Lubię to.IRONMIL pisze: A że nie chciał to już na zawsze zostanie kierowcą Żuka i właścicielem budki z łuskanym bobem na praskiej giełdzie spożywczej :)
CORPUS CHRISTII
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Realista
- weteran forumowych bitew
Re: CORPUS CHRISTII
- Edinazzu
manieczki pisze:A panicz Adrian gdzie się podziewał jak go nie było na forumiku?
hehe PANICZ. :)
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
poniekąd CC może uchodzić za podziemny kult.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Naprawdę podoba mi się ostatnia płyta. Z wcześniejszych zatrzymałem się tylko przy Rising, bo podobał mi się tam idealnie użyty bas. Teraz można już i warto posłuchać całego zespołu, granie wypełniające gotową formułę, niemnijj cuś w tem jest.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Block69
Jakiś czas temu badałem wyrywkowo z youtube i nie zwróciło uwagi, jednak wiem, że takie sprawdzanie jest daremne i wczoraj odpaliłem całość. Nastąpiło to zaraz po premierowym odsłuchu CRAFT "Void" no i jak Korpus Krysta też skończył wcale nie zdawało się to gorsze od Krafca. A tego bym sie nie spodziewał. Musze pokatować jedno i drugie solidnie i zobaczymy jak dalej będzie to wyglądało.
PENIS METAL
-
i tak by bylo z kazdym czarnowidzem na tym forum, ale burzujom najzwyczajniej sie nie chce poswiecac tej plycie czasu ;)
-
- rasowy masterfulowicz
Muszę jeszcze w tym tygodniu zamówić w Mysticu ten Kadłubek Chrystusa i rozstrzygnąć obiektywną wartość ich najnowszej płyty.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
przesadzacie z tym hypem
właśnie po raz 2332 przesłuchałem ostatni BURZUM i jeśli Kadłubek rzeczywiście nagrał coś lepszego to sobie tatuaż z ich ich logo pierdolnę na podniebieniu
-
- rasowy masterfulowicz
-
manieczki pisze:zwalic wam konia?????
- boroowa
w ch*jowym black metalu, trzeba podkreślićDrone pisze:W tej chwili nie mam już wątpliwości. Najlepszy album AD 2011 w black metalu.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Maleficio
- Kontakt:
No, boorowa i to jest prawdziwa chujowa gadka:)
- boroowa
Przykro mi misiu, ale jedyną osobą która lubi fekalne zabawy jestes ty. Znaczenie mojego posta jest oczywiete dla Tych, Którzy Wiedzą :)
I'll give you black sensations up and down your spine
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
poSIIDuję trochę
Dla mnie ten nowy piard na jedno kopyto takie-nijakie niby religijne, niby uniesienie, ale coś nie teges. Jutro będziemy myśleli co z tym fantem zrobić - ergo wyjebać czy walczymy dalej.
Dla mnie ten nowy piard na jedno kopyto takie-nijakie niby religijne, niby uniesienie, ale coś nie teges. Jutro będziemy myśleli co z tym fantem zrobić - ergo wyjebać czy walczymy dalej.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
walczyc walczyc, nie poddawac sie. ten album to klasyczny grower
- olo1972
- postuje jak opętany!
Przewałkowałem tą płytkę dzisiaj z 5-6 razy.Fakt,że z mpchujki,ale wrażenia słuchowe-zajebiste.Kupuję płytkę i mam nadzieję,iż szybko jej nie zajadę:)
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Zmusiłem się i przesłuchałem nowe CC na tyle, aby się wypowiedzieć. Ta płyta jest doskonale skrojona pod wzór aktualnych trendów w BM. Wszystko jest praktycznie bezczelnie zerżnięte z jakiegoś podręcznika: "Jak grać religijny black metal".
Pisanie o tej płycie jako najlepszej w roku 2011 zakrawa albo na brak osłuchania w temacie, albo próbie marnej prowokacji.
Taki Aosoth zjada te poprawne rzępolenia bez żadnego problemu. 9 stron o przecietnej płycie a o ostatnim Aosoth praktycznie cisza...
Pisanie o tej płycie jako najlepszej w roku 2011 zakrawa albo na brak osłuchania w temacie, albo próbie marnej prowokacji.
Taki Aosoth zjada te poprawne rzępolenia bez żadnego problemu. 9 stron o przecietnej płycie a o ostatnim Aosoth praktycznie cisza...
Coś tam było! Człowiek!
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re:
Drone - Zdrowy Rozsądek 0:5 (orientacyjnie).Skaut pisze:Zmusiłem się i przesłuchałem nowe CC na tyle, aby się wypowiedzieć. Ta płyta jest doskonale skrojona pod wzór aktualnych trendów w BM. Wszystko jest praktycznie bezczelnie zerżnięte z jakiegoś podręcznika: "Jak grać religijny black metal".
Do tej pory tylko Byrdzia nabrał na tą płytę.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old