DEATHSPELL OMEGA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- cumchrist
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez MiśPushupek[/i]
a skad wiesz? przecież oni są teraz popularni więc ich nie sluchasz. poza tym grają "pop black metal" więc już w ogóle. Napisz sobie w sygnaturze "Nienawidzę DsO". nie będziesz musiał napierdalać postów bez sensu. [/quote]
Good point.
a skad wiesz? przecież oni są teraz popularni więc ich nie sluchasz. poza tym grają "pop black metal" więc już w ogóle. Napisz sobie w sygnaturze "Nienawidzę DsO". nie będziesz musiał napierdalać postów bez sensu. [/quote]
Good point.
In us we all have the power
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- boroowa
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Moim zdaniem oni nie grają black metalu, tylko pop black metal. [/quote]
*jej chujniusz [/quote]
ależ ty jesteś kontrowersyjny. pewnie koledzy z piaskownicy zazdroszczą ci tej bezkompromisowości.
Moim zdaniem oni nie grają black metalu, tylko pop black metal. [/quote]
*jej chujniusz [/quote]
ależ ty jesteś kontrowersyjny. pewnie koledzy z piaskownicy zazdroszczą ci tej bezkompromisowości.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- boroowa
- weteran forumowych bitew
ciebie kumple z domu starców szanują za wyszukany gust [/quote]
cóż za błyskotliwa riposta... jestem pod wrażeniem... teraz idź do mamusi na zmianę pampersa
ciebie kumple z domu starców szanują za wyszukany gust [/quote]
cóż za błyskotliwa riposta... jestem pod wrażeniem... teraz idź do mamusi na zmianę pampersa
I'll give you black sensations up and down your spine
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Set
- postuje jak opętany!
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Block69
- zahartowany metalizator
U mnie taki problem może sie pojawić przy następnej płycie. "Si Monumentum..." ma u mnie 9/10 (tyle dałem bo liczyłem, że nowa może być jeszcze lepsza i żeby mi skali nie brakło), "Kenose" 9+/10 (faktycznie okazała sie lepsza i dałem tyle jakby pełny album był jeszcze lepszy w co troche wątpiłem) no i sie pojawił genialny"Fas..." i nie było chuja by nie dać mu 10/10. Można nagrać coś jeszcze lepszego ?
PENIS METAL
-
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Block69[/i]
"Si Monumentum..." zostało przebite jak wydali "Kenose". Teraz poszli jeszcze poziom wyżej. [/quote]
Dokładnie! SMRC wydaje mi się nieco za długie i z czasem napięcie nieco opada. "Kenose" natomiast mnie rozpierdoliło doszczętnie. To co się dzieje na II, tak mniej więcej od 1.45 urywa dupę przy samej głowie i jeszcze sika do szyi. Szaleństwo!! Z perspektywy czasu trójkę na "Kenose" odbieram jako zapowiedź tego, co sie dzieje na "Fas...".
A najnowszy album to tylko na klęczkach. Nie znam się na tych progresywnych wstawkach, nie mam tak wysublimowanego gustu jak Trocki czy Brzachwo
i za chuj nie określę, gdzie to już słyszałem i do czego to nawiązuje. Wiem za to jedno- ta płyta miażdży. Niby chaotyczna, ale perfekcyjnie poukładana, trzymająca ciągle w napięciu i pozwalająca za kazdym razem odkryć w niej coś nowego. MOC!!
Pytanie do forumowych perkusistów- ilu ludzi trzeba za zestawem, aby nagrać takie "The shrine of mad laughter"?
"Si Monumentum..." zostało przebite jak wydali "Kenose". Teraz poszli jeszcze poziom wyżej. [/quote]
Dokładnie! SMRC wydaje mi się nieco za długie i z czasem napięcie nieco opada. "Kenose" natomiast mnie rozpierdoliło doszczętnie. To co się dzieje na II, tak mniej więcej od 1.45 urywa dupę przy samej głowie i jeszcze sika do szyi. Szaleństwo!! Z perspektywy czasu trójkę na "Kenose" odbieram jako zapowiedź tego, co sie dzieje na "Fas...".
