NUCLEAR ASSAULT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: NUCLEAR ASSAULT
po totalnym HANDLE WITH CARE to był zjazd po równi pochyłej do mocnej 3ciej ligii. początek zwiastował, że nie będzie jeszcze tak źle (Sign of Blood), ale im dalej w las tym co raz większa kiła. fakt, nie ma na tym albumie jeszcze takiej żenady jak na SOMETHING WICKED, ale nie da się ukryć, że od OUT OF ORDER to był początek końca tej kapeli.
- hailstorm
- rozkręca się
z tym something wicked się zgodze hehe :) ale nie jest tak źle, płytka często leci w odtwarzaczu
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Spory spadek to trójcy ale też masa ok. Nierówności u Nuklearów są banalnie proste.hailstorm pisze:wybaczcie że wskrzeszam topic, ale co myślicie o mocno niedocenianej "Out of Order"? jak dla mnie dobry kawał technicznego grania
HWC>S>SW>OOO>GO>>>(...)>>>>TWG
Yare Yare Daze
-
- w mackach Zła
że co? że jak? debiut gorszy niż SOMETHING WICKED? doceniam poczucie humoru :) prawda jest taka, że ta kapela zbierała zasłużone laury tylko na pierwszych trzech albumach i ciężko mi nawet powiedzieć czy lepsze GAME OVER, czy SACRIFICE czy HANDLE WITH CARE. w dowolnym okresie czasu szala przeważałaby raz w jedną, a raz w drugą mańkę, więc prewencyjnie wolę stawiać znak równości między nimi. a tak w ogóle to ich ubiegłoroczna EP, o której na tym forum cicho sza, była całkiem w pytkę. na pewno o niebo lepsza od THIRD WORLD GENOCIDE :)
- hcpig
Dla mnie jedynka jest jeszcze jak demo - nie ten power, nie to brzmienie, nie ten bas, nie te wokale. SW jest za to zajebista bo w chuj rożnorodna - jest i thrash i ballady, sporo dobrego hardrocka, a nawet numer w stylu epickiego Bathory (zgadnijcie który to hehe) no i polew ówczesnego składu Nuklearów z grindu granego w tym czasie przez Lilkera w Brutal Truth. Poza tym mam sentyment bo to jeden z moich pierwszych albumów thrashowych w ogóle.
WAT?Necropunk pisze: SACRIFICE
Tak.Necropunk pisze:a tak w ogóle to ich ubiegło
roczna EP, o której na tym forum cicho sza, była całkiem w pytkę. na pewno o niebo lepsza od THIRD WORLD GENOCIDE :)
Yare Yare Daze
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- hcpig
Na ostatniej epce był numer o analogowym człowieku w cyfrowym świecie a teraz okryłem, że od jej czasu zespół wypuścił 12 słownie DWANAŚCIE oficjalnych koncertówek w wersji digital, wtf?
Tzn, wiem że przekaz tego kawałka dotyczył czegoś innego ale jakoś mnie sytuacja rozwaliła.
Tzn, wiem że przekaz tego kawałka dotyczył czegoś innego ale jakoś mnie sytuacja rozwaliła.
Yare Yare Daze
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ostatnio sobie odświeżałem i przy okazji ogarnełem epke Pounder (nic ciekawego) która gdzieś mi uciekła

GO = HWC > S > OOO > SW > TWG (lubie tylko Long Haired Asshole)
u mnie to wygląda nieco inaczej

GO = HWC > S > OOO > SW > TWG (lubie tylko Long Haired Asshole)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
To, że ten wał nie ma konkurencji na całej płycie jest raczej oczywiste.
Yare Yare Daze