Faktycznie, czasem pomijam intro i Radikult.535 pisze:Nie rozumiem. Przecież właśnie tego udało im się dokonać na ostatnim. Słuchać się tego w całości nie da.Headcrab pisze:Może samo Morbid Angel, przebije siebie na następnej płycie. W sumie nie było by to takie złe rozwiązanie, a pewnie lepsze, niż wracanie na siłę do korzeni i stworzenie wymęczonego, przeciętnego albumu.Castor pisze:Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)
@ Mort: Doskonały wybór, to chyba najlepszy numer na Illud.
IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: Odp: IMMOLATION
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: IMMOLATION
to też prawda. doskonała płyta dla mnie brzmienie niszczy a kompozycje to wyborne delikatesyKRIS1977 pisze:Po tym jednym kawałeczku Immo nie sądzę że przebiją ABSOLUTNIE DOSKONAŁEGO Incantation Vanquish in Vengeance
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A ja się wstrzymam od takich opinii, poczekam aż album wyjdzie.
-
Nothingface
- postuje jak opętany!
Ej, Existo vulgore - petarda. ;)535 pisze:Nie rozumiem. Przecież właśnie tego udało im się dokonać na ostatnim. Słuchać się tego w całości nie da.Headcrab pisze:Może samo Morbid Angel, przebije siebie na następnej płycie. W sumie nie było by to takie złe rozwiązanie, a pewnie lepsze, niż wracanie na siłę do korzeni i stworzenie wymęczonego, przeciętnego albumu.Castor pisze:Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)
@ Mort: Doskonały wybór, to chyba najlepszy numer na Illud.
- Castor
Nie rusza mnie kompletnie ten kawałek, sorry, ale to nie moja bajka. Jedyne kawałki z tej płyty, które mi się podobają, to te death metalowe, a jest ich raptem 3, jeśli mnie pamięć nie myli. Reszta można podzielić na dwie grupy: dające się słuchać oraz szmiry totalne. Ten, który Ty tu zapodałeś, zaliczyłbym do grupy pierwszej.Mort pisze:Nie Immolation. Illud podobało mi się juz w chwili premiery, teraz podoba mi się jeszcze bardziej. Zapraszam do tańca:Castor pisze: Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)
Poza tym, ja też lubię bawić się na koncertach, tylko przy nieco innych utworach:
Weź mnie nawet nie strasz ;)Headcrab pisze:Może samo Morbid Angel, przebije siebie na następnej płycie.Castor pisze:Ostatniego Morbid Angel to chyba nic nie przebije :)
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- Headcrab
- Kontakt:
Małe zmiany w składzie. Immo jest obecnie bez perkusisty.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Shalaty'ego ddrum posiekał na kawałki.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dla mnie jakieś plastikowe brzmienie ma ten 1 udostępniony utwór, szczególnie perkusja chujowo brzmi, obym się mylił,bo poprzedni lp `Majesty And Decay` strasznie mi się podoba zarówno jesli chodzi o ciężkie brzmienie jak i kompozycje.
Destroy your life for Noisecore!
- KreatoR
Anja Orthodoks też swego czasu rozkładała nogi przed możliwościami dDrum. A ponieważ jest tępa (na dodatek śpiewała swego czasu "Kolana i już":) to ją Dziuba wyruchał w obie dDziury.est pisze:Shalaty'ego ddrum posiekał na kawałki.
Ostatnio zmieniony 06-04-2013, 13:19 przez KreatoR, łącznie zmieniany 1 raz.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
- Castor
Alex wróć!zawlekacz pisze:pod uwagę brani są Daray albo Analripper.
MAYHEM, MAYHEM über alles!!!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
ogolnie rzecz ujmujac dopiero dzis przy niedzieli przeslucxhalem nowego kawalka i cos tam nie gra. to ze gary kartonowe to slyszy kazdy, szczegolnie jak leca same bez stóp w przejsciach, ale kurwa wg mnie do tego wokal jest za cicho troche w porownaniu do reszty (to samo gary).. ale to immo wiec zawodu nie bedzie, no oprocz tej zhujowacialej okladki.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Peebuls
- w mackach Zła
-
Hollowman
- w mackach Zła
- Realista
Całkiem zajebiście chodzą te dwa numery, troche za sztuczna perka ale poziom z ostatniego długograja utrzymany ;)
-
Nothingface
- postuje jak opętany!
Kompozycyjnie rozpierdala ten nowy numer, jest zajebisty. Jednak ponarzekam na brzmienie. Nie czuć już grobów, stęchlizny i patologii jakie były znakiem firmowym Immo na większości wydawnictw. Szkoda, bo takie brzmienie sprawiłoby, że numer ten byłby absolutnie wykurwisty i niszczący.
- Castor
-
Nothingface
- postuje jak opętany!
A nie? ;)
- Biały
- w mackach Zła
I tak lepiej brzmi ten nowy kawałek niż ten pierwszy udostępniony.Realista pisze:Całkiem zajebiście chodzą te dwa numery, troche za sztuczna perka ale poziom z ostatniego długograja utrzymany ;)