OBITUARY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Hellion
- weteran forumowych bitew
Re: OBITUARY
Słuchałem kilka dni temu The End Complete, bo rocznica wydania była, to jest wciąż wyjebisty album. Z resztą, ja cenię większość ich albumów, nawet takie Frozen in Time, które nie miało zbyt dobrej prasy, uwielbiam.
Najmniej znam te z Santollą, ale zle nie były z tego co pamiętam. Ostatnia natomiast, od chwili premiery jest sluchana przeze mnie regularnie, zajebisty materiał!
Najmniej znam te z Santollą, ale zle nie były z tego co pamiętam. Ostatnia natomiast, od chwili premiery jest sluchana przeze mnie regularnie, zajebisty materiał!
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Okres z Santollą najsłabszy moim zdaniem, brakuje tam czegoś.... Natomiast ostatnie dwie to wielki powrót do starej szkoły grania. Doskonały materiał. Jeśli najnowsza będzie w tym stylu, to chcę tej płyty już, teraz, natychmiast.
- Hellion
To samo, lyknę od nich wszystko, bo ten ich DM siedzi mi i to bardzo 
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
Póki co slowly we rot wygrywa u mnie z cause of death, the end complete, ten zgniły wokal jest zajebisty 
Eternal spokój!
- 987654321k
- w mackach Zła
Numero uno to dla mnie Cause of Death,
nie wiem może to przez to, że na piracie z barona miałem to na kasecie i człowiek wałkował wnikliwie to nagranie. A moze to przez to, że J Murphy fajne sola nagrał. Jakoś inne płyty nie zrobiły na mnie jakiegoś większego wrażenia nigdy, a takie The End Complete brzmi jak pierdnięcie po Cause of Death.
nie wiem może to przez to, że na piracie z barona miałem to na kasecie i człowiek wałkował wnikliwie to nagranie. A moze to przez to, że J Murphy fajne sola nagrał. Jakoś inne płyty nie zrobiły na mnie jakiegoś większego wrażenia nigdy, a takie The End Complete brzmi jak pierdnięcie po Cause of Death.
- Żułek
to oczywiste
zawsze wolałem World Demise chociaż ostatnio zauważyłem sie troche się zestarzała i nie jest już tak fajna jak kiedyś
pierwsze dwie oczywiście bez konkurencyjne
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
Do Frozen in Time łykam wszystko bez popitki. Bardzo lubię trójkę i nie napisałbym, że jest jak pierdnięcie przy dwójce. Dla mnie klasyk.
all the monsters will break your heart
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
The End Complete - ja pierdolę, jaki to był teledysk do tytułowego i to był album, od którego u mnie się wszystko zaczęło z Obituary. Ja pierdolę, jakie zgniłe solówki były w takim Rotting Ways.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- Ojciec Mateusz
- zaczyna szaleć
Identycznie u mnie (tylko wydanie ALF987654321k pisze: ↑01-05-2022, 20:37Numero uno to dla mnie Cause of Death,
-
est
- mistrz forumowej ceremonii
Dwójka, dwójka, dwójka. Dla mnie płyta magiczna. Te wyjące solosy JM to jest coś co mnie rozbraja. Za każdym razem jak słyszę ten wjazd w Infected to leżę trzy dni krzyżem na bruku.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Dwójeczka też piękna, właściwie najpiękniejsza spośród trzech pierwszych.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- Bolt
Bardzo szanuję ten zespół, natomiast regularnie słucham tylko przepięknego debiutu. Z drugiej strony noszę się z zamiarem odświeżenia trzech kolejnych płyt, a nuż coś zaskoczy mocniej po latach.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Maro
Slowly we rot uwielbiam niemniej jednak Cause of death numer jeden, zresztą kurwa wszystkie płyty tego bandu łykam jak młody rekin wodę.
- Bonecrusher
Jeśli ktoś ma na opych w rozsądnej cenie trzy pierwsze to proszę o kontakt
Eternal spokój!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Na allegro masz sporo, stare i nowe wydania, nowe i uzywane
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
trójka na fanie od dawna za grosze wisi
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Bonecrusher
Więc tak the end complete to nie jest żadne pierdnięcie i wyrażam sobie, świetnie brzmiące gitary i zgnile wokale
Ps namierzylem pierwsze czy, będzie słuchane niedługo w opór
Ps namierzylem pierwsze czy, będzie słuchane niedługo w opór
Eternal spokój!
- 987654321k
- w mackach Zła
A chuja tam za przeproszeniem a nie świetnie brzmiące gitary na The End Complete, w porównaniu do Cause of Death to cała płyta leży i kwiczy. No ale co kto lubi. Pierdnięcie... i to takie wystękane na siłę.Bonecrusher pisze: ↑02-05-2022, 20:50Więc tak the end complete to nie jest żadne pierdnięcie i wyrażam sobie, świetnie brzmiące gitary i zgnile wokale
Ps namierzylem pierwsze czy, będzie słuchane niedługo w opór![]()
- Bonecrusher
I właśnie to jest fajne w muzyce, ile głów tyle opinii,
The end complete ma prostsze brzmienie, bez wydobywającej się z każdego otworu ciała zgnilizny jakna cause of death, ale to dalej kawał fajnego grania
The end complete ma prostsze brzmienie, bez wydobywającej się z każdego otworu ciała zgnilizny jakna cause of death, ale to dalej kawał fajnego grania
Eternal spokój!
- 987654321k
- w mackach Zła
No wiadomo, przypuszczam,że jakbym usłyszał i przewałkował The End Complete wcześniej niż Cause of Death to miałbym inne zdanie... chyba mogłoby tak być.