Mnie właściwie interesuje tylko to czy jest w stanie zagrać solówki Friedmana na żywo na takim poziomie jak Broderick...Nothingface pisze: " onclick="window.open(this.href);return false;
Kolejny onanista.
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MEGADETH
all the monsters will break your heart
- Gunman
- weteran forumowych bitew
https://www.youtube.com/watch?v=oQL2cLE7HpA#t=229
Może nie będzie tak źle.
Może nie będzie tak źle.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Nothingface pisze: " onclick="window.open(this.href);return false;
Kolejny onanista.
Uważam za wręcz fascynujące, jak wiele czasu można zużyć i ile pracy włożyć, by móc tak chujowo grać.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Muszę zapisać, bo podoba mi sie to zwięzłe podsumowanie, czym jest shred :)
Na marginesie nie trzeba było włączać dźwieku, żeby wiedzieć, że to będzie chujowe, bo perkusista trzyma pałeczkę jak jazzmani, a bas ma 6 strun :)
Na marginesie nie trzeba było włączać dźwieku, żeby wiedzieć, że to będzie chujowe, bo perkusista trzyma pałeczkę jak jazzmani, a bas ma 6 strun :)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Gunman
Może Dave wreszcie chciał być najlepszym gitarzystą w zespole.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
http://magazynperkusista.pl/wydarzenia/ ... marionetka" onclick="window.open(this.href);return false;
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Menza coś ostatnio działał z panami z Dr. Living Dead. Wie co dobre.
- Żułek
marionetką może nie jest ale idiotą bardzo możliwe :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
Ciekaw jestem czy Menzie zaproponowano warunki gorsze od tych które dostał Adler... Koleś nie powinien narzekać tylko chwytać rękę, która chciała wyciągnąć go z muzycznego niebytu, a tak pozostał z niczym, bo ile razy to ja już słyszałem o jego super projektach. Żaden z nich jednak nigdy nie wypalił.
all the monsters will break your heart
-
No własnie, mógłby powiedzieć co dla niego znaczą niesprawiedliwe warunki, które go tak zszokowały... i jakie miał żadania finansowe..
- Żułek
wychodzi na to ze chyba Menza ma większe ego od Rudego
koleś który od dłuższego czasu błaga o robote na portalach społecznościowych, muzycznie od ponad 15 lat jest zerem kiedy w końcu ją dostaje to marudzi że kasa się nie zgadza :P
i te tłumaczenia że Rudy numer telefonu zmienił :P piaskownica :P
troche jak w Black Sabbath swoją drogą ;)
koleś który od dłuższego czasu błaga o robote na portalach społecznościowych, muzycznie od ponad 15 lat jest zerem kiedy w końcu ją dostaje to marudzi że kasa się nie zgadza :P
i te tłumaczenia że Rudy numer telefonu zmienił :P piaskownica :P
troche jak w Black Sabbath swoją drogą ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
widocznie jest zdania, że jak już weźmie się do roboty, to od razu za najwyższą stawkę, bo po co się brudzić drobnymi? Ale fakt faktem, że nie rozumiem ludzi, którzy jak mówisz błagają o robotę, a potem się krzywią, bo za mało płatna. Tym bardziej że w takim Megadeth to najniższej krajowej raczej by nie dostał.
- booshee
- postuje jak opętany!
swoją drogą ciekawe ile wyciąga taki "zaciężnik" od walenia w gary w Megadeth za trasę, koncert, czy ryczałtem dostaje?, powinni mu płacić od ilości jebnięcia werbla na minutę, Rudy nie nadążył by ze shreddingiem , w doomowych kapelach powinni płacić za przerwy między uderzeniami werbla;)
-
"Kiedy jednak nadszedł czas ustalenia warunków powrotu w drodze umowy, propozycja, jaką otrzymałem była bardzo niesprawiedliwa."
On sprawiedliwości za perkusją szuka? W Polsce za taki numer by go wyrejestrowali z urzędu pracy i poznałby co to sprawiedliwość społeczna.
On sprawiedliwości za perkusją szuka? W Polsce za taki numer by go wyrejestrowali z urzędu pracy i poznałby co to sprawiedliwość społeczna.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
W Megadeth hujem jest Dave, w Metallice Lars a w Slayer Kerry. A kto jest hujem w Anthrax, czy tez moze nie maja dyzurnego huja?
woodpecker from space
- hcpig
Scott Ian za pisanie debilnych felietonów w Mystic Art. Obrzydził mi ten zespół na wiele lat.
Yare Yare Daze
- Triceratops
Ty to jestes kurwa fenomen, mieszasz wszystko ze wszystkim co sie da i jak sie da. Co ma jakies pisanie do gazety w stosunku muzyki, jak dzialanosc pisarska moze obrzydzic muzyke? Czy kurwa mozna w ogole byc hujem, za to, ze sie w ogole pisze? Czy na bycie hujem ma znaczenie, ze jest lysy a moze i jest zydem, cyklista albo milosnikiem Obamy?
Kup sobie jakas spawarke i sie bardziej przystpawaj do rzeczywistosci, bo kurwa niezle latasz :D
Kup sobie jakas spawarke i sie bardziej przystpawaj do rzeczywistosci, bo kurwa niezle latasz :D
woodpecker from space
- hcpig
Ja pierdole byłem trve licealnym metalofcem i nie w smak mi były felietony o pogodzie na lotnisku (czy czymś takim), jak zaczął pisać to pałowałem się Sodom więc kolo piszący arty rodem z Pani Domu z miejsca lądował na liście zdrajców black metalu, czego jeszcze nie rozumiesz? :D
Dzisiaj jestem monokledowym kustoszem wszechmuzyki przedkładającym Anthrax dwie ligi wyżej nad Sodom więc mowa jest tu o progresie.
Dzisiaj jestem monokledowym kustoszem wszechmuzyki przedkładającym Anthrax dwie ligi wyżej nad Sodom więc mowa jest tu o progresie.
Yare Yare Daze
- Kraft
Ja pierdolę...hcpig pisze:przedkładającym Anthrax dwie ligi wyżej nad Sodom
- Drone
Nie no, odbieram to jako żart, przecież nikt o zdrowych zmysłach czegoś takiego nie napisze :)Kraft pisze:Ja pierdolę...hcpig pisze:przedkładającym Anthrax dwie ligi wyżej nad Sodom
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.