HATE ETERNAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
hmm, ironia na poziomie basha i mhouse. Nie twierdzę, że Bathory jest sterylną machiną, tylko, że nie ma filingu. Kurwa, bardzo cię to boli chyba. Poza tym, jak coś jest sterylną machiną nie może mieć feelingu? Teraz podstawiasz znaczenie feelingu pod brzmienie, czy umiejętność robienia siana na muzyce? I tak na marginesie, co oznacza 'wypuckana'? Zabrakło mądrego słowa?
-
- postuje jak opętany!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAASome serious shit? pisze:Bathory mogę posłuchac sobie do piwa, ale ta muza nie ma filingu, nie buja, głowa mi przy tym nie chodzi
edit: wlasciwie to jest kurwa malo smieszne.
Ostatnio zmieniony 03-02-2008, 11:56 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
feeling = bujanie.
przynajmniej jestem jedynym, który nie spina się przed komputerem, tylko konkretnie określił pojęcie, o którym mowa. Ogólnie mam wyjebane ostro na Bathory, ale słyszałem płyty i dla mnie tam nie ma feelingu. Jest klimat itepe, ale nie feeling. Kolejny przykład na to, że metalowczyki toczą pianę z pysków, jak sie stwierdzi, ze legendy nie mają w sobie czegoś, o czym się kiedyś słyszało ;]
przynajmniej jestem jedynym, który nie spina się przed komputerem, tylko konkretnie określił pojęcie, o którym mowa. Ogólnie mam wyjebane ostro na Bathory, ale słyszałem płyty i dla mnie tam nie ma feelingu. Jest klimat itepe, ale nie feeling. Kolejny przykład na to, że metalowczyki toczą pianę z pysków, jak sie stwierdzi, ze legendy nie mają w sobie czegoś, o czym się kiedyś słyszało ;]
- Riven
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
- Riven
- Kontakt:
nie wiem czy jest jakas slownikowa definicja tego cudownego terminu, ale:
muzyka z feelingiem = muzyka pelna emocji
doprecyzowac kazdy musi sobie sam, ale jesli piszesz, ze tego nie ma w Bathory, to... mozesz spierdalac. a co to kurwa jest bujanie? jak ci tak na tym zalezy, to sobie wlacz slipknot, oni chyba maja takie bujane riffy.
muzyka z feelingiem = muzyka pelna emocji
doprecyzowac kazdy musi sobie sam, ale jesli piszesz, ze tego nie ma w Bathory, to... mozesz spierdalac. a co to kurwa jest bujanie? jak ci tak na tym zalezy, to sobie wlacz slipknot, oni chyba maja takie bujane riffy.
this is a land of wolves now
-
- postuje jak opętany!
zesrasz się w gacie, jak to przeczytasz, ale jesli chodzi o feeling, podkreślam, o FEELING, to Slipknot ma go o wiele więcej ;] Idąc twoim debilym tokiem rozumowania, Kaczmarski czy John Porter też maja feeling? Przeciez tyle tam emocji. Może, kurwa, bathory to emo? Tam się liczą emocje. Dla mnie feeling okresla to, czy muzyka buja, a nie, czy ma emocje, czy chwyta cię za jaja, czy za serce. Nie pojmuj feelingu pod blekmetalowym kątem. Może techniczna muza = pełna emocji?
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!