DESTRÖYER 666
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: DESTRÖYER 666
'Defiance' wyszło po 7 latach więc kto wie...
A Nocturnal Graves bez wątpienia rozpierdoli.
A Nocturnal Graves bez wątpienia rozpierdoli.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Po kilku latach odświeżyłem Uwolnij Wilki i tak jak to zawsze mi robiło mocna (napewno najlepszy Destro bez gadania) tak teraz jest 9+/10, nie wiem zawsze Australia to było dla mnie 1ka GOTH i 2 Bestiali ale teraz chyba jedynka Destroyer DCLXVI dobija do top 2 ale to nie wstyd bo GOTH to ideał.
Maniek tutaj gdzieś narzeka na brak rozpierdolu no i dobrze, ta płyta ma być epicka, melodyjna i podniosła (co na papierku może brzmi jak zapowiedź jakiegoś przaśniego hejvy metalu ale nijak się ma do reality) i taka jest przy czym bez grama wsi, nawet epizodycznie pojawiające się parapety nie rażą.
Maniek tutaj gdzieś narzeka na brak rozpierdolu no i dobrze, ta płyta ma być epicka, melodyjna i podniosła (co na papierku może brzmi jak zapowiedź jakiegoś przaśniego hejvy metalu ale nijak się ma do reality) i taka jest przy czym bez grama wsi, nawet epizodycznie pojawiające się parapety nie rażą.
Ostatnio zmieniony 09-08-2014, 18:59 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
-
najlepszy Destroyer to "Cold Steel....". płyta niemal idealna jeśli chodzi o metal
- Lykantrop
O to, to. Dwójeczka i ep "Terror Abraxas" to największy highlight w ich dyskografii. Bezczelny, bezkompromisowy, kopiący po ryju metal. Pamiętam jak ktoś w MH reklamował "Cold Steel..." jako kapelę ludzi, którzy nawet w upały chodzą w ramoneskach, skórzanych spodniach i bullet beltach :)Heretyk pisze:najlepszy Destroyer to "Cold Steel....". płyta niemal idealna jeśli chodzi o metal
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
Phoenix Rising nie jest gorsza.
- TORTURER
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
oj tam, już nie przesadzajmy, nie jest aż takie tragiczne. poza tym numery są przecież doskonałe.
-
kompozycyjnie też nieco słabiej wg mnie, aczkolwiek płyta również przezajebista
hehehe, dobre :)
Lykantrop pisze: Pamiętam jak ktoś w MH reklamował "Cold Steel..." jako kapelę ludzi, którzy nawet w upały chodzą w ramoneskach, skórzanych spodniach i bullet beltach :)
hehehe, dobre :)
-
- postuje jak opętany!
'Cold Steel...' to akurat trójka. Tak czy siak wszystkie są świetne. Pytanie kiedy nówka.Lykantrop pisze:O to, to. Dwójeczka i ep "Terror Abraxas" to największy highlight w ich dyskografii. Bezczelny, bezkompromisowy, kopiący po ryju metal. Pamiętam jak ktoś w MH reklamował "Cold Steel..." jako kapelę ludzi, którzy nawet w upały chodzą w ramoneskach, skórzanych spodniach i bullet beltach :)Heretyk pisze:najlepszy Destroyer to "Cold Steel....". płyta niemal idealna jeśli chodzi o metal
- hcpig
...a z kolei jak odświeżyłem 'Defiance' to parę razy ziewnąłem, teraz w ogóle nie mam się na czym tam zaczepić. I za dużo hejvi metalu jednak.
Jedyneczka najlepsza, nie ma wała na Wacława.
Yare Yare Daze
-
ja tam Defiance lubię. nawet bardzo
Oj, bo jak jebnem... "Defiance" kiedyś lubiłem najmniej, ale obecnie wraz z "Penis Rising" to moje najulubieńsze dziełko KK Wojennejkurtyzany. Riffem ta płyta stoi. RIFFEM przez duże RIFF.hcpig pisze:...a z kolei jak odświeżyłem 'Defiance' to parę razy ziewnąłem, teraz w ogóle nie mam się na czym tam zaczepić. I za dużo hejvi metalu jednak.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
DESTROYER666 - Unchain The Wolves LP
zamówione 2 wersje , chętni niech piszą na mail: malignantvoices@gmail.com
- new artwork
- gatefold jacket with golden print
- heavy innersleeves
- 180g heavy virgin vinyl (grey or black)
- slipcase with golden hotfoil embossing (grey or black)
- two sided printed DinA2 poster

zamówione 2 wersje , chętni niech piszą na mail: malignantvoices@gmail.com
- new artwork
- gatefold jacket with golden print
- heavy innersleeves
- 180g heavy virgin vinyl (grey or black)
- slipcase with golden hotfoil embossing (grey or black)
- two sided printed DinA2 poster
-
- postuje jak opętany!
No proszę, proszę... ileż to mądrości w koledze szanownym ostatnio. Ta płyta to zajebisty riffy, świetne wokale i kurewsko dobre teksty. Wielbię.ZłyPan pisze:Oj, bo jak jebnem... "Defiance" kiedyś lubiłem najmniej, ale obecnie wraz z "Penis Rising" to moje najulubieńsze dziełko KK Wojennejkurtyzany. Riffem ta płyta stoi. RIFFEM przez duże RIFF.hcpig pisze:...a z kolei jak odświeżyłem 'Defiance' to parę razy ziewnąłem, teraz w ogóle nie mam się na czym tam zaczepić. I za dużo hejvi metalu jednak.
- TORTURER
- w mackach Zła
Vinyl Unchain the Wolves zakupiony,piękną robote wykonał Van Records,zresztą jak zawsze!
Death Dwells in Love
- mysticcum
- postuje jak opętany!
ImP pisze:Wielbię.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
łooo panie, fhói.ZłyPan pisze:Ileset pieniędzy, dystybutorze nasz kochany????