Najpierw myślałem, że to fejk, bo koncerty odwołane, ale przecież gościu miał styczność z różnymi ludkami.
BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
Jak w Nieśmiertelnym.
There can be only one
There can be only one
Guilty of being right
- Antton213
- w mackach Zła
O Malevolent coś cicho.. Rączki myte?! 

- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ciekawe co u Vadera, też grali koncerty, póki się dało. Mayhem poleciał na trasę do Stanów, która miała się zacząć 13 marca, trasa oczywiście odwołana, siedzą teraz w USA.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to faktycznie mały problem. Skoro koncertują, to mają styczność z naprawdę wieloma ludźmi w wielu różnych miejscach. Sytuacja Mayhem nie do pozazdroszczenia, bo chyba nie mogą opuścić Stanów, a koncerty nie wiem czy odwołane. Vader nie wiem gdzie ostatnio grał, ale jak coś, to generał da znać.
- Ascetic
jak dziś o 6 tej rano znalazłem to info to pomyślałem, że se gość jaja robi. że pozazdrościł darskiemu fejmu i taki oto nocno-poranny happening na miejsce. a tu proszę. pacjent zero na podlasiu to "nasz". no może nie do końca mój, ale zawsze metaluch ;-) no ślicznie ;-)
Poro
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
W uj mądre były te koncerty podczas epidemii. Za karę od dziś uważam, że prawdziwa Batushka to ta grubego.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Antton213
- w mackach Zła
Tvn24 nadaje:
- Najpierw pojawiło się osłabienie, a potem stan podgorączkowy i suchy kaszel - opowiada Krzysztof Drabikowski, muzyk i jednocześnie pierwszy pacjent z potwierdzonym koronawirusem na Podlasiu. Zakaził się, jak mówi, podczas trasy koncertowej za granicą. - Po powrocie do kraju kilka dni czekałem, zanim ktoś się mną zainteresował - opowiada rozmówca tvn24.pl.
Krzysztof Drabikowski jest liderem znanego black metalowego zespołu. W ostatnim czasie koncertował w Niemczech, Francji, Belgii i Holandii .
- Wokół mnie przewinęło się mnóstwo ludzi. Pod koniec dwutygodniowej trasy koncertowej po Europie pojawiły się objawy przeziębienia - opowiada Drabikowski.
Jak mówi, jeszcze przed powrotem do Polski skontaktował się z matką, która jest lekarzem.
- Jasne dla nas było to, że to może być ten niesławny wirus. Dlatego od 12 marca, dnia, w którym wróciłem do Polski, nie wychodziłem z domu. Do absolutnego minimum ograniczyłem kontakt z innymi ludźmi. Odciąłem od świata na wszelki wypadek. No i czekałem, kiedy ktoś się mną wreszcie zajmie - opowiada.
Muzyk opowiada, że wydzwaniał do inspekcji sanitarnej, szpitala zakaźnego i okolicznej przychodni.
- Odsyłano mnie od jednej do drugiej instytucji. Było to o tyle irytujące, że chciałem jak najszybciej dowiedzieć się, co mi jest - mówi Drabikowski.
Ostatecznie koronawirusa potwierdzono u niego 17 marca. Mężczyzna trafił do szpitala zakaźnego w Białymstoku.
- Leżę na czteroosobowej sali, ale jestem tu sam. Personel ogranicza kontakt do minimum. Na szczęście czuję się nieźle. Nie mam już gorączki - opowiada muzyk.
- empir
- zahartowany metalizator
Koncerty odbywały się w czasie kiedy większość ludzi jeszcze nie traktowała epidemii poważnie.Headcrab pisze:W uj mądre były te koncerty podczas epidemii. Za karę od dziś uważam, że prawdziwa Batushka to ta grubego.
A gruby chyba jest jeszcze bardziej wkurwiony na Derpha ;)
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- uglak
Nie było epidemii...

Nie było reakcji na epidemie na zachodzie, więc zaryzykowali i skończyło się w szpitalu. Dobrze, że końcówkę trasy z polskimi koncertami musieli odwołać.

Nie było reakcji na epidemie na zachodzie, więc zaryzykowali i skończyło się w szpitalu. Dobrze, że końcówkę trasy z polskimi koncertami musieli odwołać.
Guilty of being right
-
- w mackach Zła
Najpierw była plaga Batuszek na scenie, a teraz... cóż za losu przewrotność! Oby Gruby pozostał w zdrowiu, bo czeka nas kolejna gównoburza kto był pierwszym pacjentem 0 na Podlasiu.
- LOŻA
- rozkręca się
Członkowie Batushka niestety nie opłacili składek za zeszły 2019 rok i pierwszy kwartał 2020.
Efekty są jakie są.
Efekty są jakie są.
- LOŻA
- rozkręca się
Cieszymy się, że Bartolomeo zainwestował w składki.LOŻA pisze:Bartolomeo i Kristow! Druczki do opłat wysłane jeszcze w kwietniu! Wciąż czekamy na uregulowanie składek!
Niestety... Kristow nie odpowiadał na monity.
Przypominamy, że jeśli w zespole dochodzi do rozłamu i powstają dwie formacje, to składki odprowadzamy w takim wypadku nie od jednej, ale od dwóch kapel.
- Ascetic
logiczne.LOŻA pisze:Cieszymy się, że Bartolomeo zainwestował w składki.LOŻA pisze:Bartolomeo i Kristow! Druczki do opłat wysłane jeszcze w kwietniu! Wciąż czekamy na uregulowanie składek!
Przypominamy, że jeśli w zespole dochodzi do rozłamu i powstają dwie formacje, to składki odprowadzamy w takim wypadku nie od jednej, ale od dwóch kapel.
Poro
- maciek z klanu
Jeszcze powinna zostać uiszczona składka od kapeli współpracy onej mojej zdaniem. Loża coraz bardziej nowoczesna.LOŻA pisze:Cieszymy się, że Bartolomeo zainwestował w składki.LOŻA pisze:Bartolomeo i Kristow! Druczki do opłat wysłane jeszcze w kwietniu! Wciąż czekamy na uregulowanie składek!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Antton213
- w mackach Zła
Drabiushka ma już z głowy wirusa. Wraca do połączeń ciesielskich bez użycia gwoździ
https://gwiazdy.wp.pl/podlaski-pacjent- ... 964862593a
https://gwiazdy.wp.pl/podlaski-pacjent- ... 964862593a
- nicram
^ cóż, a nasz katolicki kłamczuszek (a tak naprawdę zwykły łgarz) twierdził, że Drabikowski umiera pod respiratorem...
all the monsters will break your heart
- SODOMOUSE
^ No wiesz promocja, te sprawy.... Może będzie split z Behemoth :)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- w mackach Zła
To nie jest grzech śmiertelny? :Dnicram pisze:^ cóż, a nasz katolicki kłamczuszek (a tak naprawdę zwykły łgarz) twierdził, że Drabikowski umiera pod respiratorem...
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... -1803.html" onclick="window.open(this.href);return false;
the battle rages on :-)
the battle rages on :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.