SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- longinus696
- zekke
- weteran forumowych bitew
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Dlatego moim prywatnym bohaterem wciąż jesy Rudolf Schwarzkogler... [/quote]
Obczaiłem przed chwilą tego Rudolfa. Ciekawy typ
Przy okazji fajne forum wynalazłem:
http://www.dansemacabre.pl/Site/forum/v ... abdbc44f9e
Dlatego moim prywatnym bohaterem wciąż jesy Rudolf Schwarzkogler... [/quote]
Obczaiłem przed chwilą tego Rudolfa. Ciekawy typ

http://www.dansemacabre.pl/Site/forum/v ... abdbc44f9e
- akall
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
Ci akurat chyba przesadzają. [/quote]
To krok w dobrą strone, ale wciąż za słabo. Czekam aż Kvarforth wypierdoli sobie w ryj z obrzyna na jakimś koncercie. (Tylko żeby to jakoś uwiecznili.) Ich występy widze jako taki mini-renesans ekstremy norweskiej z lat 90. Teraz sztuczna krew i baranie łby już nie robią wrażenia, wiec muszą pójść w ruch żyletki. Granie z Nattefrostem, Maniaciem i Attilą to dobry pomysł moim zdaniem, żałuje że mnie tam nie było
Ci akurat chyba przesadzają. [/quote]
To krok w dobrą strone, ale wciąż za słabo. Czekam aż Kvarforth wypierdoli sobie w ryj z obrzyna na jakimś koncercie. (Tylko żeby to jakoś uwiecznili.) Ich występy widze jako taki mini-renesans ekstremy norweskiej z lat 90. Teraz sztuczna krew i baranie łby już nie robią wrażenia, wiec muszą pójść w ruch żyletki. Granie z Nattefrostem, Maniaciem i Attilą to dobry pomysł moim zdaniem, żałuje że mnie tam nie było

Still o'er the curved, white trellis of your sides
The sateless, wandering serpent curls and glides
The sateless, wandering serpent curls and glides
- longinus696
[quote][i]Wysłane przez długopisyyyyyyyyyy[/i]
http://www.dansemacabre.pl/Site/forum/v ... abdbc44f9e [/quote]
Nie polecam. Sporo tam błędów i niedokładności. Jak kogoś interesuje "sztuka żywa" to polecam te książki:
Tadeusz Pawłowski - "Happening"
Piotr Krakowski - "O sztuce nowej i najnowszej"
Dostępność duża, temat ujęty dość ogólnie.
Zresztą noszę się z zamiarem założenia tematu o sraniu w sztuce specjalnie dla długopisyyyyyyyyyyy
edit: chociaż właściwie, jak się dokładniej wczytałem, to widzę, że gość wie co pisze. Można to łyknąć. Sporo z tego tekstu znajduje się w książkach Ewy Kuryluk.
http://www.dansemacabre.pl/Site/forum/v ... abdbc44f9e [/quote]
Nie polecam. Sporo tam błędów i niedokładności. Jak kogoś interesuje "sztuka żywa" to polecam te książki:
Tadeusz Pawłowski - "Happening"
Piotr Krakowski - "O sztuce nowej i najnowszej"
Dostępność duża, temat ujęty dość ogólnie.
Zresztą noszę się z zamiarem założenia tematu o sraniu w sztuce specjalnie dla długopisyyyyyyyyyyy

edit: chociaż właściwie, jak się dokładniej wczytałem, to widzę, że gość wie co pisze. Można to łyknąć. Sporo z tego tekstu znajduje się w książkach Ewy Kuryluk.
- Gore_Obsessed
Może niech następnym razem wydłubią sobie żyletkami gałki oczne i wpierdolą z tostami, szpadlem się nawzajem zdekapitują po czym zaczną grać w piłkę, a ludzi pod sceną zamiast alkoholem wrzącym olejem roślinnym obleją. Do takiego "performance'u" to nawet "Koko Dżambo" może za podkład robić - też będzie "fajno". Dla mnie to idiotyzm. BLASPHEMY stoją i grają, a i tak wrażenie dziesięć razy większe. Po tym się klasę wykonawcy poznaje.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- longinus696
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez longinus696[/i]
Myślę, że goście z Blasphemy wyglądają śmiesznie gdy się tak napinają w bezruchu.
Myślę też, że przekaz Shining jest 10 x bardziej sugestywny niż Blasphemy (również pod względem dźwięków).
Jak widzisz nie wszystko jest takie oczywiste. [/quote]
Widziałem ich występy na VHS i widziałem zdjęcia z CZAJNIK. Wybacz, ale pozostanę przy swoim zdaniu.
Myślę, że goście z Blasphemy wyglądają śmiesznie gdy się tak napinają w bezruchu.
Myślę też, że przekaz Shining jest 10 x bardziej sugestywny niż Blasphemy (również pod względem dźwięków).
Jak widzisz nie wszystko jest takie oczywiste. [/quote]
Widziałem ich występy na VHS i widziałem zdjęcia z CZAJNIK. Wybacz, ale pozostanę przy swoim zdaniu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Block69
- Gore_Obsessed