A najnowszy album to tylko na klęczkach. Nie znam się na tych progresywnych wstawkach, nie mam tak wysublimowanego gustu jak Trocki czy Brzachwo

Pytanie do forumowych perkusistów- ilu ludzi trzeba za zestawem, aby nagrać takie "The shrine of mad laughter"?
-
- rasowy masterfulowicz
- cumchrist
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Pelson[/i]
Wiem za to jedno- ta płyta miażdży. Niby chaotyczna, ale perfekcyjnie poukładana, trzymająca ciągle w napięciu i pozwalająca za kazdym razem odkryć w niej coś nowego. MOC!!
[/quote]
Dobrze powiedziane, odbieram to na podobnych falach. Wszystko co powinien posiadać porządny album z nurtu muzyki ekstremalnej. Chaotyczny i miażdżący w wymowie, z drugiej strony przemyślany, no i dodatkowo nieprzewidywalny i oryginalny. Czego kurwa chcieć więcej?
Trudno mi w sumie opisać co się dzieje na tej płycie. Jedno wiem - obok "Ordo Ad Chao" totalny faworyt tego roku, dziesięciolecia i jedna z najlepszych BM wogóle.
Wiem za to jedno- ta płyta miażdży. Niby chaotyczna, ale perfekcyjnie poukładana, trzymająca ciągle w napięciu i pozwalająca za kazdym razem odkryć w niej coś nowego. MOC!!
[/quote]
Dobrze powiedziane, odbieram to na podobnych falach. Wszystko co powinien posiadać porządny album z nurtu muzyki ekstremalnej. Chaotyczny i miażdżący w wymowie, z drugiej strony przemyślany, no i dodatkowo nieprzewidywalny i oryginalny. Czego kurwa chcieć więcej?
Trudno mi w sumie opisać co się dzieje na tej płycie. Jedno wiem - obok "Ordo Ad Chao" totalny faworyt tego roku, dziesięciolecia i jedna z najlepszych BM wogóle.
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja też ich kocham. Pierwszy raz dotykałem się słysząc te wokale, przy SMRC. Było zmysłowo. Później jak usłyszałem Kenose to przy każdym właczeniu tej płyty przeżywałem orgazm i myślałem że lepiej już być nie może. A jednak! Teraz przy genialnym Fas, czuje jak mój kutas przechodzi samego siebie i jest większy od nogi, a jaja mogłyby służyć za pufy dla gości. Jestem z wami chłopaki!
- cumchrist
- zaczyna szaleć
Ja też ich kocham. Pierwszy raz dotykałem się słysząc te wokale, przy SMRC. Było zmysłowo. Później jak usłyszałem Kenose to przy każdym właczeniu tej płyty przeżywałem orgazm i myślałem że lepiej już być nie może. A jednak! Teraz przy genialnym Fas, czuje jak mój kutas przechodzi samego siebie i jest większy od nogi, a jaja mogłyby służyć za pufy dla gości. Jestem z wami chłopaki! [/quote]
Przebolejesz jeszcze mutację głosu, trądzik i później powinno być już z górki. Tak trzymaj!
Ja też ich kocham. Pierwszy raz dotykałem się słysząc te wokale, przy SMRC. Było zmysłowo. Później jak usłyszałem Kenose to przy każdym właczeniu tej płyty przeżywałem orgazm i myślałem że lepiej już być nie może. A jednak! Teraz przy genialnym Fas, czuje jak mój kutas przechodzi samego siebie i jest większy od nogi, a jaja mogłyby służyć za pufy dla gości. Jestem z wami chłopaki! [/quote]
Przebolejesz jeszcze mutację głosu, trądzik i później powinno być już z górki. Tak trzymaj!