AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Glene
- weteran forumowych bitew
Re: AZARATH
A ja w koncu sie niedlugo przekonam jak jest ta nowa plyta Azarath:) Nareszcie!
Przeprosiłem się z nową płytą Azarath. O ile na początku doceniałem tylko fakt, że jest lepsza od średniego PtB, tak teraz uważam ją całkiem mocną płytę w dorobku Azarath, a jedną z lepszych z rodzimego podwórka z tego roku.
- Xapapote
ostatni Azarath jest zajebisty, ale na koncercie było jakoś tak średnio. to znaczy kurewsko równo, precyzyjnie i w ogóle ah oh, ale zabrakło diabła
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
ooo, czemu? potomkowie baronów i lordów nie chcą pracować na taśmie z naszą szlachtą i słuchać wykwintnych żarcików w jej wykonaniu? a podobno to bardzo otwarty i życzliwy naród.Są prace których Angol za cholerę się nie podejmie i Polacy tam tyrają z językiem czy bez.
nowy album wydaje mi się być najlepszym. podążyli ścieżką z "Praise the Beast" a dzięki zmianie wokalu wszystko brzmi zupełnie inaczej.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Dawno nie widziałem, aby zachodni serwis dał płycie z polszy 9,5 na 10.
Zapracowali sobie chłopaki. Należy im się.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
-
- w mackach Zła
no bo należy im się
-
- świeżak
Ja widziałem.antek_cryst pisze:Dawno nie widziałem, aby zachodni serwis dał płycie z polszy 9,5 na 10.
- Silent_Sea
Taa widziałeś, chyba w Gwadelupie w ciemnej dupie! Stillborn też ładnie graje ale czy na 9,5/10 to nie sądzę ...
Ostatnio zmieniony 26-09-2011, 12:46 przez Silent_Sea, łącznie zmieniany 2 razy.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- mistrz forumowej ceremonii
9,5? jakieś jaja chyba
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Ja również uważam, że o pół oczka za mało, ale niech tam - akcji protestacyjnych robił nie będę.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Lykantrop
Może 8/10 dałbym "Satanas el Grande" w przypływie dobrego humoru. Jeśli ten jest jeszcze lepszy od debiutu to aż boję się myśleć cóż to za objawienie musi być. :-)Heretyk pisze:9,5? jakieś jaja chyba
Chociaż to 9/10 co do Azarath dobrze nie zwiastuje, że w/w prognozy jegomości są miarodajne. :-)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
Trzeba znać jakiś umiar. 9,5 to może mieć któraś z pierwszych płyt Morbid Angel, Deicide, Autopsy albo Entombed ewentualnie.
Ale luz, nie przejmuję się zbytnio ocenami z jakiegoś śmiesznego serwisu, raczej mnie to bawi.
Ale luz, nie przejmuję się zbytnio ocenami z jakiegoś śmiesznego serwisu, raczej mnie to bawi.
- FENIKS
- w mackach Zła
Ja na swoje szczęście juz nie czytam recenzji a tymbardziej nie przejmuje się punktami.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Troszkę już się oswoiłem z tą płytą i jednak mi się podoba kierunek, w którym poszli. Więcej blacku (niestety więcej też Behemotha, ale przecież to nie powinno nikogo dziwić). Dobre te wałki, każdy czymś innym może zaciekawić (chociaż singlowy mimo wszystko najlepszy), do tego zajebiste wokale. Na minus solówki (najlepsze nagrał Inferno ;) - trochę zbyt to oczywiste, takie wymuskane i brak w nich diabła; bębny trochę za głośno (trochę ten werbel mimo wszystko wkurza). Summa summarum, dobra płytka, ciekawe co dalej z tym zrobią.
The madness and the damage done.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Od początku uważałem BM za znacznie ciekawszy twór niż wszystkie poprzednie płyty Azarath (za którymi, jak już chyba wspominałem, nie przepadam, może poza DIE), ale jak powróciłem wczoraj i dzisiaj do niej po parotygodniowej przerwie do dotarła do mnie w pełni. Jest znakomita. To że nieco bardziej melodyjna niż reszta twórczości Azarath to mnie chuj boli, skoro tak pasują do konceptu. Zaryzykowałbym stwierdzenie, że to są TE melodie. ;)
BM to póki co jedyny sensowny kandydat na tron w tym roku w Polsce, może poza Iperytem. Przynajmniej dopóki nie usłyszę nowego Deivos, bo pewnie znowu zamietli.
BM to póki co jedyny sensowny kandydat na tron w tym roku w Polsce, może poza Iperytem. Przynajmniej dopóki nie usłyszę nowego Deivos, bo pewnie znowu zamietli.
- Xapapote
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Głos rozsądku!Self pisze:BM to póki co jedyny sensowny kandydat na tron w tym roku w Polsce, może poza Iperytem. Przynajmniej dopóki nie usłyszę nowego Deivos, bo pewnie znowu zamietli.
-
- w mackach Zła
Tak, to jest kandydat do płyty roku, zdecydowanie.
- Kosturr
- zaczyna szaleć
E, czy ja wiem... Mi ta płyta totalnie nie podeszła, zdecydowanie bardziej mi się podoba nowy Stillborn, Throneum (tutaj jeszcze muszę posłuchać więcej razy, ale na razie zajebiste wrażenie), w/w Iperyt, a nawet nowe Decapitated jeżeli chodzi o polską scenę.