Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
to wielu z Was, kołki, jeszcze się na Motorhead nie poznało, kiedy to nawet Ewa Fauna deklaruje jedyny słuszny stosunek do ś.p. Lemmego i tego zespołu?
a ta z prawej to ta cała Bijące? to nawet ta całą Bijące deklaruje jedyny słuszny stosunek...
byrgh pisze:
to wielu z Was, kołki, jeszcze się na Motorhead nie poznało, kiedy to nawet Ewa Fauna deklaruje jedyny słuszny stosunek do ś.p. Lemmego i tego zespołu?
a ta z prawej to ta cała Bijące? to nawet ta całą Bijące deklaruje jedyny słuszny stosunek...
ja tam nie wiem, ale rzygać mi się chce na widok tej grubej obrzydliwej świni :)
są dni, że trudno mi uwierzyć, iż Lemmy nie żyje, a ten zespół nie istnieje. kurwa, byli ze mną od zawsze, i nawet się zastanawiałem nad tym czy i kiedy wyjdzie kolejna (najczęściej zajebista) płyta. to było tak oczywiste jak zmiana pór roku. ja jebię, ależ to jest strata
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
SCREAMBLOODYGORE pisze:Zamknęli dysko świetną koncertowką z zeszłego roku a tutaj taki news. Nie wiem co o tym myśleć. Mogli chociaż zmienić nazwę na np Morbid Cat:-)
+1
Chociaż ta koncertówka to i tak był stary materiał, który już był łącznie wydany chyba pod trzema różnymi tytułami. Jako "Rockin' The Cat Club: Live from the Sunset Strip", wspomniane przez Ciebie "Rock 'N' Roll Riot On Sunset Strip" i wydaje mi się że w moim wydaniu "Fool's Paradise" też to jest na DVD..
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)