DEATHSPELL OMEGA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: DEATHSPELL OMEGA

11-09-2010, 09:58

miales okazje zeby bronic swojego ateizmu, zreszta nadal masz, odnies sie sensownie do argumentow sprzed 35235 stron (z 5 dni temu padly afair). aryman tez moglby to zrobic, pamietam jak to twardo bronil swojego katoli...znaczy no, ateizmu wlasnie :D
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2010, 10:01

ee gdzie padly? hehe no wlasnie padly czyli sa padle, czyli sa padlina, padlina to mieso, mieso to pokarm, pokarm to zycie, zycie to umieranie, matka to aniol, aniol to stroz, stroz to dozorca hehehe
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 10:06

jak ci sie nudzi, to viewtopic.php?f=13&t=6037&st=0&sk=t&sd=a&start=1100

:D

ale jesli temat znow ma sie sprowadzic do zarcia gowna to oczywiscie nic nie sugeruje hehe
aryman
postuje jak opętany!

11-09-2010, 10:07

No właśnie dlatego, że do tej pory byli poważni, to taki wyskok jawi się jako wysoce niepoważny. Nie jestem ateistą i nie mam zamiaru go bronić. Szkoda czasu na takie pierdoły. Jestem nudnym, asekuranckim, smętnym agnostykiem, którego śmieszą fanatycy.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 10:10

kurde, a dalbym sobie lewe jajo uciac, ze walczyles o godnosc ateizmu jeszcze rok czy dwa lata temu. :D
a ten numer to IMO zart, przeciez to nie sa jacys nudziarze.

a nawet jesli tak, to chuj to kogo obchodzi?
aryman
postuje jak opętany!

11-09-2010, 10:15

No i jaja byś nie miał, bo ja tylko walczyłem o to, że ateizm i religia są tak samo śmieszne.
Jeśli to żart, to faktycznie chuj to kogo obchodzi. Gorzej, jeśli nie.
W rozmowie ze mną nawet chuja poprawnie zapisujesz, hehe
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 10:22

no tak, bo jestes taki zajebisty, ze specjalnie zwracam uwage na poprawnom pisownie. :lol:

ale juz, poprawiam sie:
huj > chuj.
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2010, 10:23

Riven pisze:jak ci sie nudzi, to viewtopic.php?f=13&t=6037&st=0&sk=t&sd=a&start=1100

:D

ale jesli temat znow ma sie sprowadzic do zarcia gowna to oczywiscie nic nie sugeruje hehe
e tam nic nie ma, chlopaki sie naczytali filozofow i maja juz drogowskazy na zycie. wygodna sprawa nie miec mozgu tylko czyjes poglady. heheh o znowu o gownie temat heheheh
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 10:24

ta...

tam sa proste i jasne argumenty, jakbys mial cokolwiek do powiedzenia w temacie to bys odpisal, przeciez zawsze tak robisz ;)
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2010, 10:31

oj jak mni wroci myslenie i przestanie leb napiedalac to zobacze co tam jest, na razie nie moge nic wyczytac. boga nie ma w kazdym razie a wiara jest dla slabych, ktorzy sie nie moga pogodzic ze zezra ich robaki i wysraja i to bedzie ich koniec , jako gowna
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 10:33

no to jest prawda, przeciez nikt takich bzdur nie broni.
huj z tym. szatan.
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2010, 11:01

Mnie tam jebie czy jest czy go nie ma tutaj mozne wyczytac wiecej , ze jest
http://www.totalizm.pl/god_proof_pl.htm
, bardziej mnie drazni ten pseudomistyczny belkot produkowany przez domoroslych myslicieli. Jakies zlepki cytatow oblepione wiejskim mistycyzmem, brzmi jak malpa probujaca wytlumaczyc teorie wzglednosci, wie co chce powiedziec ale nie wie jak.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

11-09-2010, 11:18

a co jest dla ciebie mistyczne, skoro to jest pseudomistyczne?
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2010, 12:27

