AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Re: AZARATH
Przestałem lubić Witching Hour. Wcześniej wywaliłem do śmieci Morowe, bo mnie denerwowało wymiarami. Założyłem, że to jednorazowy wybryk wydawcy. Później nie kupiłem już Non Opus Dei z jakimś chwastem w niewymiarowym digi. A teraz nadziałem się znowu na Azarath i Mastiphal... Wolę mieć cd-ry niż płyty z tej firmy. Jakby tak trudno było wydać część nakładu w tradycyjnym pudełku dla normalnych ludzi.
Ostatnio zmieniony 21-07-2011, 23:34 przez knaar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Perversor
- zaczyna szaleć
;d dlatego trzeba nabyć vinyl :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Kolega, mam wrażenie, troszeczkę przesadza. A poza tym Witching Hour nie jest jedyną wytwórnią, która wypuszcza niewymiarowe wydawnictwa, no ale nie moja rzecz, co kto lubi.
The madness and the damage done.
-
- weteran forumowych bitew
o kurwa, niewymiarowe opakowanie, tragedia! idź z tym do drzyzgi.knaar pisze:Przestałem lubić Witching Hour. Wcześniej wywaliłem do śmieci Morowe, bo mnie denerwowało wymiarami. Założyłem, że to jednorazowy wybryk wydawcy. Później nie kupiłem już Non Opus Dei z jakimś chwastem w niewymiarowym digi. A teraz nadziałem się znowu na Azarath i Mastiphal... Wolę mieć cd-ry niż płyty z tej firmy. Jakby tak trudno było wydać część nakładu w tradycyjnym pudełku dla normalnych ludzi.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Inne wytwórnie też wydają takie dziwadła, ale jednocześnie jest standardowo wydany nakład - do wyboru do koloru. Ja nie lubię takich ekskluzywności, bo na tle innych płyt wygląda to jak pryszcz na tyłku i nie będę wydawał na to pieniędzy.Kurt pisze:Kolega, mam wrażenie, troszeczkę przesadza. A poza tym Witching Hour nie jest jedyną wytwórnią, która wypuszcza niewymiarowe wydawnictwa, no ale nie moja rzecz, co kto lubi.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
w całości może nie, ale pół materiału będzie z nowej płyty :)Mort pisze:Nowa płyta Azarath jest obok Diabolic Impious Evil najlepszą płytą Azarath. Slucham od niedzieli i nie moge przestac, tak przebojowy jest nowy album! Wybitnie koncertowy material i chcialbym, zeby w calosci byl zaprezentowany na zywo.
... no i oczywiście stare "szlagiery" AZARATH również zostaną odegrane;
- Deathless King
No ja zawsze myslalem, ze plyty kupuje sie dla muzyki, a o wydanie to tylko dodatek (chociaz tez wazny). Musze zrewidowac swoje poglady ;)knaar pisze:Przestałem lubić Witching Hour. Wcześniej wywaliłem do śmieci Morowe, bo mnie denerwowało wymiarami. Założyłem, że to jednorazowy wybryk wydawcy. Później nie kupiłem już Non Opus Dei z jakimś chwastem w niewymiarowym digi. A teraz nadziałem się znowu na Azarath i Mastiphal... Wolę mieć cd-ry niż płyty z tej firmy. Jakby tak trudno było wydać część nakładu w tradycyjnym pudełku dla normalnych ludzi.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- knaar
- rasowy masterfulowicz
ok. przekonaliście mnie
Jeszcze mi tylko podpowiedzcie jak przechowujecie wydania w ecopackach? Ja trzymam je w lodówce obok tekturowego opakowania na jajka - fajnie obok siebie wyglądają.
Jeszcze mi tylko podpowiedzcie jak przechowujecie wydania w ecopackach? Ja trzymam je w lodówce obok tekturowego opakowania na jajka - fajnie obok siebie wyglądają.
-
- w mackach Zła
teraz już tylko czekać na koncerty, bilet w drodze
- Block69
- zahartowany metalizator
Też tak to widzę.Mort pisze:Nowa płyta Azarath jest obok Diabolic Impious Evil najlepszą płytą Azarath.
PENIS METAL
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Wie ktoś czy ta nowa płyta zostanie wydana na winylu? Mam digibooka, no ale niezbyt lubię takie wydania.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
http://www.witchinghour.pl/webshop/azar ... -2036.htmlSajkoPatik pisze:Wie ktoś czy ta nowa płyta zostanie wydana na winylu? Mam digibooka, no ale niezbyt lubię takie wydania.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to tylko prowokacja korwin-mikkowców. proszę się rozejść
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- olo1972
- postuje jak opętany!
Jak to śpiewał pewien dinozaur rocka:''Gdy emocje już opadną..''Pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie.Z braku czasu dopiero teraz jestem po kilku-kilkunastu przesłuchaniach.Nie potrafię tak jak większość tutaj rozpisywać się o kazdej''nutce''niuansach brzmieniowych,technicznych itp.Mnie osobiście ta płyta zaskoczyła zajebiście na plus.Rozpieprza mnie za kazdym razem w drobny mak i dla mnie będzie to ścisła czołówka płyt tego roku na naszych krajowych śmieciach i chuj!
-
- w mackach Zła
płyta bardzo ok cały czas wchodzi
- boroowa
płyta pięknie wchodzi...ła dopóki nie położyłem na patefon nowego LVCIFYRE... na razie w pojedynku remis, ze wskazaniem na LVCIFYRE, który mną dosłownie pozamiatał
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a mi się nic innego nie chce słuchać oprócz AZARATH :)boroowa pisze:płyta pięknie wchodzi...ła dopóki nie położyłem na patefon nowego LVCIFYRE... na razie w pojedynku remis, ze wskazaniem na LVCIFYRE, który mną dosłownie pozamiatał
ten LVCIFYRE taki dobry?
- boroowa
co Ci będę gadał: http://www.reverbnation.com/lvcifyre
I'll give you black sensations up and down your spine
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Po około 30 przesłuchaniach stwierdzam, że na ten moment jest to dla mnie płyta roku i to nie tylko na krajowym podwórku. Pomimo sporych zmian stylistycznych Azarath to na dziś ciągle wściekłe bydle, tyle że znacznie bardziej inteligentne - tak muzycznie jak i tekstowo. Crushing Hammer of the Antichrist to jeden z najlepszych ciosów w historii zespołu, Holy Possession czy Harvester of Flames nie wiele mu ustępują. Nie ujmując nic poprzednim materiałom, które nadal uważam za dobre, bardzo dobre i świetne sądzę że mamy do czynienia z nową jakością, szczególnie w warstwie wokalnej. Jestem też pod wrażeniem aranżu gitar - melodyka niektórych riffów wcale nie przeszkadza, raczej dodaje kolorytu poszczególnym numerom. Bębny jak zawsze poziom swiatowy, feeleng Zyla jak zawsze robi wrażenie. Bardzo fajnie, ze wychodzą takie płyty - mało zachowawcze, mimo wszystko dość odważne, bo dużo łatwiej i bezpieczniej byłoby nagrać miks DIE i PtB.