Hell Boy to Piekło Chłopiec, to oczywiste.Triceratops pisze:wychodzi, ze Hell Boy to znaczy chlopiec piekla?Scaarph pisze:bojówka piekła. można?
HELL MILITIA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: HELL MILITIA
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
W myśl starej zasady kuchni meksykańskiej - dzisiaj było niebo w gębie, jutro będzie...
- Góral
- w mackach Zła
Podobają mi się wokale, Meyhnach brzmi jakby leżał zaszczany na śmierdzącym dworcu, pijąc tanie wino, i wbijając sobie kolejne strzykawki w brzuch. Bardzo fajny album.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hehe, dziekiScaarph pisze:Hell Boy to Piekło Chłopiec, to oczywiste.Triceratops pisze:wychodzi, ze Hell Boy to znaczy chlopiec piekla?Scaarph pisze:bojówka piekła. można?

woodpecker from space
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Płyta w Agonii. Debemur Morti zaczyna mnie porządnie wkurwiać, chyba już sami zapomnieli kiedy ostatni raz wydali płytę nie tylko w jednym formacie...
'Come the Blessed Madness'
- Maleficio
- Kontakt:
dzis poslucham ponownie... mam nadzieje, ze uchwyce to samo co dr. one i trociak... raz sluchalem ale nie bylem za bardzo skoncentrowany chyba... i czytajac wasze posty mam wrazenie, ze inna plyta to byla a nie HM:)
- twoja_stara_trotzky
te, maestro, dokonujesz waść semantycznego nadużycia 
ja nie słyszę tam tego samego, co dr. one. dla mnie to jest po prostu BARDZO DOBRY album - nie wybitny, nie genialny - nic z tych rzeczy.

ja nie słyszę tam tego samego, co dr. one. dla mnie to jest po prostu BARDZO DOBRY album - nie wybitny, nie genialny - nic z tych rzeczy.
-
- rasowy masterfulowicz
tak.twoja_stara_trotzky pisze: dla mnie to jest po prostu BARDZO DOBRY album - nie wybitny, nie genialny - nic z tych rzeczy.
KVLT lizania CZASZKI
- Triceratops
Pioter ty juz moze nic nie pisz wiecej, bo dr.one nie moze sie zdecydowac jakie ma zdanie. Plyta jest wspaniala ale nie jest genialna, jest jedna z najoryginalniejszych plyt z blacku ostatnich lat ale nie jest nawet wybitna. Moj maly mozg paruje i dymi probujac pojac te zlozonosci. A jest bardzo goraco, napilbym sie zimnej zupy ale nie mam, wiec boli mnie glowa.
woodpecker from space
- hcpig
Nie marudź, akcje w stylu odkręcanie i korygowanie dostarczają wielu niezapomnianych wrażeń.
Yare Yare Daze
- aginsiak
- w mackach Zła
Drone pisze:Ale ja przecież nigdzie nie napisałem, że to album wybitny czy genialny, tylko "wielka, wspaniała, otchłanna, bezdenna płyta". Genialny na pewno nie jest, co do wybitności - to czas pokaże

- Triceratops
Ja sie nie smieje, przeciez nie zasmialem sie nawet. Pisalem, ze jest bardzo goraco i napilbym sie zimniego kompotu ale truskawki zalalo i wszystkie pognily. A te co z ulicy sprzedaja to niedobre, sa spalinami smierdza i w ogole. Siedze i mysle i kombinuje sobie , jakie tegie mozgi ludzie maja ze tak potrafia wyrafinowanie rozrozniac, wybitne a nieoryginalne, genialne a nie doskonale. Kiedys tez bede duzy i mondry.
woodpecker from space
- Triceratops
Sugerujesz ze wiecej wegli dorzucic musze i zwiekszysc spozycie bialka do 3g/kg?
woodpecker from space
- koreaniec
- w mackach Zła
Brzmieniowo trochę jak teksańscy "religioznawcy" z Averse Sefira.
Co Drone powiesz o tej hordzie? Dla mnie to słuszne i zbawienne, szybkie i atonalne granie zainspirowane mocno Antaeus, bardzo nietypowo jak na Stany Zrobaczone, tyle że wartością dodaną jest ta możnaby powiedzieć "kowbojska" nieokrzesaność. W połączeniu z religijnym BM brzmi to bardzo specyficznie.
http://www.myspace.com/aversesefira
Co Drone powiesz o tej hordzie? Dla mnie to słuszne i zbawienne, szybkie i atonalne granie zainspirowane mocno Antaeus, bardzo nietypowo jak na Stany Zrobaczone, tyle że wartością dodaną jest ta możnaby powiedzieć "kowbojska" nieokrzesaność. W połączeniu z religijnym BM brzmi to bardzo specyficznie.
http://www.myspace.com/aversesefira
Lefthandpathyoga
Wcześniej co pisałem, że przesłuchałem Hell Militia kilka sekund, to tego wcześniejszego wydawnictwa z 2005 roku. Bardzo to było mizerne.. Natomiast teraz przesłuchałem całe dwa utwory z tej nowej płyty "Last Station..." Przesłuchałem po kilka razy, uważnie. To jest kompletnie mizerne. Marne jakościowo riffy, proste, bardzo proste... słabawe brzmienie. Może sie to podobać jakimś maniakom... pewnie tak, ale jest wiele, wiele lepszych płyt w black metalu.
- Nerwowy
Nie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Takie są faktyNerwowy pisze:Nie.

Natomiast nowy Watain jest lepszy, chociaż to inny klimat... także go całego nie słuchałem, ale sobie przesłucham.
- Maleficio
- Kontakt:
długoipiś... kiedy ty pracujesz na polu jak całymi dniami siedzisz na forum?