Lepsze. Muzycznie bdb, energetyczne, ale wokal słabawy niestety.Żułek pisze:[youtube][/youtube]
lepsze od Kolibra
MEGADETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MEGADETH
all the monsters will break your heart
- Żułek
no wokal sredni, teledysk mu nie pomaga :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
- mistrz forumowej ceremonii
Rattlehead pisze:Słabe to jak jasny chuj.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Pięknie powiedziane, sedno :)[V] pisze:Rattlehead pisze:Słabe to jak jasny chuj.
- booshee
- postuje jak opętany!
+1 ...taki fastfood pod konkretnego kasztanaRattlehead pisze:Słabe to jak jasny chuj.
- Żułek
ale i tak lepsze od Kolibra ;)Rattlehead pisze:Słabe to jak jasny chuj.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- harvestman
Pomimo tego że ostatniego Megadeth praktycznie nie znam, to i tak twierdzę że to niemożliwe, Dave prędzej by sczezł, niż podpisał się pod taką chujnią. Zdarzało mu się obniżać loty jak w Promises z The World Needs a Hero, który jest zdecydowanie tą najgorszą piosenką Megadeth, jednak w takie krzaki się nie zapędzał ;)Żułek pisze:ale i tak lepsze od Kolibra ;)Rattlehead pisze:Słabe to jak jasny chuj.
Ostatnio zmieniony 26-06-2015, 11:39 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gunman
Rywalizować to może z Kolibrem w sensie tytułowej piosenki, bo na Kolibrze jako płycie, jest pełno lepszych kawałków.harvestman pisze:Pomimo tego że ostatniego Megadeth praktycznie nie znam, to i tak twierdzę że to niemożliwe, Dave prędzej by sczezł, niż podpisał się pod taką chujnią. Zdarzało mu się obniżać loty jak w Promises z The World Needs a Hero, który jest zdecydowanie tym najgorszą piosenką Megadeth, jednak w takie krzaki się nie zapędzał ;)Żułek pisze:ale i tak lepsze od Kolibra ;)Rattlehead pisze:Słabe to jak jasny chuj.
- Żułek
pełno lepszych jest ale też "jaki" to poziom :PGunman pisze:Rywalizować to może z Kolibrem w sensie tytułowej piosenki, bo na Kolibrze jako płycie, jest pełno lepszych kawałków.
- Gunman
Jak na Megadeth poziom nie urywa dupy ale ogólnie da się tego słuchać. Ostatnio sporo słucham wszystkich albumów i fakt jest taki, że słabej płyty Dave nigdy nie popełnił, w przeciwieństwie do zespołu na którego punkcie ma obsesje ;P
- Żułek
ja tam akurat wole Death Magnetic od wszystkiego po TWNAH ;)
St. Anger to powiedzmy poziom Kolibra ;)
St. Anger to powiedzmy poziom Kolibra ;)
- hcpig
Jaki ten Collider nudny i wymuszony, ech dałem sobie spokój ze sprawdzaniem ich nowych płyt po przeciętniakach Junajted Amobinejszyns i Endgame, dałem szansę po kilku latach szansę ale poprawy nie ma. Może jeszcze kiedyś zapodam przedostatni album ale póki co to ostatni bardzo dobry Ryży to System. Ech następny zespół, który zdegradował się z pozycji absolutnych geniuszy do rzemieślników-odklepywaczy pańszczyzny.

Ostatnio zmieniony 01-07-2015, 22:06 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
-
Ostatnia płyta jest zajebista.Mam nadzieję,że kolejna bedzie utrzymana w podobnej stylistyce.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
A moje marzenie to żeby kiedyś jeszcze pociągnął te niekomercyjne wątki z Riska - nie radiowe kawałki aka Bon Jovi / temat z serialu Przyjaciele a elektroniczne wstawki (które w remastrze płyty WYCIĘTO co jest kurwa TAKIE SŁABE że nie mam słów, rejterada na całego i ordynarne dawanie dupska fanbojom), eksperymentalne wokale, trybalne bębny i transowość jak w Insomnii etc.
Kurwa Risk to była jakaś totalna schizofrenia w zakresie konceptu, z jednej strony genialne Bezsenność i Książe oraz bdb Doctor i Crush'em a z drugiej takie szmirowate kaki jak Wonderlust czy I'll be There.
Kurwa Risk to była jakaś totalna schizofrenia w zakresie konceptu, z jednej strony genialne Bezsenność i Książe oraz bdb Doctor i Crush'em a z drugiej takie szmirowate kaki jak Wonderlust czy I'll be There.
Yare Yare Daze
-
ale daj ostatniej jeszcze szanse I posłuchaj ile tam fajnego rocka jest, takich prostych i fajnych melodii. Rudy to ŚWIETNY kompozytor, for real bro. sam jestem zdumiony tym jak bardzo ta płyta mi się podoba.Ma taki wakacyjny vibe,far away from thrash metal.
- Żułek
gdybyś to napisał 20 lat temu to bym uwierzył ;)Ostatnia płyta jest zajebista.
nie wiem co jest tam zajebistego, może okładka/wkładka ?
nie ogarniam, tego sie prawie słuchać nie da
od cudaków pokroju tytułowego czy "bonusów" mam odruchy wymiotne
-
żułek,popatrz jakie filmy oglądasz a później popatrz na swój gust :)
- hcpig
Ale ja nie oczekiwałem thrashu bo ten zespół to coś więcej, jak np. Metallica nie może być tak wąsko traktowany ale kompozycyjnie też ten album leży, Do tego pierwszy numer (zwrotki) to zrzyna z Children... Black Sabbath no kurwa :) Rock rockiem ale tutaj nie ma nic na miarę nawet zjebanego (choć oczywiście zarazem totalnie zajebistego) Moto Psycho. Cover Lynotta też zawodzi, jakiś taki poprawny i bez ikry, to już nawet Sodom to lepiej odegrał na BoD.[V] pisze:ale daj ostatniej jeszcze szanse I posłuchaj ile tam fajnego rocka jest, takich prostych i fajnych melodii. Rudy to ŚWIETNY kompozytor, for real bro. sam jestem zdumiony tym jak bardzo ta płyta mi się podoba.Ma taki wakacyjny vibe,far away from thrash metal.
Yare Yare Daze