SLAYER vs METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SLAYER vs METALLICA
Nie widzę racjonalnego uzasadnienia. Równie dobrze mogliby zamknąć cały ten bałagan.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Dalej se słucham tej ostatniej epki Mety i jest to zdecydowanie najlepsza rzecz nagrana przez nich od czasu miażdżącego 'I disappear', w szczególności 'Hate Train' daje radę.
Yare Yare Daze
- hcpig
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Też mi się podoba ta epka, choć może miażdżącą bym jej nie nazwał. Odniesienia właśnie do I Disappear wyraźne, ale słucha się tego z dużą przyjemnością. Jest w tych czterech piosenkach dużo werwy, energii i młodzieńczego pędu do niezobowiązującego rozpierdolu, choćby był on tylko udawany.hcpig pisze:Dalej se słucham tej ostatniej epki Mety i jest to zdecydowanie najlepsza rzecz nagrana przez nich od czasu miażdżącego 'I disappear', w szczególności 'Hate Train' daje radę.
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
- hcpig
No nie mówię że epka jest miażdżąca tylko że jest najlepsza od czasów singla, na pewno znacznie przebija DM z którego niby stanowi odrzut.
Yare Yare Daze
- nicram
Fajna piosenka.Riven pisze:I disappear to koszmarny kloc
Oczywistość. Luz aż z niej się wylewa i nie ma tego pretensjonalnego zadęcia, które cechowało DM.hcpig pisze:No nie mówię że epka jest miażdżąca tylko że jest najlepsza od czasów singla, na pewno lepsza niż DM z którego niby stanowi odrzut.
-
Powinni nagrać kawałek I disappoint ;)
- nicram
:-D To powinien być singiel promujący St.Anger!
- hcpig
Brawo Jasiu, udało Ci się wkleić link do tego znakomitego kawałka, niestety bez teledysku choć można było ale i tak zasłużyłeś na medal z kartofla!
Yare Yare Daze
- Zenek
- weteran forumowych bitew
St.Anger to świetna płyta, mocno niedoceniona i wyprzedzająca swój czas. cały czas się zbieram z jej odpowiednią prezentacją w encyklopedii Masterfula :) Oczywiście gdy wyszła, to było rozczarowanie...lecz dziś biję się w piersi...nie zauważyłem...nie zauważyłem, że jest cudowna. Po prostu się na niej nie poznałem. Oczywiście po wydaniu fale krytyki przychodziły z różnych stron, zwłaszcza od muzyków typu Skolnick, grających te swoje metalowe palcowprawki lub oklepane jazzowe schematy od 30 lat.

- Shamrock
- zaczyna szaleć
jest o pol godziny za dluga niestety, ale ma swoje momenty zajebistosci, no i w ogole brzmienie jest bardzo fajne. Na pewno duzo lepsza od slabego Death Magnetic.
- brb
- postuje jak opętany!
Faktycznie. Metalowa plyta 21 wieku. :DDDDDZenek pisze:St.Anger to świetna płyta, mocno niedoceniona i wyprzedzająca swój czas. cały czas się zbieram z jej odpowiednią prezentacją w encyklopedii Masterfula :) Oczywiście gdy wyszła, to było rozczarowanie...lecz dziś biję się w piersi...nie zauważyłem...nie zauważyłem, że jest cudowna. Po prostu się na niej nie poznałem. Oczywiście po wydaniu fale krytyki przychodziły z różnych stron, zwłaszcza od muzyków typu Skolnick, grających te swoje metalowe palcowprawki lub oklepane jazzowe schematy od 30 lat.
- Riven
- Kontakt:
zaraz sie okaze, ze perkusja jest zajebista, a garnek zamiast werbla to tak naprawde doskonaly pomysl.
this is a land of wolves now
- Shamrock
- zaczyna szaleć
garnek zamiast werbla to doskonaly pomysl
- Skaut