ROTTEN SOUND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ROTTEN SOUND
Tak, zdecydowanie zostaje coś po niej w głowie, czego nie mogłem powiedzieć o każdej kolejnej płycie po Exit (no dobra z Cursed coś mi tam zostało). Choć tak szczerze to ta nowa sprawiła, że zaczynam myśleć żeby wrócić do tych poprzednich. Podoba mi się bardzo początek. Adrenalina miljart
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dzisiaj przesłuchałem płyty po Exit. To w sumie dobre kawałki, tylko takie jakby mniej urozmaicone , jakby na jedno kopyto. Na Murderworks i Exit było więcej żywiołowości no i brzmienie było inne, bardziej ostre, kolejne jakby bardziej zbasowane. Nowa natomiast jest bardziej taka - no nie wiem, spójna, totalny kop w ryj. No i w sumie czas też jest idealny. 20 minut takiej skomasowanej rzezi to bdb czas. Gdyby była dłuższa być może zaczęłaby przynudzać.
-
Nowa płyta już osłuchana. To po prostu wpierdol okrutny. Jedna z płyt które będą w posumowaniu. Huraganowy powiew bezwzględnej siły i wściekłości, pełnej pasji i zaangażowania. Mocarna płyta.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
Zgoda! A bóg wtedy reke poda;-)
dwudziestominutowa orgia gwałtu i przemocy, nieokiełznanej perkusyjnej kanonady, ostrych jak żyleta riffów i dominującego nad wszystkim wrzasku. Kurwa, czy potrzeba czegoś więcej? To grind core.
dwudziestominutowa orgia gwałtu i przemocy, nieokiełznanej perkusyjnej kanonady, ostrych jak żyleta riffów i dominującego nad wszystkim wrzasku. Kurwa, czy potrzeba czegoś więcej? To grind core.
- Rattlehead
Ja już od dawna to mówiłem, że dla mnie w większym lub mniejszym stopniu, ale mimo wszystko wypełniają dziurę po Twoim nicku.
support music, not rumors
-
Oczywiście, tutaj nie ma o czym dyskutować.
Swoją drogą, to Axis of despair też całkiem nieźle sobie radzi, teraz wydają kolejny split tym razem z Meth Leppard i szczerze powiedziawszy, nie moge się go doczekać.... Śmiga już po necie jakis czas więc zaskoczenia nie będzie, ale zdmuchnie beret niejednemu, który podczas odsłuchu zapomni o przepisach behape.
Swoją drogą, to Axis of despair też całkiem nieźle sobie radzi, teraz wydają kolejny split tym razem z Meth Leppard i szczerze powiedziawszy, nie moge się go doczekać.... Śmiga już po necie jakis czas więc zaskoczenia nie będzie, ale zdmuchnie beret niejednemu, który podczas odsłuchu zapomni o przepisach behape.
- Rattlehead
Będę obserwował. Przyznam szczerze, że Axis znam bardzo pobieżnie. Dzięki za cynę.
-
Ostatni winyl jaki od nich kupiłem to ten. Rzuć uchem.
- Rattlehead
No jest ogień. Zwrócę w tym kierunku otwory słuchowe. Jedzie to tak jak powinno.