DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: DEATH
Z czym ma racje? Przyszedł, zesrał się bez powodu i napisał jakieś banały, że Chuck wielkim muzykiem był. Brawo, Tchort odkrył Amerykę.Tchort w punkt.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Oferma
Jakby Czak przyszedł i powiedział „Szczylun, zagram ci solo stylu dżezowym, a ty mi pograj na fujarce” to pewnie byś międlił wędlinę jak dziki
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- rasowy masterfulowicz
-
Kurwa, skąd się tu nabrało tych bez mózgich balasów o ilorazie inteligencji kupki obornika?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Rick Rozz, Terry Butler, Matt Harvey i Gus Rios - muzycy znani m.in. z grup Death i Gruesome - założyli nowy zespół, nazwany Left to Die. Kwartet z Florydy pisze obecnie materiał na debiutancki minialbum.
Na lato 2022 roku zespół planuje trasę po Stanach Zjednoczonych. W jej trakcie wykonywać zamierza całą zawartość "Leprosy" z dodatkiem utworów z albumu "Scream Bloody Gore", również z dyskografii Death.
Na lato 2022 roku zespół planuje trasę po Stanach Zjednoczonych. W jej trakcie wykonywać zamierza całą zawartość "Leprosy" z dodatkiem utworów z albumu "Scream Bloody Gore", również z dyskografii Death.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- postuje jak opętany!
To robią swoje numery, ale na trasie będą grali covery Death? 

- Sgt. Barnes
Money talks, Man! 

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
- postuje jak opętany!
Spoko, nie mam nic przeciwko, tylko trochę nie widzę sensu, po co robić swój stuff, jeśli plan mówi o byciu cover bandem.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
oczywiście że jest

ja odkopuje jeśli już

nie dałbym samych 10, może tylko Symbolic
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ozob
Idź se puść serious Darkthrone z MP3. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Im dalej tym mnie trupów i zombie, śmierci a więcej pogodnych melodyjek, żałosnych tematów społecznych, osobistych. Death to false metal! Dwie pierwsze to pomniki, reszta chuj.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior