a jaki był 1rwszy?Unhallowed pisze: nr 2 Album roku – Decibel Magazine

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
a jaki był 1rwszy?Unhallowed pisze: nr 2 Album roku – Decibel Magazine
Perversor pisze:a jaki był 1rwszy?Unhallowed pisze: nr 2 Album roku – Decibel Magazine
chyba za dużo decybeli im w uszy wpadło i ogłuchli ....Unhallowed pisze:Perversor pisze:a jaki był 1rwszy?Unhallowed pisze: nr 2 Album roku – Decibel Magazine
Pierwsza dziesiątka przedstawia się następująco:
1. AGALLOCH - Marrow Of The Spirit
2. WATAIN - Lawless Darkness
3. TRIPTYKON - Eparistera Daimones
4. DAWNBRINGER - Nucleus
5. ENSLAVE - Axioma Ethica Odini
6. TORCHE - Songs For Singles
7. LUDICRA - The Tenant
8. THOU - Summit
9. NAILS - Unsilent Death
10. THE AUSTERITY PROGRAM - Backsliders and Apostates Will Burn
o tak, było by wspaniale. daj boże. czekam na ten dzień niecierpliwie.Karkasonne pisze: Jest w tym jakaś nadzieja. Przecież wszyscy chcemy by w końcu dobrze ubrani ludzie zobaczyli, że blackmetalowcy to też ludzie którzy jedzą kanapki i piją coca-colę, właściwie to tacy sami jak oni (może trochę gorzej ubrani i deko śmierdzą, ale kij tam). Jeśli Watain się postarają, być może doczekamy czasów, kiedy mamy nie będą już najeżdżać na swoje dzieci za słuchanie rzygania i blastów, a z uśmiechem będą mówić: "fajnie napierdalają, daj głośniej!" Niestety u nas w Polsce to jeszcze niemożliwe, bo kościół jest zły i zakonnice gorsze, ale od tego są wysoko rozwinięte kraje by nieść przed wszystkimi tolerancyjną pochodnię black metalu!
No faktycznie, ja nie wiem jakim cudem w ogóle, oprócz WATAIN mogły się załapać: Burzum, Electric Wizard, Deathspell Omega i GhostUnhallowed pisze:Trochę pokpili sprawę, chociażby z uwagi na klasyfikację niżej wymienionych:
18. Burzum — Belus
20. Electric Wizard — Black Masses
21. Deathspell Omega — Paracletus
24. Ghost — Opus Eponymous
38. Hail of Bullets — On Divine Winds
a TOP 40 zamyka:
40. Darkthrone — Circle The Wagons (nie wiem jakim cudem się w ogóle załapali...)
Karkasonne pisze: [...] tolerancyjną pochodnię black metalu!
Aegir pisze:Karkasonne pisze: [...] tolerancyjną pochodnię black metalu!
mi tam łatwo, ale ja nie mam guza mózgu wielkości piłki do koszykówki.So_It_Is_Done pisze:Trudno powiedzieć co bardziej chujowe.
A gdzie ma być? Przecież nic nie wydali w 2010r.Perversor pisze:a gdzie vader
szkodabeastov23 pisze:A gdzie ma być? Przecież nic nie wydali w 2010r.Perversor pisze:a gdzie vader
To że jestes debilem to już dowiodłeś. W fabryce to chyba mieszkasz. I nie polaczkuj mi tu i nie donalduj. Brzmi to jak komentarze nt.polityki.Karkasonne pisze:Scaarph pisze: A jużci, zazdrosny polaczku! Piszesz to bo WATAIN odniosło sukces, a Ty pewnie robisz przy taśmie w fabryce margaryny jak jakiś Kaczor Donald i naklejasz ceny na denkach Delmy. Baby nie masz i już chłopa zaczynasz rozważać. A MIGHTY WATAIN siedzą sobie na swoich tronach, gdzie hordy metalówkowych kurwiszonów ustawiają się w kolejkach to polizania im rowa za wysoką opłatą. Oni nie potrzebują takich fanów jak Ty, co kupują najtańszy papier do drukarki i piją wino "Sen Sołtysa". Oni wygrali nagrodę Grammy a Ty nie. Ciulu. Brzydki.