Celtic Frost "Monotheist"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
słucham i słucham... i wymiękam... spodziewałem się gniota... odgrzewanych kotletów, jakiejś kopiowanej szmiry... a tu mork taki, że zasłonki same się kleją... trans taki, że 100 procent sceny psycho odpada... zło... duuuże zło!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- twoja_stara_trotzky
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Maria Konopnicka[/i]
Dla mnie zawsze nawet najmniej atrakcyjna kobieta będzie lepsza niż najprzystojniejszy facet.
[/quote]
No to prawda jest, ale żeby cały czas tak tylko z tą najmniej atrakcyjną? Różne gatunki muzyki są jak różne kobiety, dzisiaj idę do łóżka z oszałamiającą blondynką, jutro z małą sprytną brunetką, która robi takiego loda, że potem prześcieradło z dupy trzeba wyjmować, a ty Maria stukasz w dupę cały czas tę samą lochę w glanach, ona czasem założy obcisłe rajtuzy i białe adidasy, czasem pysk wymaluje na biało-czarno i zaskrzeczy, czasem udekoruje się wisiorem z flaków lub kości i zaryczy z jelita
ale to cały czas ta sama locha i cały czas tylko w dupę... no ale to twoje upodobanie, a każdy robi co lubi...
Monotheist to zdecydowanie mój namberłan jeśli chodzi o płytę roku ( w metalu ) i pewnie niewiele się tu zmieni, bo nie wierzę, żeby ukazała sie płyta jeszcze bardziej doskonała
Dla mnie zawsze nawet najmniej atrakcyjna kobieta będzie lepsza niż najprzystojniejszy facet.
[/quote]
No to prawda jest, ale żeby cały czas tak tylko z tą najmniej atrakcyjną? Różne gatunki muzyki są jak różne kobiety, dzisiaj idę do łóżka z oszałamiającą blondynką, jutro z małą sprytną brunetką, która robi takiego loda, że potem prześcieradło z dupy trzeba wyjmować, a ty Maria stukasz w dupę cały czas tę samą lochę w glanach, ona czasem założy obcisłe rajtuzy i białe adidasy, czasem pysk wymaluje na biało-czarno i zaskrzeczy, czasem udekoruje się wisiorem z flaków lub kości i zaryczy z jelita

Monotheist to zdecydowanie mój namberłan jeśli chodzi o płytę roku ( w metalu ) i pewnie niewiele się tu zmieni, bo nie wierzę, żeby ukazała sie płyta jeszcze bardziej doskonała

Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- rob
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
[/quote]
nowy Slayer [/quote]
kurwa, fakt
))
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]

nowy Slayer [/quote]
kurwa, fakt

Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- twoja_stara_trotzky
-
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt: