DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DECAPITATED

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
Kurwa, jak ten wredny pisior i katolik mogl zrobic tak wielki afront kolegom z forume. Teraz chyba przestana sluchac DecaPIStateduglak pisze:Chciałbym również podziękować Panu Dominikowi Tarczyńskiemu, posłowi na Sejm RP, który odwiedził nas w Spokane, by upewnić się, czy nasze prawa człowieka są przestrzegane i który od początku wspierał nasze rodziny. To znaczy więcej, niż mógłbym wyrazić słowami.
woodpecker from space
-
- w mackach Zła
Powinni ten motyw z pomocą dla krakowskich hulaków wykorzystać w "Uchu Prezesa" jako element ocieplania wizerunku ;)
-
Na pewno chciał tym zrobić na złość feministkom (w ogóle wyczuwam tu skrajny mizoginizm), bo przecież nie zrobił tego z miłości do bliźniego.Triceratops pisze:Kurwa, jak ten wredny pisior i katolik mogl zrobic tak wielki afront kolegom z forume. Teraz chyba przestana sluchac DecaPIStateduglak pisze:Chciałbym również podziękować Panu Dominikowi Tarczyńskiemu, posłowi na Sejm RP, który odwiedził nas w Spokane, by upewnić się, czy nasze prawa człowieka są przestrzegane i który od początku wspierał nasze rodziny. To znaczy więcej, niż mógłbym wyrazić słowami.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
-
To oczywistość, z której jest następny wniosek: muszą być winni skoro ich PO nie pokochała!Triceratops pisze:Z milosci by zrobil jakby byl z PO, a tak to wiadomo...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
- zahartowany metalizator
Myślę, że przy tak mocnym zarzucie powinieneś sporządzić imienną listę owych gagatków.Pacjent pisze:Niektóre mendy z forum (patrz: wcześniejsze wpisy) mogłyby zdobyć się na słowa pokory.Plagueis pisze:No na pewno nikt nie przeprosi - wszak dupodaja niespełniona była "ofiarą". Kurwa, w jakim świecie my żyjemy...
- 10,5
- postuje jak opętany!
- smooker
- w mackach Zła
Nawet nie kojarzę kto tam teraz garował ¯\_(ツ)_/¯
Przez jakiś czas wszyscy. W sensie, że cały zespół.smooker pisze:Nawet nie kojarzę kto tam teraz garował ¯\_(ツ)_/¯
- smooker
- w mackach Zła
Aaaa tak było rzeczywiście. Mea culpa.
-
Czyżby złe wspomnienia z trasy po Stanach przeważyły? Wywiązał się z kontraktu na koncerty po czym opuścił grupę? Tak sobie tylko gdybam, ale cała ta afera chyba mocno nadszarpnęła relacje pomiedzy nimi. Byłem ostatnio na ich koncercie i o ile na scenie wszystko współgrało, byli technicznie bez zarzutu, to miałem nieodparte wrażenie że między nimi coś się nie klei. Albo może byli już zmęczeni trasą?
- Self
- rasowy masterfulowicz
No, jakieś 11 lat temu, ty to masz refleks.10,5 pisze:Perkusista odszedł.
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
jebłęsmooker pisze:Nawet nie kojarzę kto tam teraz garował ¯\_(ツ)_/¯
- Gall
- weteran forumowych bitew
Widziałem ich przed Metal Mine w tym roku. Bujali się w trójkę bez Vogga i sprawiali wrażenie, że między nimi wszystko gra. Na scenie to potwierdzili. Widziałem dwa z ich ostatnich koncertów sprzed afery w Stanach i spałem na stojąco. Teraz wszystko było jak trzeba, więc trochę zastanawia mnie co się stało.Nasum pisze:Czyżby złe wspomnienia z trasy po Stanach przeważyły? Wywiązał się z kontraktu na koncerty po czym opuścił grupę? Tak sobie tylko gdybam, ale cała ta afera chyba mocno nadszarpnęła relacje pomiedzy nimi. Byłem ostatnio na ich koncercie i o ile na scenie wszystko współgrało, byli technicznie bez zarzutu, to miałem nieodparte wrażenie że między nimi coś się nie klei. Albo może byli już zmęczeni trasą?
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- smooker
- w mackach Zła
Wacek to jednak zawsze swoimi drogami chodził. 15 lat temu tak było, więc nie dziwi mnie, że i teraz tak jest.
- Anzhelmoo
Może Wacek weźmie w końcu bębniarza, który go będzie napędzał i motywował jak swego czasu Vitek, aniżeli ktoś kto fenomenalnie zagra, ale tylko pod dyktando. Łysejko to ogólnie świetny bębniarz, ale nigdy nie podpasował mi w Decap - a konkurencję miał dużą, bo poza wiadomo kim grał tam także Krimh.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
No to teraz chłopaki potrzebują perkusisty na gwałt.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
no tą trasą po stanach mieli prawo byc zmeczeni:)Nasum pisze: Byłem ostatnio na ich koncercie i o ile na scenie wszystko współgrało, byli technicznie bez zarzutu, to miałem nieodparte wrażenie że między nimi coś się nie klei. Albo może byli już zmęczeni trasą?
niech to miejsce niebawem zniknie