ENTOMBED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ENTOMBED
Początek naprawdę dobry, zwiastujący wręcz momentami powrót aż do "Wolverine Blues", ale potem to już nie wiem, co się działo, bo usnąłem.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- domel666
- zaczyna szaleć
Ja przyspieszają jest jeszcze ok, lecz wolne partie to tragedia, jestem zawiedziony totalnie, mogli lepiej poczekać jeszcze z rok może dwa z tymi "genialnymi" pomysłami bo wyszła niestety lipa
- Phantom
- zaczyna szaleć
Pierwszy odsłuch i co prawda nie powala na kolana ale lepiej to brzmi od Back to the Front.Ukłon w kierunku Wolverine Blues tyle ze w gorszym wykonaniu.
To tak na swiezo.
To tak na swiezo.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Muszę staranniej posłuchać, bo po komentarzach można wywnioskować, że to całkiem dobra płyta.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Coś w tym jest, zaraz sobie sprawdzę. Przez ten nowy Anthrax, nawet jeszcze Entombed nie odfoliowałem.Pacjent pisze:Muszę staranniej posłuchać, bo po komentarzach można wywnioskować, że to całkiem dobra płyta.
-
Tak jak myślałem płyta jest bardzo dobra. Wyluzowany death metal ze świetnymi wokalami, wpleciony w fachowo skomponowane utwory.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
- zahartowany metalizator
-
Nie wiem, czy było, więc pozwolę sobie wkleić. Klip fajny.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Wniosek po tym jest jeden L.G powinien obciąć włosy.Nasum pisze:Nie wiem, czy było, więc pozwolę sobie wkleić. Klip fajny.
[youtube][/youtube]
-
On jest typem metalowca, który będzie miał na głowie trzy włosy, ale te włosy będą długie.
-
No są tacy ludzie to smutne bo wygląda fatalnie.Nasum pisze:On jest typem metalowca, który będzie miał na głowie trzy włosy, ale te włosy będą długie.
-
MhmPureHate pisze:No są tacy ludzie to smutne bo wygląda fatalnie.Nasum pisze:On jest typem metalowca, który będzie miał na głowie trzy włosy, ale te włosy będą długie.

-
łysa głowa wyglądałaby lepiejPacjent pisze:MhmPureHate pisze:No są tacy ludzie to smutne bo wygląda fatalnie.Nasum pisze:On jest typem metalowca, który będzie miał na głowie trzy włosy, ale te włosy będą długie.
-
Embury zawsze wygrywał w kategorii najbrzydsza fryzura w death metalu, ale jego łysina jeszcze nie razi tak jak resztki włosów Petrova. Ale skoro lubią, kto im zabroni>?
-
Jasne,Petrov w ogóle żle wygląda widać lubi popić i popalić no,ale lepiej tak wyglądać niż jak dawny kolegaNasum pisze:Embury zawsze wygrywał w kategorii najbrzydsza fryzura w death metalu, ale jego łysina jeszcze nie razi tak jak resztki włosów Petrova. Ale skoro lubią, kto im zabroni>?

Co do Entombed i Entombed AD mogliby dla mnie nie istnieć słucham tego zespołu tylko do Wolverine Blues
- moonfire
A ja Entombed lubię wszystko, bez Serpent Saints - tam za bardzo spięli muskuły i chcieli być bardziej metalowi; wyszło dość kwadratowo. Natomiast Entombed AD mi nie wchodzi - niby wszystko jest na swoim miejscu, ale takie to odtwórcze i rzemieślnicze niczym coverband.
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Tak jest.moonfire pisze:A ja Entombed lubię wszystko, bez Serpent Saints - tam za bardzo spięli muskuły i chcieli być bardziej metalowi; wyszło dość kwadratowo. Natomiast Entombed AD mi nie wchodzi - niby wszystko jest na swoim miejscu, ale takie to odtwórcze i rzemieślnicze niczym coverband.
-
PureHate pisze:
Co do Entombed i Entombed AD mogliby dla mnie nie istnieć słucham tego zespołu tylko do Wolverine Blues
Ja w sumie ograniczyłem się tylko do pierwszych dwóch albumów i mi wystarczy.
- Deathhammer66
- w mackach Zła
A ja lubię całość, zajebiście mi robi ten zespół. Szczerość i pasja z gry wylewa się z nich niesamowicie, szczególnie na pierwszych czterech krążkach. Tak, czterech - "To Ride..." to wg. mnie zajebiście niedoceniany materiał, niewiele odstający od genialnej "Wolverine Blues". Z późniejszych najbardziej podoba mi się "Uprising", ale każda jest co najmniej dobra.
To co, nierówność? :D
LHP = C = WB > To Ride > U > MS > I = SS(chociaż "Masters of Death" to PRZEKUREWSKI utwór)
nie ma Same Difference bo nie znam :D
ENTOMBED A.D jest ok i tyle, bez obsrania. Fajny def end rol do piwka.
To co, nierówność? :D
LHP = C = WB > To Ride > U > MS > I = SS(chociaż "Masters of Death" to PRZEKUREWSKI utwór)
nie ma Same Difference bo nie znam :D
ENTOMBED A.D jest ok i tyle, bez obsrania. Fajny def end rol do piwka.
- Najprzewielebniejszy

taka wspominka z 22.06.94
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769