Ascetic pisze: ↑12-11-2024, 17:56Tolerancja godna lewicowca. Humor godny prawicowca. O ile dobrze interpretuje wypowiedź. Jak jednak błędnie, to błędnie*
* Teraz doczytałem wpis powyżej. Do tolerancji dodałbym chrześcijańską zgodę na to, że człowiek błądzi i ma prawo jak nie obowiązek popełniać błędy.duże, gratuluję.
Nie mam pojęcia jak było. Nie znam sytuacji w ogóle. NIe znam gościa co prowadzi ten blog. Jeśli te potwierodzne zarzuty okazały się prawdą i facet ma zaburzenia to chuj mu w dupę.
Co wnioskując po wpisach mogło mieć zdecydowane miejcie
Ale ostrożny byłbym z wieloma rzeczami- wiem po swoim przykładzie.
Totalnie abstrakcyjna sytuacja może się przerodzić w gówno które nie do końca rozumiesz. Penie z życia celebryty na swoim poletku zmieniłem życie o 180 stopni wychowując się na totalnym zadupiu i wszystko traktując z góry i nie chce brnąć. Było. nie jest - w jakiś sposób piszę się w rejestr. Ja z totalnie pojebaną kobitą do dzisiaj-przeca sprawa się nie skoćzyła walczę o swój wizerunek a Ona mnie oskarżyła o napaść seksualną.
Nawet kobity nie dotknąłem. Kurwa za długo znam siebie. Ale sprawa się toczy do dnia dzisiejszego. Coś totalnie pojebanego.
I powiesz mi jeden z drugim co kurwa Tomek pwinieneś zrobić? Do lasu wywieźć. Nie.......po prostu ośmieszać ją przed sądem powszechny, ,że baba jest psychicznie chora.
Ja jestem prosty chłopak ze wsi i powinienem jej naprawdę dopierdolić. Ale chuj z nia. Nienawidzę jak ktoś mnie w takiej stawia.