ABSCESS (US)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: ABSCESS (US)
Dzięki wielkie za info, już zamówiłem 

-
- starszy świeżak
Split z Population Reduction prawdopodobnie już w kwietniu, niebawem będzie podana konkretna data
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
@ultravox
dzięki za cynk, też już sobie zamówiłem
Cóż za wspaniały okres - dopiero co dostałem po łbie dwoma nowymi wałkami Autopsy, a już w drodze nowy materiał Abscess.
dzięki za cynk, też już sobie zamówiłem

Cóż za wspaniały okres - dopiero co dostałem po łbie dwoma nowymi wałkami Autopsy, a już w drodze nowy materiał Abscess.
-
- starszy świeżak
A pod koniec roku nowy album dla Tyrant Syndicate. Szczęściarze mogą ich jeszcze zobaczyć na żywo latem na Maryland Death Fest. Nie obraziłbym się gdyby w końcu do Europy zawitali
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
support music, not rumors
- TORTURER
- w mackach Zła
Zajebisty niusik:)...a tu jaki tytuł piekny:03. ABSCESS - Bourbon, Blood and Butchery,czyli bez zmian-zgniły ochłap w sosie z upierdolenia i szaleństwa 

Death Dwells in Love
- Gore_Obsessed
Błagam, informować jak tylko się pojawi w jakimś distro!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Wreszcie kupiłem (=usłyszałem) 'Horrorhammer' i nie mogę się od tej płyty uwolnić. Zajebista rzecz, choć na pewno inna niż poprzedni album. W każdym razie ten kto uważa tą płytę za gówno na pewno ma wąsy, pekaesy i sprzedaje kumpli na psiarni.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Na "Horrorhammer" jest cała masa pięknych smaczków rozsianych po całej płycie, a "When Witches Burn" to jeden z moich ulubionych kawałków w ogóle.
curse the bastards, inhale the black magic smoke!!!
- ultravox
Kocham ten kawałek!Bonny pisze:(...) "When Witches Burn" to jeden z moich ulubionych kawałków w ogóle.
Słucham 'Horrorhammer' w kółko i jestem po prostu zachwycony. Jest chamsko, wulgarnie, punkowo i luzacko, a przy tym cholernie spontanicznie i z wykopem. Ostatnie płyty Dakthrone brzmią przy tym jak wymęczone na siłę wypociny wypalonych muzyków 

- ultravox
Warcrimer pisze: Ostatnie płyty Dakthrone brzmią przy tym jak wymęczone na siłę wypociny wypalonych muzyków

Kompletnie nie rozumiem jak można coś takiego napisać o tych płytach. To jest dokładne zaprzeczenie tego co ja słyszę na tych albumach.
- Block69
Dokładnie. Zacząłem słuchać ABSCESS dopiero od tej płyty i jeszcze nie słyszałem żadnego starszego materiału bo non stop mam ochote na słuchanie "Horrorhammer".Warcrimer pisze:Słucham 'Horrorhammer' w kółko i jestem po prostu zachwycony. Jest chamsko, wulgarnie, punkowo i luzacko, a przy tym cholernie spontanicznie i z wykopem. Ostatnie płyty Dakthrone brzmią przy tym jak wymęczone na siłę wypociny wypalonych muzyków
Chopcy z DARKTHRONE powinni sie pouczyć od kolegów z ABSCESS jak sie gra na prawdziwym luzie.
PENIS METAL
- ultravox
Jak ktoś jeszcze nie posiada, to jest okazja by tanio zakupić -
http://www.allegro.pl/item613512166_abs ... mocja.html
http://www.allegro.pl/item613512166_abs ... mocja.html
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Dzieki za
!
edit: haha, wyslalem przelew za te plyte i doslownie 5 sekund pozniej dostalem maila z omnio:

edit: haha, wyslalem przelew za te plyte i doslownie 5 sekund pozniej dostalem maila z omnio:
hehe, 3 zl to tam huj, gorzej, jakbym kupil za 40 ; ))Wytwórnia Peaceville Records zorganizowała błyskawiczną kampanię promocyjną na kilka znakomitych tytułów ze swojego katalogu. Tylko teraz poniższe płyty można nabyć w bardzo niskich cenach.
UWAGA! Kampania trwa do wyczerpania stanów magazynowych!
ABSCESS - Horrorhammer CD: 19,90
BANISHED - Deliver Me Unto Pain CD: 19,90
CRADLE OF FILTH - Live Bait for the Dead 2CD: 24,90
DARKTHRONE - F.O.A.D. LTD BOX: 44,90
DARKTHRONE - The Cult is Alive CD: 29,90
KATATONIA - Deliberation MCD: 9,90
KATATONIA - Live Consternation CD+DVD: 34,90
MY DYING BRIDE - Deeper Down MCD: 9,90
OLD - Down with the Nails CD: 19,90
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
kocham omnio 

- ultravox
No ja dostałem też po tym, jak już wkleiłem tego linka - niechcący wpędziłem Cię w dodatkowe kosztaRiven pisze: edit: haha, wyslalem przelew za te plyte i doslownie 5 sekund pozniej dostalem maila z omnio:

- Riven
- Kontakt:

3 zl... kupa pieniedzy. roznica miedzy 9 a 10 browarem moze byc decydujaca!
swoja droga ciekawe kiedy Mystic zacznie sprzedawac to SS, niby mialo byc w tym tygodniu, a ciagle nic
- Riven
- Kontakt:
odebralem dzis z poczty 2 albumy Ropnia - Through the cracks of death i Damned and Mummified i jest to moj pierwszy kontakt z tym paskudztwem. rewelacyjna kapela, na pewno nie uwolnie sie od niego przez dluzszy czas. Z ciekawosci przegladalem sobie recenzje i znalazlem 2 fajne fragmenty:
Death metal with Punk, Doom and Psychedelic touches. Does for Death metal what Darkthrone's "The Cult is Alive" does for Black metal. Recommended for fans of Autopsy and Repulsion. This is "old school" sounding and all the better for it: That means no rubbish sounding drums, no 16/25 time signatures and no lyrics about society and feelings. Recommended.

If G.G. Allin puked out a bloody chuck of corpse-dung, and Autopsy pissed out AID's infected razorblades into a bucket to ferment for 9 months, a slimy fetus named Abscess would be born.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Super, w koncu kupie sobie "Horrorhammer".
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are