VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- panthyme
- w mackach Zła
Re: Vader
Hm.. nie musisz się podpisywać. Widzimy, że to Ty. Chyba, że to tak grzecznościowo.
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Pelson dobrze napisał, po Litany ten zepół stracił ikre do robienia death metalu na poziomie
- Melepeta
- w mackach Zła
Puckowi przedstawiasz się jako Vogg a tu taki klocwhite_pony pisze:jedyny kawałek vadera który mnie bierze to 'reign forever world'
reszta mnie raczej nudzi. ciagle jakas melodyjka na poczatku a potem "GO!" i pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat pat do samego konca
edit: (ale ja nie lubie slayera wiec nielubienie vadera juz chyba bardzo mi nie zaszkodzi?)

Six o clock.
- Block69
- zahartowany metalizator
Paysage d'Hiver pisze:Pelson dobrze napisał, po Litany ten zepół stracił ikre do robienia death metalu na poziomie
Nie. Death metal na poziomie robią a właściwie Peter robi nadal tylko hmm ... nie wiem jak to napisać, ale coś sie skończyło/ pękło/wyczerpało/rozpadło i do ostatnich płyt niezbyt często chce sie wracać. Nie potrafią one przykuć uwagi na dłużej mimo tego, że są na solidnym poziomie.
PENIS METAL
- Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: VADER
Skoro przymierza się do nagrań drugiej płyty Supreme Lord gdzie jest główną postacią to wiadomo że dłużej nie będzie odgrywał cudzych kompozycji. Zresztą za niedługo będą grać razem z Sinister - podobno większość kawałków będzie z nadchodzącej płyty. Coś czuję że będzie to lepsze aniżeli nowy album Pietrka...
- Gore_Obsessed
Popieram! Niedługo siedem lat minie - czyżby rywalizowali na tym polu z MORBID ANGEL? Przydałyby się też koncerty obu grup, ale nie wiem jak to logistycznie się przedstawia, zwłaszcza w przypadku WITCHMASTER.Conflagrator pisze:Niech się skoncentruje na Supreme Lord (mogłaby ta płyta wreszcie wyjść) i Witchmaster.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Z tego co pamiętam to kiedy ostatni raz się z nim widziałem mówił, że dwójka Supreme Lord jest już dawno nagrana tylko wydawca się nie spieszy ;) W każdym razie czekam na ten album jak na mało które wydawnictwo z Polski.Gore_Obsessed pisze:Popieram! Niedługo siedem lat minie.Conflagrator pisze:Niech się skoncentruje na Supreme Lord (mogłaby ta płyta wreszcie wyjść) i Witchmaster.
- Gore_Obsessed
Również, i liczę, że będzie tam więcej premierowego materiału niż na debiucie. O poziom jestem spokojny.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Castor
- weteran forumowych bitew
Powiedzmy sobie szczerze, Reyash średnio pasował do tego co teraz reprezentuje sobą Vader. Mam nadzieję że jego decyzja będzie miała pozytywny wpływ zarówno na Supreme Lord i Witchmaster (w szczególności).Gore_Obsessed pisze:Reyash dał sobie spokój.

- Realista
Kwestia częstotliwości tworzenia materiału Witchmaster'a jest raczej w gestii Kaliego...Castor pisze:Mam nadzieję że jego decyzja będzie miała pozytywny wpływ zarówno Witchmaster (w szczególności).Gore_Obsessed pisze:Reyash dał sobie spokój.
- Castor
ale Witchmaster to nie tylko Kali, więc jak jest problem ze składem, to ma to też niekorzystny wpływ na tworzenie nowego materiału.Realista pisze:Kwestia częstotliwości tworzenia materiału Witchmaster'a jest raczej w gestii Kaliego...Castor pisze:Mam nadzieję że jego decyzja będzie miała pozytywny wpływ zarówno Witchmaster (w szczególności).Gore_Obsessed pisze:Reyash dał sobie spokój.