Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jest jak najbardziej okej !jester pisze:Jeżeli Holocausto powołuje się na niemal niesłuchalnie brzmiący materiał to chyba nie jest ok?
ano padła już:jester pisze:Cóż, kwestia oczekiwań... Dla mnie optymalna byłaby kontynuacja DDTM z czytelną produkcją, więcej postulatów nie mam. Nie mogłem znaleźć info o miesiącu premiery, padła już gdzieś?
zajebiścieNa 9 kwietnia została przez Spinefarm wyznaczona data premiery nowego krążka Beherit "Engram" o którym w wywiadze dla anus.com opowiadał niedawno Nuclear Holocaust Vengeance ( www ): "Beherit wraca, aby zniszczyć sztukę. Ostatnie dwa miesiące bardzo intensywnie pracowałem nad nowymi kawałkami i odtwarzaniem ducha muzyki Beherit. Wydaje mi się, że wyszło to całkiem nieźle, będzie to swego rodzaju mieszanka wszystkich poprzednich wydawnictw. (...) Sam napisałem i skomponowałem cały album. W swoim domowym studio nagrałem wersję demo z rozpisanymi tabulaturami i notkami odnośnie klimatu jaki chciałbym zawrzeć w konkretnych kawałkach. Później weszliśmy z tym do sali prób i przez kolejny tydzień dokonałem kilka małych zmian w strukturach kawałków, aby były one łatwiejsze i bardziej naturalne do grania na żywo. Próby zajęły jakieś trzy miesiące. Wchodząc do studio mieliśmy 60 minut surowego materiału. Kilku kawałków nie zdążyliśmy już dokończyć."
no jak to co będzie - płyta roku!Krek pisze:
Beherit - Engram
Brand-new fifth Beherit album! Rel.date April 9th, 2009.
01. Axiom Heroine
02. Destroyer of Thousand Worlds
03. All in Satan
04. Pagan Moon
05. Pimeyden Henki
06. Suck My Blood
07. Demon Advance
Total playing time 43:02
No jestem cholernie ciekaw co to będzie
Pomyłka, płytą roku, dekady i stulecia jest Maranatha.Skaut_Kwatermaster pisze:
no jak to co będzie - płyta roku!
DDTKingu pisze:Powrót żywych trupów ogarnia metalową planetę.
Ciekawe kto jeszcze się reaktywuje... Messiah, Massacra, Ahret Dev, Betrayer, DDT...