NATTEFROST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
Re: NATTEFROST
bardzo dobrze, masz starszych kolegów, może jeszcze wyjdziesz na ludzijester pisze:Ojej... dobrze że inni wiedzą lepiej jak słuchać

- hcpig
- hcpig
-
- postuje jak opętany!
Kolejna zaobserwowana śmiesznostka. Trocki i Drone odstawiają tu publicznie lizanie się po swoich metafizycznych, narcyzmem nabrzmiałych prąciach, a biednemu jesterowi zarzucają pedalstwo. Chłopak po prostu gustu nie ma, co nie znaczy, że jest gejem (choć nie osądzam i nie potępiam, jakby co). Zdaje mi się (oczywiście to zmyła, bo wiem, a nie mi się zdaje), że Nattefrost i Kvarforth odstawiają tę samą smutną szopkę. Tyle że jester nie kupuje jarmarku popełnianego przez Nattefrosta, natomiast łyka bez popity równie jałowy i smutny jarmark odstawiany przez Kvarfortha. Obaj robią to dla tego samego celu -żeby sprzedać trochę więcej płyt i nie ma w tym nic dziwnego, bo taka jest dzisiaj istota prowokacji. Naprawdę nie widzę różnicy między mazaniem się gównem, a "rzeźbieniem" w gównie czy też bardziej dosadnie - maczaniem się w gównie, a muzyka Shining i tak jest wykurwista.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mazanie sie gownem mnostwo OK, lubie sobie od czasu do czasu (raz-dwa na tydzien) zapuscic jakis filmik z boska Veronica Moser i porzadnie sobie zjechac. W tym wypadku forma i tresc w nattefrost sa niezywkle spojne - skrajne gowno. Poza tym Frank Zappa zesral sie na scenie i zezarl wlasne gowno juz 30 lat temu wiec moglby Natte wymyslic cos oryginalniejszego, na przyklad obrzygac sie , przy tworzeniu takich dzwiekow byloby to wskazane.
woodpecker from space
- hcpig
O k****a, co się dzieje, najpierw dwa forumowe "Michniki" rzeźbią sobie "kanon", teraz "wielki obserwator" Aryman z pogardą dla faktów i rzeczywistości, j***ę już ten temat bo się boję co będzie dalej, to szaleństwo i obłędaryman pisze:Kolejna zaobserwowana śmiesznostka. Trocki i Drone odstawiają tu publicznie lizanie się po swoich metafizycznych, narcyzmem nabrzmiałych prąciach, a biednemu jesterowi zarzucają pedalstwo. Chłopak po prostu gustu nie ma, co nie znaczy, że jest gejem (choć nie osądzam i nie potępiam, jakby co). Zdaje mi się (oczywiście to zmyła, bo wiem, a nie mi się zdaje), że Nattefrost i Kvarforth odstawiają tę samą smutną szopkę. Tyle że jester nie kupuje jarmarku popełnianego przez Nattefrosta, natomiast łyka bez popity równie jałowy i smutny jarmark odstawiany przez Kvarfortha. Obaj robią to dla tego samego celu -żeby sprzedać trochę więcej płyt i nie ma w tym nic dziwnego, bo taka jest dzisiaj istota prowokacji. Naprawdę nie widzę różnicy między mazaniem się gównem, a "rzeźbieniem" w gównie czy też bardziej dosadnie - maczaniem się w gównie, a muzyka Shining i tak jest wykurwista.

Ostatnio zmieniony 24-09-2008, 18:12 przez hcpig, łącznie zmieniany 2 razy.
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
i o to chodzi, i o to chodzi
- Adrian696
- zahartowany metalizator
czy mi się wydaje czy jebanie Jestera stało się ostatnio modne jak jebanie Nergala???
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- postuje jak opętany!
He, he, byłem pewien, że mi to zaproponujesz. Ale nie, dzięki. Nie znam aż tylu płyt, aby sprostać temu wyzwaniu.Drone pisze:Coś mi się wydaje, że chciałbyś się po prostu sprawdzić w kolejnej edycji quizu, tylko nie masz śmiałości poprosić wprost o przygotowanie zestawu pytań.aryman pisze:Kolejna zaobserwowana śmiesznostka. Trocki i Drone odstawiają tu publicznie lizanie się po swoich metafizycznych, narcyzmem nabrzmiałych prąciach, a biednemu jesterowi zarzucają pedalstwo. Chłopak po prostu gustu nie ma, co nie znaczy, że jest gejem (choć nie osądzam i nie potępiam, jakby co). Zdaje mi się (oczywiście to zmyła, bo wiem, a nie mi się zdaje), że Nattefrost i Kvarforth odstawiają tę samą smutną szopkę. Tyle że jester nie kupuje jarmarku popełnianego przez Nattefrosta, natomiast łyka bez popity równie jałowy i smutny jarmark odstawiany przez Kvarfortha. Obaj robią to dla tego samego celu -żeby sprzedać trochę więcej płyt i nie ma w tym nic dziwnego, bo taka jest dzisiaj istota prowokacji. Naprawdę nie widzę różnicy między mazaniem się gównem, a "rzeźbieniem" w gównie czy też bardziej dosadnie - maczaniem się w gównie, a muzyka Shining i tak jest wykurwista.
-
- postuje jak opętany!
Ten topic zdecydowanie podąża w złym kierunku, bo wszystko zaczyna mi się kojarzyć w sposób "niepoprawny politycznie".Adrian696 pisze:czy mi się wydaje czy jebanie Jestera stało się ostatnio modne jak jebanie Nergala???

- twoja_stara_trotzky
jester po prostu lubi być jebany 

- twoja_stara_trotzky
a to ja mam test - dla wszystkich
UWAGA, test z KLUCZEM
1. Hawkwind - Hawkwind
2. Black Widow - Black Widow
3. Holocaust - The Nightcomers
4. Das Ich - Die Propheten
5. Infernal Majesty - None Shall Defy
6. Ordo Equilibrio - Reaping The Fallen... The First Harvest
7. Autopsy - Severed Survival
8. Godflesh - Streetcleaner
9. Warfare - Pure Filth
10. Dismember - Like An Ever Flowing Stream
kto się odważy?

UWAGA, test z KLUCZEM

1. Hawkwind - Hawkwind
2. Black Widow - Black Widow
3. Holocaust - The Nightcomers
4. Das Ich - Die Propheten
5. Infernal Majesty - None Shall Defy
6. Ordo Equilibrio - Reaping The Fallen... The First Harvest
7. Autopsy - Severed Survival
8. Godflesh - Streetcleaner
9. Warfare - Pure Filth
10. Dismember - Like An Ever Flowing Stream
kto się odważy?

Ostatnio zmieniony 24-09-2008, 23:47 przez twoja_stara_trotzky, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
- twoja_stara_trotzky
a po dodaniu "r" już znasz?Triceratops pisze:nie znam 9

- Triceratops
- twoja_stara_trotzky
no przecież ponoć lubisz Venom 

- Triceratops
- twoja_stara_trotzky
no to idealnie, tu jest Venom, tylko gra WarfareTriceratops pisze:ale jak inni graja

- Triceratops
za stary jestem juz na te bajki, wole pogrzebac we wloskim progu z lat 60 

woodpecker from space