Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
A nie jest to przypadkiem ten the best of, o którym Chuck nie miał zielonego pojęcia i dowiedział się o nim dopiero w momencie, kiedy udzielał wywiadu przed Metalmanią?
Przejebane co wytwórnie robią z muzykami, jak miałem 15 lat to napisałem maila do Gunthera z Ancient Rites i też ode mnie się dowiedział o tym że cokolwiek poza debiutem od nich wyszło na kasecie
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
W latach 90-tych dochodziła jeszcze plaga piractwa. Mnóstwo zespołów wtedy straciło mnóstwo kasy, która im sie należała. No ale cóż, takie to czasy były.... wspomniany the best of był takim samym piratem jak kasety Barona w tamtym okresie.
Jeśli szukasz koszulki, która będzie jednocześnie wyjątkowa i odzwierciedli Twoje muzyczne upodobania, to koszulka Death - The Sound of Perseverance z pewnością spełni Twoje oczekiwania!
Ta czarna koszulka wykonana z wysokiej jakości bawełny to połączenie klasycznej stylistyki z charakterystycznym motywem z okładki kultowego albumu "The Sound of Perseverance" zespołu Death.
Dodatkowo, tytuł albumu umieszczone są pod rysunkiem, co nadaje koszulce jeszcze większej autentyczności i sprawia, że stanowi ona nie tylko modny dodatek, ale także manifest Twojej pasji muzycznej. Na plecach koszulki znajduje się logo zespołu, które podkreśla związek zespołu Death z gatunkiem death metalu.
Koszulka Death - The Sound of Perseverance to nie tylko idealna propozycja dla fanów zespołu Death, ale także dla wszystkich, którzy szukają koszulki z klimatem, charakterem i wyjątkowym motywem, który wyróżni ich w tłumie. Bądź wyjątkowy i wyraź swoją miłość do ciężkich brzmień dzięki koszulce Death - The Sound of Perseverance!
Jeśli szukasz koszulki, która będzie jednocześnie wyjątkowa i odzwierciedli Twoje muzyczne upodobania, to koszulka Death - The Sound of Perseverance z pewnością spełni Twoje oczekiwania!
Ta czarna koszulka wykonana z wysokiej jakości bawełny to połączenie klasycznej stylistyki z charakterystycznym motywem z okładki kultowego albumu "The Sound of Perseverance" zespołu Death.
Dodatkowo, tytuł albumu umieszczone są pod rysunkiem, co nadaje koszulce jeszcze większej autentyczności i sprawia, że stanowi ona nie tylko modny dodatek, ale także manifest Twojej pasji muzycznej. Na plecach koszulki znajduje się logo zespołu, które podkreśla związek zespołu Death z gatunkiem death metalu.
Koszulka Death - The Sound of Perseverance to nie tylko idealna propozycja dla fanów zespołu Death, ale także dla wszystkich, którzy szukają koszulki z klimatem, charakterem i wyjątkowym motywem, który wyróżni ich w tłumie. Bądź wyjątkowy i wyraź swoją miłość do ciężkich brzmień dzięki koszulce Death - The Sound of Perseverance!
Gdyby Chuck był obywatelem Niemiec a może nawet państwa z kartonu to mógłby przeżyć a przynajmniej miał by o wiele więcej szans na to.
Tak sobie posłuchałem dzisiaj "'The Sound of Perseverance" i mam wrażenie, że gdyby powstały kolejne płyty Death to by spowodowały niezłą palpitację serca wśród fanów śmierć metalu.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
up. Kupiłem pare dni po premierze tydzień non stop w wierzy kaseta się kręciła i stwierdziłem ze to już nie jest ukochany metal śmierci dla mnie .Jakoś przez te 20 pare lat nie wróciłem do tej płyty . Nawet Control Danield bardziej mi podszadł , ale też nie za mocno .
Kolejne płyty by nie zakręciły nawet jednego obrotu i wtedy albo by przyszli nowi fani albo by nie przyszli. Jak by nie przyszli to byłyby naciski, że może by wrócić na stare i znane pola ale faktem, że jeszcze trochę by mógł chłop zdziałać dobrego.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
https://topguitar.pl/artysci/steve-di-g ... -zenujace/
Fuck yeah!
Nie wiem dlaczego wkleiłem ten link w ten temat, a nie np. Testament, albo Sadus. Jakiś tak mi zostalo, że słyszę Digiorgio i widze plyty Individual i Human...