faktAdrian696 pisze: ale najebany 535 i tak pisze sensowniej od kilku tutaj fanboyów Metki ;)
SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SLAYER vs METALLICA
kurwa, każdy był taki wyluzowany jeszcze niedawno, a tu widzę, że jakieś inwektywy zaczynają latać :) stare chłopy...
- Zenek
- weteran forumowych bitew
Całe szczęście widziałem Slayera z Hannemanem i Lombardo i nie muszę chodzić na jakieś dziwne składy :P Rozumiem, że rachunki trzeba popłacić ale kurwa co to za Slayer bez Hannemana?

Też widziałem i nic nie muszę. Ja chcę. To bardzo ciekawe podejście. Gdybyś widział Metallice w oryginalnym składzie, to teraz byś nawet za nią nie splunął?
- Zenek
Prawdopodobnie dlatego nigdy nie widziałem Metallici, a Slayera tak, nie chcą chuje grać w oryginalnym składzie! ;)

-
Zenek ty trolu:D
Obejrzałem sobie dziś po raz kolejny dvd Wielkiej Czwórki - i powiem Wam, że żaden Slayer, ani Metallica - tylko Megadeth robi na mnie największe wrażenie. Takiej błyskotliwości, lekkości i precyzji nikt na żywo podczas występu w Sofi nie osiągnął (w Wawie na żywo największe wrażenie zrobiła na mnie jednak Metalllica). Biorąc pod uwagę ostatnie płyty to SLAYER > lub = OVERKILL> ANTHRAX>METALLICA (nie liczę tej z Reedem)>MEGADETH. Biorąc pod uwagę ostatnio widziane koncerty tych zespołów to SLAYER>MEGADETH>METALLICA :) Co jeszcze można wziąć pod uwagę? Owłosienie wokalistów - MEGADETH prowadzi - muskulatura - OVERKILL niepokonany, długość członków podczas erekcji? - tu już kończą się moje kompetencje :)
- Edinazzu
Ok,a pod wzgledem tatuaży który zespół jest najlepszy? A pisząc serio to chyba MEGADETH ma najmniej nadszarpnięty wizerunek. Mam wrażenie, że Mustaine to taki "Ibisz Thrashmetalu". Im starszy metrykalnie tym młodziej wygląda. A płyty także nie najgorsze nagrywa.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Zenek
Widzę, że Snake też odbierał zaszczyty. Chyba przez wzgląd na niego, ruszę dzisiaj do sklepu nabyć to "dzieło".

e
To zdjęcie ostatecznie wyjaśnia kwestię, od kogo Metallica "zerżnęła" czarny album i kto tak naprawdę wprowadził metal na salony.

e
To zdjęcie ostatecznie wyjaśnia kwestię, od kogo Metallica "zerżnęła" czarny album i kto tak naprawdę wprowadził metal na salony.

- Blackult
- rasowy masterfulowicz
czemu Newsted dostał złotą a reszta srebrne?
-
To rekompensata za to, że zapomnieli wcisnąć rec przy poprzedniej płycie :D
- ultravox
- zahartowany metalizator
Z tym to bym się raczej nie zgodził ;) Dave nie raz się publicznie skompromitował, mają też na koncie słabe płyty w rodzaju "The World Needs a Hero" czy "United Abominations"... że o epizodzie z bardziej komercyjnym graniem nie wspomnę ;) Może na płytach typu "Risk" można znaleźć fajne kawałki, ale z punktu widzenia fana thrashu była to jednak trochę żenada ;)Edinazzu pisze:A pisząc serio to chyba MEGADETH ma najmniej nadszarpnięty wizerunek.
Kim jesteście, by oceniać moje zajebiste wtręty?Adrian696 pisze:ale najebany 535 i tak pisze sensowniej od kilku tutaj fanboyów Metki ;)
zobacz Vulture co Jaster wczoraj wysmażył o Whiplash :)
- Adrian696
Sumieniem tego narodu. :)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Sześćdziesiąt stron rozważań na temat: "Czy bardziej kochasz mamę czy tatę?" to czysty cynizm. Matka jest tylko jedna, ale jakby nie twarda, ojcowska ręka, to gdzie byście dzisiaj byli? A kto wam żryć dawał?!?
Kerosene keeps me warm.
- Gore_Obsessed
Bardzo słaby ten temat. Słuchajcie SADISTIK EXEKUTION!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- KreatoR
"Darklands" The Jesus And Mary Chain
vs
S/T Primal Scream.
Sześćdziesiąt stron pałowania się. Moje kondolencje.
vs
S/T Primal Scream.
Sześćdziesiąt stron pałowania się. Moje kondolencje.
- empir
a wy dalej najebani
- hcpig