Świete słowa. jako jednorazowy hołd dla Dissection bardzo spoko, teraz wracamy do casus luciferi muzycy w rajtuzach !!Realista pisze:to nie jest kierunek rozwoju który bym popierał jeśli chodzi o Black Metal.
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: WATAIN
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- FENIKS
- w mackach Zła
Casus Luciferi to jest odpowiedni kierunek !
-
- zaczyna szaleć
ja bym ich widział w kierunku bardziej rockowym. aktualny ich rozwój bardzo mi odpowiada, wykluczając tylko te tony niepotrzebnych gadżetow, ale na tym muzycy zarabiają.
Ostatnio zmieniony 09-05-2012, 13:43 przez Zephyrous, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morph
- Kontakt:
Po ostatnim klącku to najbliżej są splitu ze Skrillexem i supportowania Maanam.
Give birth to something dead
Give birth to something old
- TORTURER
- w mackach Zła
Sworn to the Dark chyba najlepsza.Mimo pewnej slodkosci a'la Dissection to sa na tej plycie najlepsze numery jakie skomponowali.Ostatnia tez bardzo dobra,ale kilka kawalkow odstaje jakosciowo,po prostu bym te plyte skrócil o 10-15 minut.Wyjebac The Four Thrones,Wolves Curse,Hymn to Kain i byloby perfekt.
Death Dwells in Love
-
- zaczyna szaleć
są pomiędzy takimi zespołami jak Year of the Goat, Ghost czy The Devil's Blood a Dissection, Nifelheim, Mayhem, i dobrze. mają swoją nisze i podejrzewam że następne cd będzie kwintesencją połączenia obu stylów.
-
- w mackach Zła
może tak być poprzednia jako całość lepsza od ostatniej, ale ostatnia nie taka zła
-
- rasowy masterfulowicz
z forum nwn:Conflagrator pisze:w sumie to jestem ciekaw tego filmu, ale trailer nie zapowiada nic dobrego. Jeśli będzie to materiał koncertowo-dokumentalny to ok, ale jak będą robić z siebie klaunów chcących zaimponować nastolatkom strojeniem złych min i mrocznymi ujęciami rodem z tandetnego horroru to niech spierdalają :)
I am a longtime dedicated fan/supporter of Watain and I am really sad to say this so-called movie was a let down!
Fofr those who have seen it... I know what Eric is saying. ...but who is he talking to? This "movie" seems like it was made to scare people who have never heard of Watain. For a longtime Watain maniac, it comes off boring, bland and staged. I guess I'm not surprised that Eric was the ONLY voice and face of the film. I would have much rather seen the other guys too. At MANY times I felt like this was a movie about Eric Danielson and not actually Watain.
The live show is great and to the Watain standard. A little short. Only 7 live songs on the DVD. The sound is a little flat (not much bass) and the camera angels/editing style are pretty lame
KVLT lizania CZASZKI
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Porażka, z łachy 7 numerów live, widać że Eric wydaje to tylko po to by się polansować. Dzieci będą zachwycone.
Niech spierdalają. ;)
Niech spierdalają. ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Morph
- Kontakt:
Dobra, dorwałem ten film. Po lunchu sobie wrzucę.
Give birth to something dead
- Dragazes
- w mackach Zła
Jestem zawiedziony w takim razie, myślałem, że to koncert z dodatkami. Osoba i przemyślenai Erika Danielsona mnie nie interesują,
Jak będzie już na youtube to pewnie sobie zobaczę, ale na pewno nie kupię dla 7 numerów.
Jak będzie już na youtube to pewnie sobie zobaczę, ale na pewno nie kupię dla 7 numerów.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dla mnie debiut najlepszy i EP `The Essence Of Black Purity`.Najszybyszy,najbardziej konkretny i chyba najmniej melodyjny niż późniejsze tytuły.Niestety kolejna kapela,która dla mnie na minus się zmieniła.
Destroy your life for Noisecore!
- Clochard
- weteran forumowych bitew
Łeeee `niiiiiiic cie-ka-wegooooo'
- Lykantrop
Święte słowa. Kawałek "The Essence of Black Purity" rozkurwia niemiłosiernie - "RDC" jest idealne właśnie z bonusem w postaci tego kawałka (a w takiej wersji chyba tylko reedka digi SOM...).Blackwinged pisze:Dla mnie debiut najlepszy i EP `The Essence Of Black Purity`.Najszybyszy,najbardziej konkretny i chyba najmniej melodyjny niż późniejsze tytuły.Niestety kolejna kapela,która dla mnie na minus się zmieniła.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Zawsze się zastanawiałem czemu spora rzesza kapel BM nagrywa świetną debiutancką 7`EP albo z 1,2,3 albumy , a potem kaszana na maksa.Tak było na przykład z wczesnym Setherial,Dark Funeral czy z Craft `Total Soul Rape` albo z Carpathian Forest na świetnym `Black Shining Leather`.
-
hahahaha
ha.
ha.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- rasowy masterfulowicz
Właśnie, że ta muzyka jest bardzo melodyjna, ale nie w taki sposób jak ma to miejsce na dwóch ostatnich albumach.Lykantrop pisze:Święte słowa. Kawałek "The Essence of Black Purity" rozkurwia niemiłosiernie - "RDC" jest idealne właśnie z bonusem w postaci tego kawałka (a w takiej wersji chyba tylko reedka digi SOM...).Blackwinged pisze:Dla mnie debiut najlepszy i EP `The Essence Of Black Purity`.Najszybyszy,najbardziej konkretny i chyba najmniej melodyjny niż późniejsze tytuły.Niestety kolejna kapela,która dla mnie na minus się zmieniła.
KVLT lizania CZASZKI
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Na pewno jest też tam trochę melodii,ale za to najszybszy i najbrutalniejszy ich album w dyskografii moim zdaniem.
- immortal93
- rozkręca się
Właśnie przerobiłem Opus Diaboli DVD. Bardzo dobra rzecz. Pomijam filozofię Erika, nie znam się na tym. Muza kapitalna. Koncert świetny. Lawless Darkness wielką płytą jest. Najlepszą płytą Watain.
Pozdrawiam wszystkich Polaków!
Pozdrawiam wszystkich Polaków!
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym