DODHEIMSGARD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- zekke
- weteran forumowych bitew
- zekke
[quote][i]Wysłane przez absinthe_patriote[/i]
Nowy DHG jest plastikowy, dosłownie i w przenośni. Genialnych pomysłów tu nie brakuje ale wykonanie razi zbytnim wyrachowaniem i sterylnością. Chłopaki chyba mieli za dużo czasu na nagranie tej płyty... [/quote]
Dla mnie jest idealnie, brzmi jak brzmiec powinno - sucho, kurewsko sterylnie, pasuje do lirykow i calosci. W tym sztuka aby nie popasc w pojebane nakladanie 50 sciezek i innych gowien maskujac hujowe riffy perkusje.
simultaneous international crucifixion!
Nowy DHG jest plastikowy, dosłownie i w przenośni. Genialnych pomysłów tu nie brakuje ale wykonanie razi zbytnim wyrachowaniem i sterylnością. Chłopaki chyba mieli za dużo czasu na nagranie tej płyty... [/quote]
Dla mnie jest idealnie, brzmi jak brzmiec powinno - sucho, kurewsko sterylnie, pasuje do lirykow i calosci. W tym sztuka aby nie popasc w pojebane nakladanie 50 sciezek i innych gowien maskujac hujowe riffy perkusje.
simultaneous international crucifixion!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- EM
- zaczyna szaleć
- Kingu
[quote][i]Wysłane przez Left-Hand-Path[/i]
[quote][i]Wysłane przez Kingu[/i]
Wyobraźnia muzyczna tych Norwegów przekracza daleko wszystko co stworzono w metalu[/quote]słyszałeś kiedyś Voivod? [/quote]
Jasne. Wyjątkowy zespół i też pomysły wykraczające poza kanon. Mnie jednak bardziej pasują rejony DHG.
[quote][i]Wysłane przez Kingu[/i]
Wyobraźnia muzyczna tych Norwegów przekracza daleko wszystko co stworzono w metalu[/quote]słyszałeś kiedyś Voivod? [/quote]
Jasne. Wyjątkowy zespół i też pomysły wykraczające poza kanon. Mnie jednak bardziej pasują rejony DHG.
- Kingu
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
...ktoś wie co się z gościem stało ? Chyba zawiesił struny głosowe na kołku. [/quote]
Aldrahn ma blackmetalowy projekt The DeathTrip
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =154503894
Gościnnie wystąpił z DHG na Inferno Festival.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2f5a687899
Może znów zrobi wokale do Thorns... Dobrze by było.
...ktoś wie co się z gościem stało ? Chyba zawiesił struny głosowe na kołku. [/quote]
Aldrahn ma blackmetalowy projekt The DeathTrip
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =154503894
Gościnnie wystąpił z DHG na Inferno Festival.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fusea ... 2f5a687899
Może znów zrobi wokale do Thorns... Dobrze by było.
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez vomit[/i]
zacznijmy od tego że DHG nie ma juz nic wspólnego w ogóle z gatunkiem jakim jest Black Metal [/quote]co nam jeszcze ciekawego powiesz? [/quote]co, zburzyłem ci filozofie życiową? [/quote]
daleko Ci do tego
[quote][i]Wysłane przez vomit[/i]
zacznijmy od tego że DHG nie ma juz nic wspólnego w ogóle z gatunkiem jakim jest Black Metal [/quote]co nam jeszcze ciekawego powiesz? [/quote]co, zburzyłem ci filozofie życiową? [/quote]
daleko Ci do tego
- boroowa
zacznijmy od tego że DHG nie ma juz nic wspólnego w ogóle z gatunkiem jakim jest Black Metal [/quote]
Tako rzekła wyrocznia. Amen.
zacznijmy od tego że DHG nie ma juz nic wspólnego w ogóle z gatunkiem jakim jest Black Metal [/quote]
Tako rzekła wyrocznia. Amen.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
korzenie kolesi siedzą w tym gatunku i to słychać - a to, że nowy krążek to totalny ćpunerski lot to inna sprawa.. pure raw black metal to rzecz jasna nie jest, ale chyba nikt tak nie twierdzi
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!