilkunastu/kilkudziesięciu absolutnie największych wykonawców i na temat ich statusu się raczej nie dyskutuje. osobiście uważam, że jedynie takich warto słuchać,
Grrrówno!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Licho wchodzi mi do wanny i kaze szukac Twardowskiego
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Block69 pisze:Czy paniczowi cały czas stoi ?

otwarcie kurhanu
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-