Sie kupi jak pozostale kotlety.Impiety urywało i licze że nadal bedzie. Koncert w Wawce też udan był :DMinT pisze:[głosem Jarka z Chłopaki Nie Płaczą] UWAGA PANOWIE, WAŻNY KOMUNIKAT!Conflagrator pisze:Cóż, przypuszczam, że na kolejnej płycie i tak wrócą do napierdalania na najwyższych obrotach.
Najnowsze IMPIETY pt. 'Ravage & Conquer' urywa łeb przy samej dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMPIETY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: IMPIETY
P.J.E.C.
- Perversor
- zaczyna szaleć
ten sraczkowy brąz na froncie :) to w rzeczywistości złota farba ;) powinno wyglądać ładnie - jak taka extremalna bombonierka z czekoladka :D
- mrwth
- zaczyna szaleć
Znam jedynie ze wczesnych dokonań - Asateerul Awaleen, gdzie w bzykające elektryki bez pardonu wpierdalała się gitara akustyczna. Zawsze chciałem zobaczyć ten zabieg na żywo, jak w połowie trasy-napierdalatora dołącza autystyczna na chwytach. Kto im te partie dogrywał? Jakiś skośny zorro zapewne. Skullfucking Armageddon mimo średniego brzmienia katowałem do rozpadu. Zawiera solidny hit "Torment in Fire". Później straciłem Impiety z oczu na wiele długich lat, dopiero "Worshippers.." udało mi się u kogoś posłuchać. Chętnie zbadam najnowszy atak.
-= Pasażer Balonu =-
- vicek
- zahartowany metalizator
lol skośny zorro :D .debiut jest zajebisty a jeszcze lepsze kaos i terror
- FENIKS
- w mackach Zła
dostałem wczoraj płytke z malezji jest miażdząca, platikowe gary fakt ale predkosci riffy wszystko po prostu zabija. przyszły też koszulki i powiem że ta grafika na koszulce rozpierdala !!!!
Muszę porządnie posłuchać jeszcze i jeszcze i jeszcze...
Muszę porządnie posłuchać jeszcze i jeszcze i jeszcze...
-
Nowe Impiety jest zajebiste. Prędkości powinny zadowolić każdego miłośnika rzeźni. Szkoda tylko spierdolonego brzmienia bębnów, ale co tam...łeb urywa przy samej dupie. Bardzo udana płyta. Nic tylko zamawiać...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
ale plastik te bębny.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- choronzon14
- postuje jak opętany!
fakt, z brzmieniem garow troche pojechali, ale chuj w to, bo plyta kladzie na cycki.
I will burn alright
- vicek
ta płyta jest chyba najlepsza jaką nagrali war crowned to potęga jakoś tak wszyscy olewają ten materiał coś .
-
pobili "Terroreign..."? nie uwierze poki nie uslysze
- vicek
dla mnie tak , w gitarach o wiele więcej się dzieje i kompozycje są bardziej agresywne , no i doskonały cover bathory na sam koniec :D
- Kingu
Grają go na żywo. Z trójki na trasie z Absu i Necronomicon wypadli wprawdzie najsłabiej ale bez tragedii. Tom Warrior pofatygował się dla Impiety. W tym rejonie Infernal War przejeżdża jednak po nich tygrysem królewskim.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Nowy album jest świetny. Brzmienie bębnów faktycznie może niektórym przeszkadzać, ale ja zbytnio na nie narzekać nie będę. Cieszę się, że po nienajlepszej poprzedniczce powrócili do tego co im wychodzi najlepiej, ostrego napierdalania. Jestem jak najbardziej na tak hehe.
-
- rozkręca się
Kilka zdjęć z londyńskiego koncertu: http://www.avenoctum.com/2012/04/absu-i ... ronomicon/Kingu pisze:Grają go na żywo. Z trójki na trasie z Absu i Necronomicon wypadli wprawdzie najsłabiej ale bez tragedii. Tom Warrior pofatygował się dla Impiety. W tym rejonie Infernal War przejeżdża jednak po nich tygrysem królewskim.
- vicek
mają ubogie korpspejnty :D
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ojejku, jakieś takie "techniczne" to ostatnie Impiety. Chyba cały "oldskul" powinien na nich pluć, ale czy zacznie?
Kerosene keeps me warm.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
niech ktos poratuje linkiem do Skullfucking Armageddon, bo mam tylko winyla a nie mam tutaj gramofonu !!!! piszcie na gg 4192983
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Nekromantheon
- postuje jak opętany!
- vicek
ale zajebisty kawałek wysmażyli , zamówię sobie te mini