DECAPITATED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: DECAPITATED
Nie wiem czy Kiełtyce taka muzyka rzeczywiście po głowie chodzi a teledysk wieje starym metalowym sandałem.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Przez ten kwiko-krzyk wokalisty zupełnie nie mam ochoty słuchać ich płyt.
- Believer
^ mam to samo, na żywo tak samo chujowo wyje
- 987654321k
- postuje jak opętany!
Wokal też mi się nie podoba, w sumie to nie znam nikogo komu by się podobał, każdego drażni męczy i wkurwia.Widocznie Voggowi pasuje do koncepcji, płyty się sprzedają i jest ok.
- uglak
Może po prostu nie jesteście już grupą docelową? To w zasadzie jednoosobowy zespół, a pozostali są u Wacka na umowie i gdyby chciał to może się ich w każdym momencie pozbyć.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
Często się słyszy taki pogląd, ale dla mnie się to trochę kłóci. W Decapitated chętnie by poryczało wielu wokali, a ten dżokej z Jamajki chyba nie jest bożyszczem tłumów. Do tego zdaje się, że on kiepsko stoi z angielskim, do niedawna pisali mu teksty i uczyli wymowy. W aferze autokarowej też gość miał swoją wydatną rolę, więc trzymanie go w kapeli jest wg mnie jakąś aberracją. Zresztą na innych pozycjach też wydaje mi się, że nie ma dream teamu. James jest git, ale sporo czasu zajmuje mu Vader. Basistów też już mieli lepszych i nie myślę tu o Więcku.
- Tatuś
- Kontakt:
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Już od jakiegoś czasu wiadomo. W Decapitated na razie robi świetną robotę.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
Ponoc super wygląda na scenie jak zarzuca dredami. To ważniejsze.Dead But Rimming pisze: ↑29-03-2022, 20:45Często się słyszy taki pogląd, ale dla mnie się to trochę kłóci. W Decapitated chętnie by poryczało wielu wokali, a ten dżokej z Jamajki chyba nie jest bożyszczem tłumów. Do tego zdaje się, że on kiepsko stoi z angielskim, do niedawna pisali mu teksty i uczyli wymowy. W aferze autokarowej też gość miał swoją wydatną rolę, więc trzymanie go w kapeli jest wg mnie jakąś aberracją. Zresztą na innych pozycjach też wydaje mi się, że nie ma dream teamu. James jest git, ale sporo czasu zajmuje mu Vader. Basistów też już mieli lepszych i nie myślę tu o Więcku.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Nie ma dla mnie bardziej odrażającego widoku niż dredy. Mam odczucie że to jest po prostu syf i gnój na głowie. Dawniej się to nazywało "kołtun" i było siedliskiem wszy i innego plugastwa. Można jeden okaz podziwiać w jednym z krakowskich muzeów.
- Żułek
ja na to gówno zawsze mówie bo tak wygląda, zwłaszcza jak ktos ma brązowe włosy
jakby ktos mu nasrał i to sie im podoba
jakby ktos mu nasrał i to sie im podoba

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
Być może tak Wacek kombinował, jak sam sobie sprawił image luzaka w wełnianej czapce, noszonej w lecie i ogrzewanych pomieszczeniach. Co nie zmienia faktu, że od strony wokalu i tekstów ten koleżka tam po prostu marnuje "etat". Kumam, że raz do roku jak grają u Owsiaka, to to się komponuje-pan w struclach, a pod sceną młodzież z pacyfkami i Bobem Marleyem, stop przemocy,maciek z klanu pisze: ↑29-03-2022, 21:45Ponoc super wygląda na scenie jak zarzuca dredami. To ważniejsze.
Rasta trans, rege dans, positiw njus, rege ruts, itd. No ale jak zespół ma nieść światu słuszny metal i śmietanowy wpierdol, to ja bym wystawił ogłoszenie na pracuj.pl jednak.
- Ascetic
Nie znałem. Kradnę. Na lata.Dead But Rimming pisze: ↑30-03-2022, 18:25Być może tak Wacek kombinował, jak sam sobie sprawił image luzaka w wełnianej czapce, noszonej w lecie i ogrzewanych pomieszczeniach. Co nie zmienia faktu, że od strony wokalu i tekstów ten koleżka tam po prostu marnuje "etat". Kumam, że raz do roku jak grają u Owsiaka, to to się komponuje-pan w struclach, a pod sceną młodzież z pacyfkami i Bobem Marleyem, stop przemocy,maciek z klanu pisze: ↑29-03-2022, 21:45Ponoc super wygląda na scenie jak zarzuca dredami. To ważniejsze.
Rasta trans, rege dans, positiw njus, rege ruts, itd. No ale jak zespół ma nieść światu słuszny metal i śmietanowy wpierdol, to ja bym wystawił ogłoszenie na pracuj.pl jednak.
Poro
-
- postuje jak opętany!
Serio nie znawszy?
- 987654321k
- postuje jak opętany!
Czyli ogólnie konkluzja jest taka,że dredy śmierdzom i lepiej posłuchać ex voc decapitated na przykład tu
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Tak, to był zdecydowanie najlepszy wokalista jaki był w Decapitated.987654321k pisze: ↑30-03-2022, 18:52Czyli ogólnie konkluzja jest taka,że dredy śmierdzom i lepiej posłuchać ex voc decapitated na przykład tu
- vicek
- zahartowany metalizator
Takoż i ja myślęAsia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑30-03-2022, 19:08Tak, to był zdecydowanie najlepszy wokalista jaki był w Decapitated.987654321k pisze: ↑30-03-2022, 18:52Czyli ogólnie konkluzja jest taka,że dredy śmierdzom i lepiej posłuchać ex voc decapitated na przykład tu
- ozob
Bogowie z Masachist, którymi inspirowal się sam Rutan. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Najprzewielebniejszy
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769