TERRORIZER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: TERRORIZER
okładka nie razi , ale coś wyczuwam Idi part dwa tylko bez "elektroniki"
- the_bad
- rozkręca się
znowu bez Oscara - szkoda...
Dwojka nie powalala, ale nie byla taka calkiem do dupy, wiec ciekawosc co to wyjdzie chlopakom.
Dwojka nie powalala, ale nie byla taka calkiem do dupy, wiec ciekawosc co to wyjdzie chlopakom.
Niektórzy naukowcy twierdzą, że wodór, ponieważ jest go takie mnóstwo, jest głównym budulcem wszechświata. Nie zgadzam się z tym. Twierdzę, że głupoty jest więcej niż wodoru, i że ona jest głównym budulcem wszechświata.
— Frank Zappa
— Frank Zappa
Podoba mi się ta okładka :) Dwójka duuużo słabsza od debiutu i choć do niej nie wracam to myślę, że jeszcze wrócę bo to w gruncie rzeczy całkiem niezły album.
-
- w mackach Zła
ciekawe co z tego wyjdzie, dwójka taka całkiem do dupy to nie była, ale gdzie jej tam do debiutu, to nie do przebicia - inne czasy, wszystko inne
- ultravox
Okładka bardzo fajna, choć bardziej by mi pasowała do jakiegoś retro death metalu niż do Terrorizer ;) Mam nadzieję, że płyta będzie przynajmniej na poziomie poprzedniej.
- H-K44
- weteran forumowych bitew
"Darker Days Ahead" to bardzo dobra płyta. Ale była nagrana jeszcze z Jesse'm.
Wciąż jestem na NIE dla Terrorizer w obecnej formie (personalnej), ale płytę sprawdzę. Może nie będzie tak źle.
Wciąż jestem na NIE dla Terrorizer w obecnej formie (personalnej), ale płytę sprawdzę. Może nie będzie tak źle.
Odniosłem identyczne wrażenie. ;-)ultravox pisze:Okładka bardzo fajna, choć bardziej by mi pasowała do jakiegoś retro death metalu niż do Terrorizer ;)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
-
- rasowy masterfulowicz
nowa piosenka Terrorizer do posluchania:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=168162
calkiem znosna( pisze to w polowie pierwszego przesluchania)
I AM MORBID
-
- mistrz forumowej ceremonii
ładnie
-
- rasowy masterfulowicz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest dobrze. Jedno można powiedzieć na pewno: wokale są lepsze niż na dwójce.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- H-K44
Całkiem fajny kawałek. Może będzie dobrze.Mort pisze:nowa piosenka Terrorizer do posluchania:
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- ultravox
Nie podoba mi się ten numer, jest nudny i pozbawiony energii. Gdzie te wywalające z butów riffy, gdzie łupiąca jak młot perkusja (to smutne pukanie ma mi zastąpić bębny z prawdziwego zdarzenia?), gdzie wkurwiony na wszystko wokalista? Gdzie Scott Burns, albo ktoś inny, kto nadałby temu jakieś sensowne brzmienie? To nie ma startu nawet do Lock Up, o młodych kapelkach w rodzaju Insect Warfare nawet nie wspominam. Ze starego Terrorizer została tylko nazwa i emeryt za garami ;) Czekam na nowy Revenge.
-
- w mackach Zła
kawałek nawet ok, ale fakt, że nic takiego co by przeciągało, nie ma magii jedynki i nie będzie, ale się posłucha, być może nawet kupi na Cd zapewne bardziej z sentymentu
- megawat
Phe, jak dla mnie to w tej chwili cały skład Terrorizer powinien chłopcom z Insect Warfare buty czyścić. Szkoda, że się rozpadli.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie no, utwór całkiem fajny.
-
Fajne, podoba mi się. Jesli całość będzie na zbliżonym poziomie, to nie będzie źle.
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Realista
Kurde, bardzo fajny numer! Może być niezła płyta
- megawat
Fajne to jest to.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Xapapote
- megawat
Bo jest chujowa. Czujesz? Chujowa jest.kregozmyk pisze:Mam podobne zdanie o DDA. Bardzo mi się podoba i uważam, że to świetna płyta. Nie rozumiem, dlaczego ludzie tyle psów na niej wieszają.Góral pisze:Mimo wielu negatywnych opinii, lubię drugi album