Mysle, ze ty do telewizji ze swoim belkotem bys sie nadal, do jakiegos nawiedzonego programu typu Ziarno. Krzyczalbys i ostrzegal "Zoladki nami rzadza! Zoladki rzadza swiatem!
woodpecker from space
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

11-09-2010, 12:31

nie nie, niech najpierw odpowie na moje pytanie ;)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 12:40

Triceratops pisze:Mnie tam jebie czy jest czy go nie ma tutaj mozne wyczytac wiecej , ze jest
, bardziej mnie drazni ten pseudomistyczny belkot produkowany przez domoroslych myslicieli. Jakies zlepki cytatow oblepione wiejskim mistycyzmem, brzmi jak malpa probujaca wytlumaczyc teorie wzglednosci, wie co chce powiedziec ale nie wie jak.

odnies sie w konstruktywny sposob do tego co pisalem ja i trotzky w linku ktory podalem wczesniej. tylko bez inwektyw, bez pierdolenia. sorry, ale w tej chwili zachowujesz sie DOKLADNIE tak jak harry harry. zero konkretow, same epitety. a co do tego linka- jak widze slowa "god" i "proof" w jednym wersie, to smiac mi sie chce. ale zaraz sprawdze co to

edit: aha, to jakies skrajne gowno, jebac ten belkot. jesli wg ciebie ten link jest choc troche adekwatny do tematu, to znaczy, ze albo nie przeczytales zadnego posta, albo masz srake w glowie
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2010, 12:53

twoja_stara_trotzky pisze:nie nie, niech najpierw odpowie na moje pytanie ;)
A jakie to ma znaczenie, co jest dla mnie? Na pewno nie jest dla mnie belkot o tym, ze jestem sluga mozgu , zoladka i serca, bo chyba nawet sam tworca tejze teorii sie w tym pogubil i nie potrafi napisac sensownego argumentu dlaczego.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

11-09-2010, 13:00

Riven pisze:
Triceratops pisze:Mnie tam jebie czy jest czy go nie ma tutaj mozne wyczytac wiecej , ze jest

odnies sie w konstruktywny sposob do tego co pisalem ja i trotzky w linku ktory podalem wczesniej. tylko bez inwektyw, bez pierdolenia. sorry, ale w tej chwili zachowujesz sie DOKLADNIE tak jak harry harry. zero konkretow, same epitety. a co do tego linka- jak widze slowa "god" i "proof" w jednym wersie, to smiac mi sie chce. ale zaraz sprawdze co to

edit: aha, to jakies skrajne gowno, jebac ten belkot. jesli wg ciebie ten link jest choc troche adekwatny do tematu, to znaczy, ze albo nie przeczytales zadnego posta, albo masz srake w glowie
E a niby w jakis posob mam sie odniesc? Sa jakies zalozenia i domysly, ktore tobie i trockiemu pasuja. trocki bo sie nastukal filozofii to Kanta zapodaje no ale co z tego. To sa tylko zalozenia i jednym pasuje wiara w to innym nie. Dla mnie to sa bzdety. Link jest adekwatny do tematu, bo wlasnie tak samo udowadnia , w ten sam sposob, jakis belkot podparty wiara, na niej oparte zalozenia i juz facet ma te "dowody"
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

11-09-2010, 13:20

powtarzam po raz ostatni, bo juz mi sie nie chce: w tamtych postach jest raptem pare tez, do ktorych moglbys sie spokojnie odniesc i je skrytykowac. jedyne co robisz to biegasz dookola i szczekasz. dopoki nie sprobujesz pogadac uczciwie nie ma sensu tego kontynuowac. nie chce ci sie to nie, mozesz olac, ale jesli juz tak to przezywasz to skoncz z tym cyrkiem i napisz cos merytorycznie.
Awatar użytkownika
Alsvartr
rasowy masterfulowicz

11-09-2010, 13:43

Ale przeciez to jest zwykła biologia. Tu nie ma nic metafizycznego i stwierdzenie że istota żywa "służy" takiej a nie innej formie w jakiej się znajduje albo "słucha" jej wymogów jest wg. mnie sporym nadużyciem. Nie róbmy z podstaw fizjologii wstępu do duchowości.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
ODPOWIEDZ