YATTERING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Y A T T E R I N G
A myślałem że padnie zaraz info że Yattering sie reaktywuje.... w sumie niech kapela spoczywa w pokoju, Ogotay jakoś mnie nie rusza.
- nicram
Projekty Świerszcza mnie zupełnie nie ruszają. Jedynym dobrym bandem jaki zrodził się po rozpadzie tego zespołu jest oczywiście potężny MASACHIST! :-) A co do Yattering nie miałbym nic przeciwko żeby się reaktywowali. Pytanie tylko czy Zombek jeszcze gra swoje rytmy cza-cza?
all the monsters will break your heart
-
Zombek nie będzie grał wiochy więc w składzie go nie ujrzymy. Zresztą nie wiem czy akurat chciałbym go w reaktywowanym zespole. Jest dobrze jak jest, zespół pozostawił po sobie fajne wspomnienia, co najmniej jedną bardzo dobrą płytę i ku ogólnej uciesze niech tak pozostanie.
- flow
- postuje jak opętany!
Masachist jak do tej pory nie nagrał niczego co urywa jaja choć z drugiej strony nie widzę powodu aby czynić bekę skoro "Death March Fury" wstydu nie przynosi, ot taki średniak.
Oczywiście powrót Yattering i materiał przesycony masywnym, technicznym wyziewem to jedyna i słuszna koncepcja, pytanie czy jest wola ze strony chłopaków by pod tym szyldem jeszcze coś nagrać?
Prawda to, że Świerszcz obecnie w jakichś progresach siedzi?
Oczywiście powrót Yattering i materiał przesycony masywnym, technicznym wyziewem to jedyna i słuszna koncepcja, pytanie czy jest wola ze strony chłopaków by pod tym szyldem jeszcze coś nagrać?
Prawda to, że Świerszcz obecnie w jakichś progresach siedzi?
-
Nie wiem czym aktualnie zasłuchuje sie Swierszcz ale ten jego Ogotay to taka mizerna podróbka Yattering - jest death metal,m jest technicznie, ale po dłuższym obcowaniu męczyło. Przynajmniej takie wrażenia odniosłem z koncertu.
A co do woli chłopaków - sądzę, że raczej nikt nie chce powrotu, każdy znalazł swoje miejsce.
A co do woli chłopaków - sądzę, że raczej nikt nie chce powrotu, każdy znalazł swoje miejsce.
- flow
- postuje jak opętany!
W sumie rozmienili się chyba na drobne, nie wydaje mi się aby ktokolwiek ze składu był w stanie czymś zaskoczyć i przebić Yattering.
-
flow pisze:W sumie rozmienili się chyba na drobne, nie wydaje mi się aby ktokolwiek ze składu był w stanie czymś zaskoczyć i przebić Yattering.
Rozmienili, rozmienili.
- dr Kill
- postuje jak opętany!
Ja bym nawet nie chciał powrotu tej kapeli. Słucham sobie "Human's Pain" które świetnie płynie przy herbatce i szkoda byłoby jakby mieli nieudanym powrotem popsuć taką nazwę.
- vicek
- zahartowany metalizator
herbata to jest myśl .
zawsze od takiego grania wolałem jedynkę bathory
zawsze od takiego grania wolałem jedynkę bathory
-
- mistrz forumowej ceremonii
Którą masz na myśli?Nasum pisze:Zombek nie będzie grał wiochy więc w składzie go nie ujrzymy. Zresztą nie wiem czy akurat chciałbym go w reaktywowanym zespole. Jest dobrze jak jest, zespół pozostawił po sobie fajne wspomnienia, co najmniej jedną bardzo dobrą płytę i ku ogólnej uciesze niech tak pozostanie.
może już pora dołączyć do Thomasa? ;)vicek pisze:zawsze od takiego grania wolałem jedynkę bathory
- vicek
aż tak mi źle życzysz ??? :(:(
-
A gdzie tam, to tylko gupie żarty :)
Myślę jednak, że Yattering nie mieli nawet najmniejszej szansy żeby nagrać coś na miarę jedynki Bathory i dlatego moim zdaniem lepiej wyszło, że przyjebali konkretnym deathmetalem niż mieliby się silić na rewolucję, z której nic by nie wyszło :)
Myślę jednak, że Yattering nie mieli nawet najmniejszej szansy żeby nagrać coś na miarę jedynki Bathory i dlatego moim zdaniem lepiej wyszło, że przyjebali konkretnym deathmetalem niż mieliby się silić na rewolucję, z której nic by nie wyszło :)
- Lykantrop
Widziałem przypadkiem ten Ogotay na żywo, aż wstyd było patrzeć, że na gruzach Yattering taki 3cio ligowy death metal się wykroił z tego. Jeszcze obrazu nędzy dopełniały te ich leśne uniformy :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Przypomniał mi się dowcip o leśniczym i ufoludkach :)
- flow
- postuje jak opętany!
Las jest passe teraz tylko sukienki jako dopełnienie złowrogiego qltu.Nie chcieli iść ścieżką wytyczoną przez Behemoth i Hate to teraz mają 3cią ligę, pozerstwo.
- Lykantrop
Przecież to muzycznie jest taka sztampa i regres, że aż żal dupę ściska. Taka ugrzeczniona do maksimum możliwości wizja death metalu specjalnie dla odbiorców poniżej 18 roku życia.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- flow
- postuje jak opętany!
Ja tutaj o uniformach nawijam, kogo obchodzi muzyka Ogotay ;)
- Harlequin
Kapela która nazywa OtoGej nie może grać dobrze :)
- vicek

ale okładkę to mają konkret
- vicek
tak słucham tego ogotej i riffy o wiele lepsze od tych jateringów .. znacznie prostsze i konkretniejsze .. no to jest death metal a nie pedalskie zagrywki , perkusja lepiej zapierdala , bardziej przemyślane granie
polecam utwór naked lunch .. black metalowe riffy
polecam utwór naked lunch .. black metalowe riffy